Ogródek AGNESS cz.7
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.7
WITAJ AGNIESZKO
Kiedy wejdę do Twojego wątku na pierwszy plan wysuwają się wspaniałe kolorowe rośliny
no i jakość zdjęć.
Agnieszko ja też od dwóch lat ie okrywam swoich krzewinek i mają się dobrze.
Przedtem słabo kwitły i chorowały listki. Atakował je jakiś grzyb.
Kiedy wejdę do Twojego wątku na pierwszy plan wysuwają się wspaniałe kolorowe rośliny
no i jakość zdjęć.
Agnieszko ja też od dwóch lat ie okrywam swoich krzewinek i mają się dobrze.
Przedtem słabo kwitły i chorowały listki. Atakował je jakiś grzyb.
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Aguś przyznaj się czym się takie piękne zdjęcia robi? A może to twój zawód?
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Misiu dzięki
moją pasją zawsze było malowanie, ale niestety tak potoczyło się wszystko, ze musiałam z tego zrezygnować. Fotografię traktuję jako zastępstwo, ale od niedawna, no i niestety brak czasu, więc jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie, ale może pomalutku się podszkolę.
Wiosenko ja wczoraj też przeglądałam gazetki ogrodowe, faktycznie widać że zbliża się wiosna
Krysiu pocieszyłaś mnie , że i Ty nie okrywasz, a tak pięknie kwitną. Mam nadzieję, ze i u mnie pąki nie przemarzną i moje azalie i rh okryją się kwiatuszkami
Igorku 100 cebulek tulipanów, to dopiero będzie piękny widok wiosną, jak zakwitną
Ja jesienią wcale nie dosadzałam, z cebulaczków posadziłam jedynie lilie.
Igorku ja tulipanów nie wykopuję wcale. One przez kilka lat są piękne, później marnieją. Ja po prostu dosadzam nowe.
Gosiu dziękuję
Zdjęcia to moja pasja, ale całkiem nowa, jestem jeszcze kompletnym laikiem w tej dziedzinie, trzeba czasu i praktyki, żeby się podszkolić, a z czasem to u mnie kiepsko. Ale ważne, że cieszy mnie fotografowanie, będę próbowała pomalutku się wprawiać

Wiosenko ja wczoraj też przeglądałam gazetki ogrodowe, faktycznie widać że zbliża się wiosna
Krysiu pocieszyłaś mnie , że i Ty nie okrywasz, a tak pięknie kwitną. Mam nadzieję, ze i u mnie pąki nie przemarzną i moje azalie i rh okryją się kwiatuszkami
Igorku 100 cebulek tulipanów, to dopiero będzie piękny widok wiosną, jak zakwitną
Igorku ja tulipanów nie wykopuję wcale. One przez kilka lat są piękne, później marnieją. Ja po prostu dosadzam nowe.
Gosiu dziękuję
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Agnieś w cudowny sposób przybliżasz wiosnę. 
Dziś słonko na chwilę się pojawiło i jakby trochę te wiosenne przypominało....ale nie ma sie co łudzić bo jeszcze
zostało do wiosny.
Za to... u Ciebie mamy takie wiosenne widoczki na zawołanie.
Wszystkiego Naj Agnieś w tym Nowym Roku.
Dziś słonko na chwilę się pojawiło i jakby trochę te wiosenne przypominało....ale nie ma sie co łudzić bo jeszcze
Za to... u Ciebie mamy takie wiosenne widoczki na zawołanie.
Wszystkiego Naj Agnieś w tym Nowym Roku.
Witaj Aga w Nowym Roku.
Twój wątek wcale nie zwolnił zimą, dalej pedzi jak oszalały. Nawet się nie spostrzeżesz, że za oknem jest zima. 
- AGNESS

Witaj Elżuniu
Tobie też najserdeczniejsze życzenia Noworoczne
U mnie dziś też piękne słoneczko i mrozik szczypie w nos. Taką pogodę bardzo lubie
Zapowiadają tygodniową odwilż, a potem znów mróz, więc zapowiada się nieciekawie
Witaj Lucy
, faktycznie u mnie cała zimę trwa wiosna
A to wszystko dlatego, żeby nie widzieć śniegu za oknem i nie tęsknić do wiosny. Kolorowe piękne kwiaty i słoneczko zaklęte na fotach, dają nam namiastkę ciepełka i zima szybciej mija
Więc żeby przywołać wiosenkę już ostatnia partia moich tulipanków

miała być Angelika

U mnie dziś też piękne słoneczko i mrozik szczypie w nos. Taką pogodę bardzo lubie
Witaj Lucy
Więc żeby przywołać wiosenkę już ostatnia partia moich tulipanków

miała być Angelika

- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wowww, ale kolory
Dzięki Aguś i do tego jeszcze słoneczko świeci
Dzięki Aguś i do tego jeszcze słoneczko świeci
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Sporo tych tulipanków u Ciebie Aguś
niektóre z nich rozpoznaję,że też mam ale u mnie
dopiero w ubiegłym sezonie zawitały ,/wcześniej nie uprawiałam kolejno je wytraciłam przez nornice/, no i są pojedyncze bo chyba w pojemnikach różnistych wygniły a i nornice też potrafiły z koszyczków wyjeść.Ale te kilkanaście i tak cieszyły wiosną i w jesieni z wnuczką posadziłyśmy
trochę.Ciekawa jestem bardzo czy przetrwają
okaże się niebawem ...

