Czy ty już je zamówiłaś?
Mój ogród na wsi
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród na wsi
Aniu to prawda czasami wskazane jest zaszaleć
.
Czy ty już je zamówiłaś?
Czy ty już je zamówiłaś?
Ja w końcu wybrałam 16 sztuk. Jedną piękną dzięki Tobie, bo ją przegapiłam - Autumn Sunburst 
Marylka , tak dzisiaj wysłałam zamówienie razem hi,hi hi 30 sztuk.
Siberio , jeszcze sobie wybrałam , ale już więcej nie wybieram tylko wysłałam by nie dopisywać .A tu czas na prace przedświąteczne a ja durna bab siedziałam i wybierałam .
Siberio , jeszcze sobie wybrałam , ale już więcej nie wybieram tylko wysłałam by nie dopisywać .A tu czas na prace przedświąteczne a ja durna bab siedziałam i wybierałam .
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Anno chciałam zapytać czy wysłane zamówienie ale już wszystko wiem.
Dobrze,ze masz to za sobą bo tak to by Cię jeszcze kusiło. Ja jednak włączyłam rozsądek bo na 5 arach wszystkiego nie pomieści a i trochę przestrzeni by się przydało.
Co prawda mamy mnóstwo trawnika ale tylko na obrzeżach robiąc linię falowaną ( bo siany był równo pod kreskę dla wygody) usunę darń i coś dosadzę .
Pozdrawiam życząc miłej przedświątecznej pracy.
Dobrze,ze masz to za sobą bo tak to by Cię jeszcze kusiło. Ja jednak włączyłam rozsądek bo na 5 arach wszystkiego nie pomieści a i trochę przestrzeni by się przydało.
Co prawda mamy mnóstwo trawnika ale tylko na obrzeżach robiąc linię falowaną ( bo siany był równo pod kreskę dla wygody) usunę darń i coś dosadzę .
Pozdrawiam życząc miłej przedświątecznej pracy.
Krysiu wysłałam jak już wiesz a to dlatego , że co patrzyłam na nowe dalie to dopisywałam a potem nie miałam sumienia zmniejszyć zamówienia , bo wszystkie ładne.
Areał na wsi to ja mam , że ho, ho i wsio się zmieści i jeszcze wolnego miejsca zostanie.
Rzeczywiście tej roboty przed świętami tyle ,że nie można się wyrobić tym bardziej , że po pracy to już nie wiele czasu zostaje do dyspozycji ale już powoli co większe roboty mam porobione , staram się zrobić wcześniej , by nie zostawiać na ostatnią chwilę.Do komputera siadam dopiero późnym wieczorem albo w pracy w wolnej chwili.
Rzeczywiście tej roboty przed świętami tyle ,że nie można się wyrobić tym bardziej , że po pracy to już nie wiele czasu zostaje do dyspozycji ale już powoli co większe roboty mam porobione , staram się zrobić wcześniej , by nie zostawiać na ostatnią chwilę.Do komputera siadam dopiero późnym wieczorem albo w pracy w wolnej chwili.
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Marylka , no to będzie sianie w lutym , Napisz proszę jakie bym chodź troszeczkę wiedziała co ma urosnąć 
-
beatab

- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
Aniu- a taką zamówiłaś??
Aniu- dla mnie ta :
Baby_Orangerot
Czy ktoś będzie jeszcze zamawiał tam dalie?????
Ta mnie urzekła- piękna do donicy

Aniu- dla mnie ta :
Baby_OrangerotCzy ktoś będzie jeszcze zamawiał tam dalie?????
Ta mnie urzekła- piękna do donicy
Beatko , niestety ja już przed świętami zamówiłam, ale Siberia i Mirdem są w trakcie wybierania.
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Aniu piękne dalie zamówiłaś
będzie czym oko nacieszyć
będzie czym oko nacieszyć
Dzidziu , mam nadzieję , że dostanę zamówione bo wyczytałam u dziewczyn ,że nie wszystkie dostawały , gdyż nie było pomimo ,że są w katalogu.Zamówiłam 30 a ile dostanę to się okaże.
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...piękne dalie ...chcę w tym roku posadzić dalie nisko
pienne w wazonach...
..może uda sie kupić karpy na targu...w zeszłym roku były a teraz to zobaczymy...

pienne w wazonach...
..może uda sie kupić karpy na targu...w zeszłym roku były a teraz to zobaczymy...
Misiu u nas na targu niewiele roślin można kupić nawet nie wiem czemu.
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anno podobnie jest u mnie z zakupami na targu.
Wiosną owszem sadzonki typowych kwiatów, ziół i warzyw. Z drugiej strony nie dziwię sie bo każdy handluje tym co ludzie znają i szukają aby obrót był.
Takich jak nas jest mniej więc musimy zamawiać po świecie.
Misia w jakich wazonach będziesz uprawiać karłowe dalie ?
Też ciągle szukam odmian karłowych i najchętniej pełnych lub półpełnych ale trudna sprawa.
Wiosną owszem sadzonki typowych kwiatów, ziół i warzyw. Z drugiej strony nie dziwię sie bo każdy handluje tym co ludzie znają i szukają aby obrót był.
Takich jak nas jest mniej więc musimy zamawiać po świecie.
Misia w jakich wazonach będziesz uprawiać karłowe dalie ?
Też ciągle szukam odmian karłowych i najchętniej pełnych lub półpełnych ale trudna sprawa.