Witam wszystkich miłych gości
Marcinie,
Wczoraj jeszcze śnieg nie padał, ale dzisiaj powolutku sypie. Odświeży biel w ogrodzie.
Było i jest mroźno ok. ? 10
Cieszę się z tej pierzynki, jest dobra dla naszych roślin. Najgorsze dni przed nami, dużo słońca i nocne spadki temperatury.
Czeka mnie zakrywanie i odkrywanie, ach ...
Dalu,
nie zawsze jestem w ogrodzie, a gości mam i w dzień i w nocy

zawsze gorąco zapraszam.
Dalu nie wiedziałam, że duże opady śniegu są dużym problemem dla dla takich maluszków jak Twoje pupile.
Mój oblepiony jest śniegowymi kuleczkami, usunąć je z jego futra, uf ciężko.
Alinko , posiaduję w ogrodzie, tylko po ciężkim odśnieżaniu, u mnie podobna temperatura, jest mroźno, podczas spaceru przyjemnie chrupie pod nogami
Alu , na takie ogrzewające słoneczko , trzeba będzie ciut ciut poczekać, zapraszam serdecznie
Cynthio masz rację , trochę smutno, nawet energetyczny czerwony kolor nie wnosi tyle ciepła co słońce i zieleń.
Aniu, brrr, kawa musiałaby być baaaaardzo mooocna i wzmocniona
Piotr, dziękuję,
Małgosiu dziękuję za życzenia Tobie również życzę Szczęśliwego Nowego Roku
Grażynko , meble stoją w garażu, ale mogą spokojnie stać na zewnątrz są dość wytrzymałe na warunki atmosferyczne.
Wiesiu , stół oglądany przez okno i podświetlony silnym światłem wygląda uroczo, niestety nie udało mi się pokazać tego samego efektu na zdjęciu.
Mam zawieszony przed drzwiami reflektor. Wieczorem kiedy pada śnieg w jego blasku fajnie wygląda ogród. Także w czasie deszczu .
Oszczędzam energię i niestety na takie widoki mogę sobie pozwolić od czasu do czasu.
Wandziu, dzisiaj pada śnieg, nie ma już czerwonych poduszeczek, już nie jest tak kolorowo, a może hmmn niech pomyślę , ....niech tylko przestanie padać.
Jeszcze jedno zdjęcie z wczorajszego dnia