Zaczarowany ogród Bodzi i Pati

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zaczarowany ogród Bodzi i Pati

Post »

Janeczko u mnie choinka stoi zawsze na podłodze w specjalnym stojaku z wodą, ale chyba masz rację trzeba ją będzie profilaktycznie przywiązać do rury :D

_oleander_ to szybko Twój Ksawerek zaczął chodzić, przecież on młodszy chyba od Natalki :D

Daluś ja od poniedziałku będę miała urlop to do świąt zdążę wszystko porobić kulinarnie oczywiście ;:137 ; bo też tak robię jak Ty kupuję to co już można, najgorszy problem coroczny z prezentami :D :D zawsze sobie obiecuję, że porobię szybciej, a co roku to samo , muszę się bardziej zdyscyplinować :;230

Bożenuś nasza też tak chodzi trochę w pionie , a jak sobie nie może poradzić to na czterech, a jak coś chce to jak potrafi piszczeć ;:224 ;a głosik ma donośny , ale nasze wnuczęta to cała nasza radość ;:167

Arabelko dzięki i wzajemnie :wit :wit

pozdrawiam cieplutko papa :wit
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

W zeszłym roku, podczas kolacji wigilijnej choinka runęła - sama,
nie świadczy to dobrze o tych, co ja mocowali, ale jest co wspominać :D .
Po ostatniej wizycie mojego wnuczka (23 miesiące ma) musiałam zamówić drzwiczki do komody :roll: ,
jakie to teraz robią meble mało wytrzymałe :lol: .
Z prezentami zawsze kłopot, chyba kupię książki, czy masz może lepsze pomysły dla dorosłych dzieci???
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bożenko dużo radości z młodego kwiatuszka. ;:196
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

I oczów dookoła głowy!Wszak ciekawskie wszystkiego,swiat poznaje przez dotyk i gryzienie. :D A święta bywają nie tylko kolorowe ale i niebezpieczne.Mój syn próbował zjeść...kolorową bombkę.Oczy dookoła głowy to mało!
Miłego dnia życzę :wit
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluś choinkę już rozmawialiśmy w domu trzeba obowiązkowo przywiązać,co do prezentów to jeszcze nie wiem, moje córki książek nie czytają :( ja uwielbiam , ale one wolą filmy , inna era :;230
A z tymi meblami , zgadzam się z Tobą, meble teraz są tak mało wytrzymałe :;230 :;230

Marylko dzięki, jest dużo śmiechu teraz szczególnie jak tupta sama , codziennie lepiej ;:65 ;:65

Grażynko nasza tez wszystko gryzie, wczoraj wyobraź sobie patrzymy , a ona coś gryzie, patrzymy co ma w buzi , a ona jadła suchą karmę psa :;230 :;230 oczy dookoła głowy to mało :;230
pozdrawiam cieplutko dziewczynki trzymajcie się, u mnie dzisiaj mroźno :wit :wit
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Fakt , z taką wszędobylską kruszynką nie idzie się nudzić! :lol:
Ale jak cudownie potem wspomina się ten czas!
Pierwsze kroczki , pierwsza karma w usteczkach i pierwsze samodzielne zdobycze z niskiego poziomu , potem dojdzie poziom wyższy , ale lżej już nadążyć , będzie , bo i człek już wigoru zdąży nabrać! :lol:
Bożenko , cyknij zdjęcie malutkiej , pliss , pokaż tuptusia! ;:108

