Truskawki z szampanem na powitanie Nowego Roku i dobra zabawa aby pożegnać Stary Rok a powitać Nowy To świetny pomysł , Tylko skąd wziąć te truskawki jak trudno wybrać się z domu bo ciągle pada i pada ,chyba że wyciągnę z zamrażalki bo zostało jeszcze kilka torebek ..
Wesołego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku aby przyniósł dużo zdrowia , pomyślności i spełnienia marzeń i aby starczyło pieniążków na zakup wszystkiego z listy chciejstw ..
WESOŁEJ ZABAWY ..
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia i również przesyłam wszystkim
stary Rok mija, lecz marzenia zostają...
Niech one się Wam wszystkie pospełniają.
I z Nowym Rokiem, niech los Ci się odmieni, a ogród życia się zazieleni.
Witam cieplutko mimo że dawno mnie tu nie było
W Nowym Roku chce Ci życzyć wszystkiego naj- samych radości i sukcesów, szczęścia i jak najmniej zmartwień
Bożenko też skorzystałam z zaproszenia i jestem.
Miłe towarzystwo, witaminki, tematów do rozmowy na pewno nie zabraknie.
Może i coś na rozgrzewkę się znajdzie ...
Wszystkiego naj ... w Nowym Roku i czekamy na wiosnę.
Bożenko byłaś już na działce ?Ja się wybrałam w ub tygodniu,było nawet fajnie,wszystko pięknie zasypane,działki śpią a budowa mostu idzie pełną parą.Po mojej starej działce też już prawie nie ma sladu..został tylko fragment sciany z dziurą po oknie....
_oleander_ to jesteś młodsza
Iwonko nie byłam już długo na działce , przed świętami był M przywiózł mi zaprawy z piwnicy ,
może 6-go jak będzie w miarę ładna pogoda to zajrzę
Iwonko to pewnie Ci trochę żal starej działki
To życzę ci następnej pięćdziesiątki , aby przyniosła ci dużo zdrowia szczęścia i pomyślności aby ta druga pięćdziesiątka spełniła wszystkie twoje życzenia ,,..