Awakening bardzo ładna

Jak tam zima u Ciebie? Tu pustki w sklepach... na szczęście chleb jest i trochę podstawowych rzeczy. No i szkoly były już dzis otwarte

Z głównej ulicy wywieźli większość śniegu, tak że nie jest najgorzej. Dziś mam zamiar wybrać się do sąsiedniego miasteczka na zakupy.
 Z głównej ulicy wywieźli większość śniegu, tak że nie jest najgorzej. Dziś mam zamiar wybrać się do sąsiedniego miasteczka na zakupy.  Każde wyjście do toalety trzeba było najpierw zgłaszać ochroniarzowi
 Każde wyjście do toalety trzeba było najpierw zgłaszać ochroniarzowi 
 Co najwyżej jak będziesz miała okazję wiosną lub jesienią to możesz mi kupić
 Co najwyżej jak będziesz miała okazję wiosną lub jesienią to możesz mi kupić  

Mam nadzieję, że przeżyje, bo bardzo mi się podoba. Nie wiem, czemu mam tak mało zdjęć jej kwiatów
 Mam nadzieję, że przeżyje, bo bardzo mi się podoba. Nie wiem, czemu mam tak mało zdjęć jej kwiatów  

Czekam na więcej !
  Czekam na więcej !

,
 , 
  ,ale to plany,
 ,ale to plany, ,oby na moją korzyść
 ,oby na moją korzyść 
 Zapraszam częściej...
 Zapraszam częściej... 
  Ja nie mam prawa jazdy, a mój M nie może prowadzić ze względów zdrowotnych i jesteśmy skazani na komunikację autobusową. A tu tyle ciekawych miejsc, które chciałabym zwiedzić, a autobusy nie wszędzie dojeżdżają.
 Ja nie mam prawa jazdy, a mój M nie może prowadzić ze względów zdrowotnych i jesteśmy skazani na komunikację autobusową. A tu tyle ciekawych miejsc, które chciałabym zwiedzić, a autobusy nie wszędzie dojeżdżają.  

I spełnienia marzeń w 2011 !!!!
 I spełnienia marzeń w 2011 !!!!