Widoczki z Beskidów - cz.1
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko piękne widoki i te oszronione i te ze słoneczkiem i śniegiem. Zazdroszczę Ci, nawet nie wiem czy tylko pozytywnie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu - znów mnie zaskoczyłaś. A ja myślałam, że pewno wiosna u Ciebie jest o wiele prędzej niż u mnie. Byłam przekonana że to właśnie za sprawą wiatru znad morza i morskiej bryzy śnieg szybciej topnieje i wiosna zaczyna się bardzo szybko. Tak jak to jest w Anglii /tak myślę, bo teraz to już nie jestem pewna /.
Krysiu - jeśli zazdrościsz to pewna jestem że tylko pozytywnie. Ale wierzę , że kiedyś z pewnością wybierzesz się w góry i będziesz miała okazję w realu nacieszyć oczy pięknymi widokami. Czego z całego serca Ci życzę.
Wisienko - jest takie powiedzenie, że podróże kształcą. I to jest stara prawda, którą teraz możemy odkrywać dzięki technice nawet wirtualnie.
A ja do gór mam około 20 km - tych wyższych, bo te niższe to widzę gołym okiem. To właściwie nie góry ale pagórki poczynając od góry Hełm, ale jest na co popatrzeć o każdej porze roku.
Aniu - dzięki że wpadłaś, chociaż na moment. A jeśli bardzo zmarzłaś to zapraszam na rozgrzewkę już sylwestrową.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SYLWESTROWE OGLĄDANIE PRZY SZAMPANIE !

Krysiu - jeśli zazdrościsz to pewna jestem że tylko pozytywnie. Ale wierzę , że kiedyś z pewnością wybierzesz się w góry i będziesz miała okazję w realu nacieszyć oczy pięknymi widokami. Czego z całego serca Ci życzę.
Wisienko - jest takie powiedzenie, że podróże kształcą. I to jest stara prawda, którą teraz możemy odkrywać dzięki technice nawet wirtualnie.
A ja do gór mam około 20 km - tych wyższych, bo te niższe to widzę gołym okiem. To właściwie nie góry ale pagórki poczynając od góry Hełm, ale jest na co popatrzeć o każdej porze roku.
Aniu - dzięki że wpadłaś, chociaż na moment. A jeśli bardzo zmarzłaś to zapraszam na rozgrzewkę już sylwestrową.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SYLWESTROWE OGLĄDANIE PRZY SZAMPANIE !

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
I jeśli się Wam nie znudziło to kilka ujęć wody skutej mrozem, ale nie tak do końca .

ŻYCZĘ WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH PODRÓŻY PO KRAJU I PIĘKNYCH KRAJOBRAZÓW W NOWYM 2008 ROKU !
Mam nadzieję że chociaż trochę zachęciłam Was do wybrania się w Beskidy, i połażenia szlakami turystycznymi. A tym którzy już z różnych względów nie mogą wybrać się na wędrówki polecam śledzenie tego wątku i wirtualne podróże po górach.

ŻYCZĘ WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH PODRÓŻY PO KRAJU I PIĘKNYCH KRAJOBRAZÓW W NOWYM 2008 ROKU !
Mam nadzieję że chociaż trochę zachęciłam Was do wybrania się w Beskidy, i połażenia szlakami turystycznymi. A tym którzy już z różnych względów nie mogą wybrać się na wędrówki polecam śledzenie tego wątku i wirtualne podróże po górach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Grazynko, cudne widoki
Na pewno skorzystamy z zaproszenia w Beskidy 

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kogra
- Przyjaciel Forum
empuzo - bardzo mi miło, że wpadłaś wraz z Nowym Rokiem ! Może uda Ci się w tym roku zwiedzić Beskidy?
Wiem, że to tylko gdybanie, ale kto wie .......?

Wiem, że to tylko gdybanie, ale kto wie .......?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Cieszę się z twoich odwiedzin i spaceru po leśnych drogach. Wprawdzie nie przybędzie od tego świeżego powietrza w płucach, ale może nastrój się poprawi. Mam nadzieję, że tak jest.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Spacerek po Beskidach wirtualny, a zapach świeżego powietrza z jonizatora, do tego troszkę olejku sosnowego i... Nawet nogi od tego nie bolą. Ale i tak wolałabym w realu.
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj Krysiu.
Też wybrałaś się na spacerek ? Widzę że kilka osób miało już ochotę na górskie powietrze. Pewno świąteczne zmęczenie wzięło górę nad spacerami w realu, tym bardziej że pogoda też niezbyt zachęcająca. Przynajmniej u mnie. Brak słoneczka i śnieżna paćka też mnie zatrzymała w domu.

Też wybrałaś się na spacerek ? Widzę że kilka osób miało już ochotę na górskie powietrze. Pewno świąteczne zmęczenie wzięło górę nad spacerami w realu, tym bardziej że pogoda też niezbyt zachęcająca. Przynajmniej u mnie. Brak słoneczka i śnieżna paćka też mnie zatrzymała w domu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Bardzo się cieszę Izo, że nabrałaś ochoty na spacer. To już coś !
Po tych świętach jak zawsze każdy staje się ociężały i nie bardzo chce się ruszać. Ale właśnie wtedy najlepiej robi długi spacer i świeże powietrze.

Po tych świętach jak zawsze każdy staje się ociężały i nie bardzo chce się ruszać. Ale właśnie wtedy najlepiej robi długi spacer i świeże powietrze.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum
A ja miałam tyle nadziei na zimowe spacery do lasu z moją suczka Karmen . I nic z tego, załatwiła mnie na cacy tymi swoimi dziećmi. Wprawdzie już dzisiaj trudno było otworzyć drzwi bo tak się pchały na dwór ale do lasu to raczej jeszcze z nimi sie nie wybiorę.