Esteci i łakomczuchy.
- mag
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Esteci i łakomczuchy.
Qrcze, tu Meksyki i inne cuda, a ja muszę gonić, bo mi zboże i marchewka dojrzewają
(Wszystko przez Ciebie i Twój wątek
)
-
mamba9991
- 1000p

- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej hej, pokażę fotki, ale to muszę skaner dorwać, bo nie miałam cyfrówki jeszcze.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
-
mamba9991
- 1000p

A w grze dostałam dziś 8 monet za darmo za wypełnienie ankiety o jakichś chusteczkach
, jedną monetę sprzedałam na umowę Konradowi bardzo tanio i kupiłam trzecie pole, kota i rower, a za 2 kupiłam reklamę na słupie, na 3 dni mam o 4 klientów więcej, ale teraz żałuję, bo klienci czasem oferują dobre ceny, a czasem lipa. Za resztę ze sprzedaży odchwaściłam nowe pole i kupiłam kurę.
O rany, ....
o rany

O rany, ....
o rany
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
mamba9991 pisze:A w grze dostałam dziś 8 monet za darmo za wypełnienie ankiety o jakichś chusteczkach![]()
, jedną monetę sprzedałam na umowę Konradowi bardzo tanio i kupiłam trzecie pole, kota i rower, a za 2 kupiłam reklamę na słupie, na 3 dni mam o 4 klientów więcej, ale teraz żałuję, bo klienci czasem oferują dobre ceny, a czasem lipa. Za resztę ze sprzedaży odchwaściłam nowe pole i kupiłam kurę.
O rany, ....
o rany
![]()
![]()
![]()
![]()
Ło matko a mówią , ze to telewizja otumania
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- mag

Monet, to się jeszcze nie dochapałam i gotówka też mi jakoś dziwnie topnieje, ale za to mam rower i stracha na wróble, na kota czekam, aż się ktoś zechce tanio pozbyć
... dopiero mi pozwolili kukurydzę kupić i ciągle potykam się o kamole na polu...eh, życie rolnika łatwym nie jest 
-
mamba9991
- 1000p

Mag, tam jest po prawej takie P w promieniach, wejdź i zobacz, że monety są za darmo, tylko trzeba ankietę wypełnić, badanie rynku na temat np chusteczek do oczu, ja tam za smsy kupować monet nie będę, to zabawa ma być, a z pola to najpierw karaluchy wywalam bo jestem obrzydliwa
i mnie denerwuje, jak łażą.
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
-
mamba9991
- 1000p

teraz oglądam ani mru mru na polsacie, nie mogę z tego jednego Wójcika, tego wysokiego, odstawiają Lokomotywę, czad
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- mag

Od razu widać, że w innym regionie Polski mieszkasz, u mnie pole totalnie zakamienione i zapomnieli pniaki wykarczować, ale robactwa niet
Widać co kraj (serwer) to obyczaj.
-
mamba9991
- 1000p

No i niestety ciemne strony się pokazały, czy to nic już normalnego na świecie nie ma czy co, te talary z gry - uwaga - kupuje się na allegro, 15 000,00 talarów za 1 zł, poza tym są do kupienia kody, dzięki którym wciąż te same osoby od Ciebie kupują jak masz taniej, a potem spekulują, łeee, a przez 5 dni tak się dobrze bawiłam 
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
No, doczekałam się na chwilę opamiętania 
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
..i dobrzeSiberia pisze:No, doczekałam się na chwilę opamiętania
jeszcze to jest za darmo....
-
mamba9991
- 1000p

No toż przecież nie całe dnie się bawiłam, ale pomiędzy lepieniem uszek, widać ja już taka naiwna jestem, łee. Ale to nie góópota, takie fajne było, rano się posiało, wieczorem zebrało... eh, przynajmniej tej prawdziwej ziemi się nie oszuka za żadne talary ani monety... wciąga taka gierka, tylko powinna się nazywać "mały spekulant", przykro mi Mag, Cynthia, no ale tak jest.
No po co grać, jak ci skupuje ktoś kto ma kod ustawiony na taką a taką cenę, kupuje mu to całą noc, a on potem sprzeda drogo i na all oferuje talary i monety za 2,99, ja tam zeźliłam się, wciągnęło mnie, a to żadna rywalizacja tylko czarny rynek, szybko się kapnęłam, bo ta sama osoba mi skupowała, dupa tam.
No po co grać, jak ci skupuje ktoś kto ma kod ustawiony na taką a taką cenę, kupuje mu to całą noc, a on potem sprzeda drogo i na all oferuje talary i monety za 2,99, ja tam zeźliłam się, wciągnęło mnie, a to żadna rywalizacja tylko czarny rynek, szybko się kapnęłam, bo ta sama osoba mi skupowała, dupa tam.
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
-
mamba9991
- 1000p