:wit , ;:196
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko miło , że jesteś :D :D
muszę zrobić jej fotkę ,a jak tupta też mamy nagrane wstawię Ci na pw :D
wczoraj umówiona byłam z Iwonką , ale mały gość był u mnie i spotkanie było opóźnione ,
ale było bardzo sympatycznie , choć Iwonka naczekała się na mnie :D :D
pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Bożenko ,nie myśl że później będzie lżej , nie tylko będziesz musiała mieć oczy wokół głowy ale i biegi musisz mieć wyrobione .. wszędzie wlezlą wszystko im się podoba i maszerowali by gdzie oczy poniosą i to "ja sam"nawet za rękę nie dają się prowadzić ..
Z prezentami od trzech lat mam spokój ,najstarszy wnuk spytał się czy nie mogłabym kupić karty do telefonu bo rodzice nie mają pieniędzy a tu tyle trzeba dzwonić a że czworo wnucząt to już nastolatki i trudno im wybrać prezent więc kupuję jakąś czekoladę nadziewaną stówką i niech sami kupują sobie co chcą ,i tak przeważnie zaraz kupują kartę do telefonu bo znowu jest dzwonienie do kolegów znajomych i rodziny bo Nowy Rok za pasem .. ale babci przyjeżdżają złożyć osobiście życzenia .. Teraz najstarszemu przyda się na benzynę bo ma już samochód ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Janeczko to te czekoladki nadziewane sporo Cię kosztują :D :D :wit :wit
ja z wnuczkami to nie mam problemu , gorzej z córciami :wit :wit
pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Kosztuję trochę ,emerytura za mała bo mam już siedem wnuków i jedną wnuczkę .. ale jak wszyscy zasiądą przy stole to już miejsca brakuje ... chyba muszę dokupić sobie większy stół ale i tak pewnie niedługo będzie za mały jak zaczną przywozić swoje dziewczyny , najstarszy w styczniu skończy 20 a dwaj następni będą miały na drugi rok osiemnastki ...
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18

Post »

Bożenko.....musze przyznać,że było bardzo miło wczoraj...a z tym czekaniem to..nie przesadzajmy..byłam w domu i w międzyczasie buszowałam po galeriach... :;230 Na wiosnę to radzę Ci zaopatrzyć się w wygodne buty do biegania za Natalką.. :;230 bo na obcasach to za nią nie nadązysz.Wiem to po sobie...Babcia mówi idziemy tam ale Lenka czasami chce akurat w stronę przeciwną..nieraz trzeba się nagłówkować,aby dziecię szło tam gdzie my chcemy.... :;230 ;:196
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Oj wiem coś o tym .Właśnie z córeczką przerabiam bunt dwulatka :;230 :;230 :;230
x-d-a

Post »

Bożenko, czytam tak o Waszych wnusiach i trochę mi smutno, bo moi synowie - chociaż dawno już dorośli - jakoś nie spieszą się z ożenkiem i powiększniem rodziny. Teraz podobno w dużych miastach panuje moda na "single" i młodym wcale nie pali się do obowiązków i odpowiedzialności, jaką bez wątpienia są dzieci :(
Na razie więc muszę zadowolić się pieskami ;:224
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Janeczko ja mam na razie dwie wnuczki :D , a u Ciebie to jest wesoło jak tak wszyscy zjadą, już masz dorosłych wnuków.To jeszcze 18 urodziny też pociągną Babcię po kieszeni :D :D
niebawem nawet sie nie spostrzeżesz ,kiedy jak wnuki założą swoje rodziny ,to dopiero będziesz cały rok zbierać na te czekoladki :D ale samo określenie trafione ;:138

Iwonko dobrze, że tak blisko mieszkamy, :D codziennie ocieram się o Twój blok,
jeszcze jak bym chwilę posiedziała,to pewnie Twój M ,by mnie pogonił :;230 :;230

Bożenko Twoja Zuzia wie co chce, tylko Ty tego nie rozumiesz :;230

Daluś na pewno i przyjdzie czas na Twoich synów, do wszystkiego trzeba nabrać dystansu i jak to mówią, do wszystkiego trzeba dorosnąć :D :D jak będą widzieli , że latka ubywają ,to i przyjdzie
czas na wnuki :D

teraz pokażę Wam moją malutką kruszynkę ,ale zdjęcie zrobione telefonem ,jutro może zrobię lepszą fotkę ,
Natalka z Daisy podziwia zimę na balkonie

Obrazek

Obrazek
:wit :wit
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18

Post »

Bożenko , M nie z tych co gonią... :;230 ,pewnie będzie okazja bliżej go poznać...Cieszę się bardzo,że tak niedaleko mieszka taka sympatyczna ogrodniczka.... ;:196 :D ,pewnie z mojego okna widzę Twoje okna... :;230 Natalka fajnie tupta,to są niezapomniane chwile takie widoki....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”