dopiero w ubiegłym sezonie zawitały ,/wcześniej nie uprawiałam kolejno je wytraciłam przez nornice/, no i są pojedyncze bo chyba w pojemnikach różnistych wygniły a i nornice też potrafiły z koszyczków wyjeść.Ale te kilkanaście i tak cieszyły wiosną i w jesieni z wnuczką posadziłyśmy
trochę.Ciekawa jestem bardzo czy przetrwają
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ AGNIESZKO
Znowu piękne tulipany. Mnie dzisiaj urzekły tulipany botaniczne jako, że uwielbiam
wszystkie rośliny małego wzrostu.
Znowu piękne tulipany. Mnie dzisiaj urzekły tulipany botaniczne jako, że uwielbiam
wszystkie rośliny małego wzrostu.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aguś, widzę że Ci tęskno do wiosny... pociesz się, mnie też...
Chyba powoli możemy zacząć odliczanie...
Przeglądając zeszłoroczne zdjęcia, zauważyłam że pierwszy krokus u mnie zakwitł 27 lutego.
To już niedługo... a może w tym roku będzie szybciej ?
Aguś, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Chyba powoli możemy zacząć odliczanie...
Przeglądając zeszłoroczne zdjęcia, zauważyłam że pierwszy krokus u mnie zakwitł 27 lutego.
To już niedługo... a może w tym roku będzie szybciej ?
Aguś, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Hej Aga
Masz całą kolekcje tulipanów
Każdy jest zachwycający 
Masz całą kolekcje tulipanów
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ciekawe jak wyglada u Ciebie ogród tak z perspektywy kiedy kwitną tulipany. To musi byc niesamowity widok.
Wszystkie są piękne, a ta łączka botanicznych
Wszystkie są piękne, a ta łączka botanicznych
- AGNESS

Joluś
dzisiaj faktycznie cały dzień było piękne słoneczko, aż nie chciało się siedzieć w domu. Dzień piękny na spacery
Maryniu mam nadzieję, że nornice wyniosły się od Ciebie i będziesz mogła się cieszyć nienaruszonymi kępami tulipanów. Ja na szczęście nie mam problemów z tymi gryzakami, moje kotki robią dobrą robotę. Ale za to mam drutowce i nie mogę sadzić narcyzów, bo wszystkie są niszczone, a szkoda, bo tak bardzo mi się podobają
Krysieńko w tych tulipankach Tarda jestem zakochana od momentu posadzenia, chyba lubię je najbardziej ze wszystkich. Z posadzonej jednej paczki po kilku latach zrobiła się ogromna ukwiecona kępa. Są niezawodne
Gabi Tobie również najlepsze Noworoczne życzenia
U Ciebie pierwszy krokus już w lutym, u mnie niestety dużo, dużo później. Na moich rejonach dużo później rusza wegetacja, i Wasze krokusiki już przekwitają, to moje dopiero wyłażą z pod ziemi
Ale dobrze, że przynajmniej w Waszych ogródkach mogę się cieszyć wczesną wiosną
Aguś dzięki
Mam nadzieję, że w tym roku będą równie ładnie kwitły
Gosiu nie mam zbyt dużo fotek z perspektywy. Ale coś tam jest. Część wcześniej pokazywałam, a zaraz poszukam jeszcze jakieś i pokażę
Maryniu mam nadzieję, że nornice wyniosły się od Ciebie i będziesz mogła się cieszyć nienaruszonymi kępami tulipanów. Ja na szczęście nie mam problemów z tymi gryzakami, moje kotki robią dobrą robotę. Ale za to mam drutowce i nie mogę sadzić narcyzów, bo wszystkie są niszczone, a szkoda, bo tak bardzo mi się podobają
Krysieńko w tych tulipankach Tarda jestem zakochana od momentu posadzenia, chyba lubię je najbardziej ze wszystkich. Z posadzonej jednej paczki po kilku latach zrobiła się ogromna ukwiecona kępa. Są niezawodne
Gabi Tobie również najlepsze Noworoczne życzenia
U Ciebie pierwszy krokus już w lutym, u mnie niestety dużo, dużo później. Na moich rejonach dużo później rusza wegetacja, i Wasze krokusiki już przekwitają, to moje dopiero wyłażą z pod ziemi
Aguś dzięki
Gosiu nie mam zbyt dużo fotek z perspektywy. Ale coś tam jest. Część wcześniej pokazywałam, a zaraz poszukam jeszcze jakieś i pokażę
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
U Ciebie dzisiaj
,a u mnie szaro ,buro i strasznie zimno .Wiatrzysko wieje ,że aż strach wyjść z domu .
Tulipanki urocze .Oj ,żeby już była Wioooooosna ................
Tulipanki urocze .Oj ,żeby już była Wioooooosna ................