Ładne te lobiwki

Jeszcze trzeba wiedzieć co się zebrało na stanowiskach naturalnychKing Midas pisze:Ale biorąc pod uwagę wypowiedż z forum że " jeżeli nie przywieziesz(itd) własnoręcznie zebranych nasion ze stanowiska to i tak nie ma pewności co masz". Konkluzja nasuwa się sama -"kundle" jak byś ich nie nazwał i tak pozostaną "KUNDLAMI"
Pytanie za 100 punktówKing Midas pisze:Czy ktoś zaczynał przygodę z kaktusami od roślin opisanych?
No właśnie. Ale jako to radocha jak się odkrywa co się magnet pisze:Pytanie za 100 punktówKing Midas pisze:Czy ktoś zaczynał przygodę z kaktusami od roślin opisanych?
Cóż - mój pierwszy wysiew miał miejsce około 2 mies. temu. Mimo tego co pisał Tomek, - że nie poleca wysiewu jesienią - moje rebucje w pełnym komplecie przetrwały najkrótszy dzień w roku, a nie mam dla nich specjalistycznego oświetlenia ;). Więc na razie sukces połowicznydarekcn42 pisze:Wiem co mówię, bo sam zaczynałem przygodę z wysiewami od mixa w wieku ~10lat. Powiem szczerze, ze jak na tak małą wiedzę i wiek odniosłem sukces.
Dzięki.darekcn42 pisze:Powinny wytrzymać do wiosny, życzę Ci tego z całego serca..
Siejmy siejmy siejmy i jeszcze raz siejmy