Roślinki piękne. Szczególnie skrętniczek.
Doniczkowe Patryka
-
ewa10001
- 100p

- Od: 12 cze 2010, o 13:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Doniczkowe Patryka
Pierwszy raz słyszę o uprawie imbiru w doniczce. Gratuluję pomysłowości!!!

Pozdrawiam Ewa
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Witaj Patryk
Fajnie że założyłeś wątek z domowymi, Grażynko ma siłę przekonywania
Piękne doniczkowe pokazałeś, gwiazda jak na gwiazdę przystało pięknie rozrośnięta aż dziw bierze że to zeszłoroczna, mnie jeszcze nigdy nie udało się tak pięknie przetrzymać. Nimfa i u mnie zamieszkała, mam ją od całych 6 dni, właśnie teraz jest na pierwszej wycieczce poza klatką, ciekawe jak M ją ściągnie do klatki z powrotem, jeszcze nam nie zaufała i nie podchodzi do nas, za jakiś czas sprawie mu samiczke, a o porady wiem gdzie zapukać 
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczne i pomysłowe ozdoby świąteczne.
Bardzo podobają mi się też zieloni mieszkańcy Twojej łazienki, a szczególnie bluszczyki.
Bardzo podobają mi się też zieloni mieszkańcy Twojej łazienki, a szczególnie bluszczyki.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Kompozycja i storczyk śliczne. Trzymam kciuki za eksperyment i oczywiście czekan na jego wyniki.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj, Patryku
Miło było mi gościć Ciebie u mnie, teraz czas na rewizytę
Widzę, że masz piękne roślinki, zauroczył mnie skrętnik (coś ostatnio mnie ciągnie do nich) oraz dendrobium n., które bardzo przypomina moje, sprawdź czy pachnie, szczególnie jak jest jasno i pada na nie słoneczko. Moje rozsiewało zapach po całym pokoju
Reszta też godna pochwalenia!
Też planuję posadzić imbir do donicy, ale to już zadanie na następny rok
Miło było mi gościć Ciebie u mnie, teraz czas na rewizytę
Też planuję posadzić imbir do donicy, ale to już zadanie na następny rok
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Ale cudny storczyk
Najlepszego w Nowym Roku PATRYKU...udanej zabawy Sylwestrowej
Najlepszego w Nowym Roku PATRYKU...udanej zabawy Sylwestrowej
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Patryku 
Przychodzę z obiecanym szampanem noworocznym:

Nareszcie założyłeś wątek i możemy podziwiać Twoje roślinki pokojowe. Podziwiam cię za pomysłowość i cierpliwość do wysadzania różności
Czy wiesz jak trzeba się opiekować takim storczykiem jaki ostatnio zakupiłeś, zęby znowu zakwitł? Bo ja kupiłam babci podobnego, tyle że o całkowicie białych kwiatach, w zeszłym roku i jak przekwitł tak nie ma zamiaru znowu zakwitnąć. Nie mamy żadnej praktyki w uprawie storczyków, takie zwykłe to i owszem kwitną co roku ale ten..... Może coś poradzisz....
p.s. Nie wiem dlaczego, ale nie mogłam otworzyć Twojej strony z linku w stopce: wyskakuje mi błąd wczytywania strony
. Ciekawe czy tylko tak mnie czy coś z tym linkiem nie tak. Musiałam Cię odnaleźć przez wyszukiwanie postów w Twoim profilu.
Przychodzę z obiecanym szampanem noworocznym:

Nareszcie założyłeś wątek i możemy podziwiać Twoje roślinki pokojowe. Podziwiam cię za pomysłowość i cierpliwość do wysadzania różności
Czy wiesz jak trzeba się opiekować takim storczykiem jaki ostatnio zakupiłeś, zęby znowu zakwitł? Bo ja kupiłam babci podobnego, tyle że o całkowicie białych kwiatach, w zeszłym roku i jak przekwitł tak nie ma zamiaru znowu zakwitnąć. Nie mamy żadnej praktyki w uprawie storczyków, takie zwykłe to i owszem kwitną co roku ale ten..... Może coś poradzisz....
p.s. Nie wiem dlaczego, ale nie mogłam otworzyć Twojej strony z linku w stopce: wyskakuje mi błąd wczytywania strony
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Witaj Adrianie. Byłam w Twoim ogrodzie. Odpoczęłam w nim.Ta niesamowita przestrzeń, i bogactwo kolorów nie pozwala go opuszczać. Wzdłuż ogrodzenia możesz posadzić tuje.Szukaj wąskich, aby nie przeszkadazły Ci póżniej w dojeżdzie do własnej posesji.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 roku.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 roku.
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Patryku przychodzę wreszcie z rewizytą bo nareszcie mogę
Masz bardzo ładne roślinki a najbardziej urzekło mnie dendrobium (bo storczyki to roślinki najbliższe mojemu
)
Wiele sukcesów osobistych jak i tych w uprawie zielonej naszej miłości
życzę Ci w tym Nowym Roku 
Masz bardzo ładne roślinki a najbardziej urzekło mnie dendrobium (bo storczyki to roślinki najbliższe mojemu
Wiele sukcesów osobistych jak i tych w uprawie zielonej naszej miłości
- agata06
- 1000p

- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Witam serdecznie
Piękne, zadbane roślinki u Ciebie
i zgadzam się z Arletką mnie też dendrobium powaliło na kolana 
Piękne, zadbane roślinki u Ciebie
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Patryk
zaczarowałeś mojego storczyka.
W ferworze przedświątecznych przygotowań nie miałam czasu przyglądać się co tam na parapecie się dzieje. Idę dzisiaj patrzę a tu, na odmłódce, co widzę:

Przyleciałam się od razu do Ciebie pochwalić, nawet jeszcze go u siebie w wątku nie wsadziłam, tak dumna z siebie jestem.
W ferworze przedświątecznych przygotowań nie miałam czasu przyglądać się co tam na parapecie się dzieje. Idę dzisiaj patrzę a tu, na odmłódce, co widzę:
Przyleciałam się od razu do Ciebie pochwalić, nawet jeszcze go u siebie w wątku nie wsadziłam, tak dumna z siebie jestem.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
No nareszcie..Cię znalazłam
Witaj...piękne masz kwiatuchy...
Ale papugi są prześliczne..kociaki też niczego sobie...
Próbowałam wejść zaraz po nowym roku ale nie otwierał mi się Twój wątek...więc teraz Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku:)Pozdrawiam ...
Witaj...piękne masz kwiatuchy...
Ale papugi są prześliczne..kociaki też niczego sobie...
Próbowałam wejść zaraz po nowym roku ale nie otwierał mi się Twój wątek...więc teraz Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku:)Pozdrawiam ...
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Witaj Patryku w Nowym Roku i nowym wątku. Cieszę się że go założyłeś.Wspaniałe i dorodne rośliny. Piękny skrętnik ja tez mam ale ciemno fioletowy i dostałam go od Grażynkirosy.
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Piękne zieloności..
...ja żałuję że mam tak mało miejsca w domu na kwiaty.. 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ładne kwiatki.
Monsterka i Fatsja- czyżby najnowsze nabytki z B?
Monsterka i Fatsja- czyżby najnowsze nabytki z B?
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.