Gosiu tą różę kupiłem wiosną zeszłego roku w Castoramie
jedyna informacja na atrakcyjnym opakowaniu, to 'rosa de lux' i róża wielkokwiatowa na małej nalepce z tyłu. Wiem doskonale, że Ty Gosiu starasz się, nie nabywać tak nieoznaczonych róż, ja albo nie trafiam na rośliny opisane imieniem i nazwiskiem, albo u nas w Galicji nie dba się o klienta i w tak niedbały sposób oferuje
Marysiu witaj, miło mi że odwiedzasz nasz ogród. Co do jakości zdjęć swoich, to jestem bardzo krytyczny, nie dysponuję najlepszym sprzętem ale też nie najgorszym, a jakieś te zdjęcia nie takie, jakie spotykam u innych, u Ciebie rewelacja, pewnie muszę się jeszcze dużo uczyć i trenować..trenować....Jesteś kolejną spotkaną tu na forum osobą, tolerującą stokrotkowy trawnik, nasz jest nie zamierzony ale stało się i póki co tak pozostanie. Mówię to cichutko, bo ileż tu wspaniałych idealnych trawników....i trochę
Witaj
Nalewko, cieszę się z odwiedzin. Żal mi tej mojej pierwszej części, że została 'ograbiona' ze zdjęć, przez poprzedni program jaki używałem do ich wklejania. Obecnie wklejam za pomocą imageshacka, mam nadzieję że nie będą znikać.
piofigiel napisał(a):
(...) proszę mnie okrzyczeć, zawsze kiedy zrobię coś złego

.(...)
Nalewka pisze:Zawsze do usług

Dziękuję za gotowość, do spełnienia mojej prośby
Napisałem tak, bo kompletnie sobie nie radziłem, byłem świeżym komputerowcem i internautą (właściwie nadal tak jest), zaraz po zakupie internetu, zarejestrowałem się na forum, czyli jak dla mnie to rzuciłem się na głęboką wodę. Jestem bardzo szczęśliwy że tu trafiłem i mogłem poznać Tylu Wspaniałych Ludzi, mających podobną pasję
Witaj
Paulino fajnie że się odzywasz, zdaje się że pauzowałaś, rozochociłaś nas swoim interesującym wątkiem i pięknym ogrodem i co...? zniknęłaś, ale skoro jesteś to super, będziemy Cię odwiedzać.
Pauli pisze: Coroczny problem wszystkich ogrodników

Od stycznia zaczyna się wywoływanie wiosny... i narzekanie, że zima za długa... za zimna... i najlepiej żeby już sobie poszła..
Ja to bym nawet bez żalu, wyrzucił zimę, z przecudnej piosenki Grechuty
Pozdrawiam Tomek