To gratuluję. Jesteś prawdziwym ogrodnikiembasjak pisze:
A ja uwielbiam wysiewać, pikować i patrzeć jak mi rośnie![]()
Basiu dziękuje

To gratuluję. Jesteś prawdziwym ogrodnikiembasjak pisze:
A ja uwielbiam wysiewać, pikować i patrzeć jak mi rośnie![]()

Masz rację, absolutnieSpeedo pisze:pikowanie pomidorów jest fajniejsze od pikowania kołderki
Margo2 pisze:Ja bym może i lubiła sianie, ale nie wychodzi mi. Wzejdzie, ale utrzymać nie umiem.

Joluś i problem rozwiązanyJolantaGraj pisze:Mnie jakoś nie ciągnie za bardzo ,do siania w donicach .Wszystko co w donicy potrafię zmarnować .![]()
Nie mam do tego ręki .Wolę wprost do gruntu .Wtedy rośnie bez problemu .Pomidorki , kapustki itp ,biorę gotowe sadzonki od mamy .Jej wszystko wychodzi . :P
Witaj Ewuniuewamon pisze:Majeczko,przyszłam się przywitać po długiej przerwie i podziękować za miłe słowa.
Troszkę Cię nie było ,cieszę się że już jesteś.
Ja też nie będę wysiewać nasion,no może kobeę.
Nie mam ręki do wysiewu,najpierw mi wszystko ładnie wschodzi, a później klapa

TajeczkoTajka pisze:Majeczko witaj w Nowym Roku.![]()
Ale jesteś zakręcona ogrodowo, tak dużo nasionek już kupiłaś. Ja najwcześniej warzywa kupowałam pod koniec stycznia, gdyż obawiałam się, że może jakieś przeterminowane mogą być w wyprzedaży.

No widzisz myślałyśmy o sobielora pisze:....Witaj to niesamowite miałam być u Ciebie a Ty byłas u mnie ...
...kupiłaś widzę nasionka a ja też będę siać..
..już posiałam miłka..ciekawe co będzie ...
Gosiu mają nasiona lobelii ale tylko jednorocznej ale może w twoim sklepie kupiszgosia07 pisze:Przybiegłam z rewizytą i zatrzymałam się na dłużejJa też sieję pelargonie mam fioletową ale muszę sobie kupić czerwoną.U mnie jest firmowy sklep Ożarowa także muszę się do nich wybrać.Czy nie zauważyłaś może czy maja lobelie bylinowe ? Chciałabym różne kolorki.