No z tą grą to się zeźliłam, ale............... się nie śmiejcie, jakoś tak mi zimą brak jakichś zawodów, to sobie w wirtulandii szukałam, latem to można zawsze coś wyhodować albo innym zazdraszczać, a w zimie to chyba tylko konkurs na najwięcej śniegu, ja się bez ogródka nudzę.
Pewnie jako ostatnia osoba na świecie nie wiedziałam, że te gry to ściema i jeszcze 2 uczciwym graczkom zabawę zepsułam, to wygrałam chociaż konkurs na przedświątecznego bałwanka
No nie mam łatwo.
Rywalizacja na uszka mi zostaje..... ja w tym roku pierwszy raz robiłam. Farsz był z suszonych i dałam trochę kiszonych podgrzybków, smak ciekawy, lekko kwaskowy, K mówi, że lepszych nie jadł, no ale on też lepiej przegotowanej wody niż moja nie widział, lenia ma chłop do garów to się przymila. Co do kształtu, to przy 70-tym złapałam, o co chodzi i następna setka jest na pokaz, brzegi zwinięte w falbankę, uszko zrobione na kciuku tak, że odstaje, zamrożone w pozycji pionowej, w 5 warstwach, kolejną dwudziestkę kladłam jak poprzednia lekko zamarzła. Ciasto tylko mąka i wrzątek, sól, fantastycznie się zlepiało. Dobrze będzie.
Poza tym to robię na wigilię sushi, lubię, to zjem sobie, też ryba, skoro (u nas) pastuszkowie mieli w stajence mak i karpia, to mogli mieć też wodorosty, zresztą spaghetti d"olio też mogli mieć, na wigilię mi tradycjonalizm szlag trafia czy tam dunder śwista, zawsze mi się na wigilii chce po śledziu dobrego sera i ma to sens, jak tam pastuszkowie byli 2010 lat temu.....
Pewnie jako ostatnia osoba na świecie nie wiedziałam, że te gry to ściema i jeszcze 2 uczciwym graczkom zabawę zepsułam, to wygrałam chociaż konkurs na przedświątecznego bałwanka
No nie mam łatwo.
Rywalizacja na uszka mi zostaje..... ja w tym roku pierwszy raz robiłam. Farsz był z suszonych i dałam trochę kiszonych podgrzybków, smak ciekawy, lekko kwaskowy, K mówi, że lepszych nie jadł, no ale on też lepiej przegotowanej wody niż moja nie widział, lenia ma chłop do garów to się przymila. Co do kształtu, to przy 70-tym złapałam, o co chodzi i następna setka jest na pokaz, brzegi zwinięte w falbankę, uszko zrobione na kciuku tak, że odstaje, zamrożone w pozycji pionowej, w 5 warstwach, kolejną dwudziestkę kladłam jak poprzednia lekko zamarzła. Ciasto tylko mąka i wrzątek, sól, fantastycznie się zlepiało. Dobrze będzie.
Poza tym to robię na wigilię sushi, lubię, to zjem sobie, też ryba, skoro (u nas) pastuszkowie mieli w stajence mak i karpia, to mogli mieć też wodorosty, zresztą spaghetti d"olio też mogli mieć, na wigilię mi tradycjonalizm szlag trafia czy tam dunder śwista, zawsze mi się na wigilii chce po śledziu dobrego sera i ma to sens, jak tam pastuszkowie byli 2010 lat temu.....
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
-
mamba9991
- 1000p

Chciałam zawody to mam, pograłam w 2 ognie, jedna świeczka mi popłynęła na stół a druga na komodę, Asia-świeczki 0 do dwóch
dobranoc.
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- mag

No tak, 'Polak potrafi', a tego chyba Twórcy gry nie przewidzieli