No przecież już wielu zaznaczyło, że z pewnością chciałoby je mieć, ja się z tłumu nie wyróżnię .
Piękne okazy.

I co? I zaniemówiłam. Od wczoraj przeglądam i czytam, napatrzeć się nie mogę! Cuda
 I co? I zaniemówiłam. Od wczoraj przeglądam i czytam, napatrzeć się nie mogę! Cuda  Przepiękne rośliny, nawet nie jestem w stanie stwierdzić co mi się najbardziej podoba
 Przepiękne rośliny, nawet nie jestem w stanie stwierdzić co mi się najbardziej podoba  Będę częściej wpadać bo jest na co patrzeć.
 Będę częściej wpadać bo jest na co patrzeć.

Henryku ,u Ciebie to nawet kamienie by chyba kwitły i bys mówił ,że łatwo kwitna
 Henryku ,u Ciebie to nawet kamienie by chyba kwitły i bys mówił ,że łatwo kwitna 

i widzę, że tu więcej męskiej części forum
  i widzę, że tu więcej męskiej części forum  

Henryku
  Henryku Teraz zostawiam tylko ślad swojej u Ciebie bytności.
  Teraz zostawiam tylko ślad swojej u Ciebie bytności. mimo, że Twoja bajka to jakaś taka inna, jak moja.
  mimo, że Twoja bajka to jakaś taka inna, jak moja.  

) no i mimo, że
 ) no i mimo, że 

Jakoś tak jest, że kaktusy hodują najczęściej mężczyźni. Już dawno się do tego przyzwyczaiłem.widzę, że tu więcej męskiej części forum

Coś w tym pewnie jest. Chociaż jedna z naszych koleżanek na tym Forum BARDZO protestowała jak ten temat tak ujęliśmy.pewnie do facetów bardziej przemawiają agresywne formy, bardziej kolczaste, a do kobiałków łagodniejsze