Leśny ogród Moni68 cz.8
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.8
Ciało ćwicz , ciało , by giętkie było i łatwo się poddawało , reszta sama przyjdzie!

- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu, jak fajnie że udaje Ci się aktywnie i atrakcyjnie spędzać święta a o pierwsze kroki na nartach się nie martw,
najważniejsze żeby sie nie bać i wyciagnąć całą przyjemność. A najlepiej to spróbować nauczyć się jeździź na nartach na
kursie. Daje to dużo radochy bo inni mają taki sam poziom co my i unika się wielu błędów, z którymi trzeba potem walczyć
przez lata tak jak mnie się zdarzyło. Moje dziewczyny poszły od razu na kurs i po tygodniu już świetnie jeździły
Miłych zbiżajączych się ferii
najważniejsze żeby sie nie bać i wyciagnąć całą przyjemność. A najlepiej to spróbować nauczyć się jeździź na nartach na
kursie. Daje to dużo radochy bo inni mają taki sam poziom co my i unika się wielu błędów, z którymi trzeba potem walczyć
przez lata tak jak mnie się zdarzyło. Moje dziewczyny poszły od razu na kurs i po tygodniu już świetnie jeździły
Miłych zbiżajączych się ferii
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Hej Monia 
Ja na nartach niestety tez nie jeżdzę, ale fajnie by było się w końcu nauczyc
Moja siostra wybrała sie w zeszłym roku na ferie w góry, zamówiła lekcje dla siebie i dzieci i wszyscy niezle śigali po paru dniach !
No i ferie mieli wspaniałe !
Ja na nartach niestety tez nie jeżdzę, ale fajnie by było się w końcu nauczyc
Moja siostra wybrała sie w zeszłym roku na ferie w góry, zamówiła lekcje dla siebie i dzieci i wszyscy niezle śigali po paru dniach !
No i ferie mieli wspaniałe !
- kamykkamyk2
- 500p

- Od: 26 gru 2010, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Najpierw wypadłoby się przywitać, więc witam i stwierdzam, że masz piękny ogród w klimacie leśnym. Taki mały leśny zakątek i mi się marzy.

super jest ten leśny ogród
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Monisiu choineczki śliczne
obydwie, ależ P ma szczęście mieć taką fajową mamę czas organizujesz mu po mistrzowsku
bawicie się chyba obydwoje wspaniale 
Miałam tak samo, z dziećmi dopiero zaczęłam się uczyć, byłam już " wiekowa" ( bo dzieci były już starsze) i muszę przyznać, ze wspaniale się bawię na nartach, mimo, że jeżdżę najgorzej z rodzinyz przerażeniem myślę o feriach, bo wybieramy się na narty, a one są mi całkowicie obce Czego się jednak nie robi dla dziecka Cóż, będę straszyć na oślich łączkach ...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś choineczki śliczne, myślę, że jeszcze postoją
U mnie w domu jest tradycja, że choinka zawsze stoi do 2 lutego 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
MONIKO strasznie u Ciebie wesoło . Pawełek na pewno zadowolony ,ze jego własnoręcznie wykonany łańcuch wisi na choince . Mój syn też dopiero teraz nauczył sie jeżdzić i sam siebie pyta dlaczego tak póżno się za to wziął. Teraz jezdżenie sprawia mu tyle radości
Baw sie dobrze ,gdyż niedługo zaczną się prace polowe

- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Przebywanie z dziećmi nawet nic nie robiąc to ogromna frajda dla obu stron , ale szybko czas leci i później już nie będą chcieli spędzać czasu z rodzicami tylko będą się umawiali z rówieśnikami więc korzystaj póki możesz .. Na nartach nie umiem jeździć ale myślę że nie jest trudniej się nauczyć niż jazdy na rowerze , przynajmniej lądowanie bezpieczniejsze... bliżej ziemi ...
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ MONIKO
Choinki naprawdę piękne. Myślę, że wszystko Ci się udało w przygotowaniach świątecznych.
Dobrze, że Pawełek nie idzie do szkoły, to sobie trochę odpoczniesz.
Choinki naprawdę piękne. Myślę, że wszystko Ci się udało w przygotowaniach świątecznych.
Dobrze, że Pawełek nie idzie do szkoły, to sobie trochę odpoczniesz.
-
x-d-a
Moniko, witam Cię poświątecznie
U mnie piękna, mroźna, śnieżna i słoneczna zima. Chociaż bywa uciążliwa, to ma też swoje uroki - cieszą się nią zwłaszcza dzieci i psy
Ja małych dzieci nie mam, ale codziennie chodzę z pieskami na długie spacery po naszych górkach. One to uwielbiają i wcale nie boją się ani zimna, ani śniegu, mimo że są malutkie...
Ale, nie ukrywam, ze nadchodzące ferie wolałabym, tradycyjnie, spędzić jednak w ciepłych krajach, chociaż wiem, że zimowe wakacje z nartami, sankami i łyżwami też są piękne i zdrowe...Na pewno nauczysz się szybciutko szusować po stoku (no, może na początek po oślej łączce)
Pozdrawiam cieplutko
U mnie piękna, mroźna, śnieżna i słoneczna zima. Chociaż bywa uciążliwa, to ma też swoje uroki - cieszą się nią zwłaszcza dzieci i psy
Ale, nie ukrywam, ze nadchodzące ferie wolałabym, tradycyjnie, spędzić jednak w ciepłych krajach, chociaż wiem, że zimowe wakacje z nartami, sankami i łyżwami też są piękne i zdrowe...Na pewno nauczysz się szybciutko szusować po stoku (no, może na początek po oślej łączce)
Pozdrawiam cieplutko
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Ja też w zeszłym roku miałam dopiero pierwszą przygodę z nartami i powiem ci, że nie taki diabeł straszny 
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Moniś ,
aż mi się wierzyć nie chce ,tyle stronek mnie nie było
Piękne choineczki
Jeżeli mogę coś doradzić -bez instruktora nie próbuj 
-
dosia
- 1000p

- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Pozdrawiam Anula