i tyle różnorodnych, moje chciejstwo vandy, MM, i chyba teraz , po obejrzeniu Twojego wątku dendrobium nobile, będę tu często zaglądać, żeby podziwiać Twoje storczyki
   i tyle różnorodnych, moje chciejstwo vandy, MM, i chyba teraz , po obejrzeniu Twojego wątku dendrobium nobile, będę tu często zaglądać, żeby podziwiać Twoje storczykipozdrawiam

i tyle różnorodnych, moje chciejstwo vandy, MM, i chyba teraz , po obejrzeniu Twojego wątku dendrobium nobile, będę tu często zaglądać, żeby podziwiać Twoje storczyki

piękna kolekcja, przepiękne vandy i cattley'e, stanhopea, cymbidium, coelogyne - trzymam kciuki za kwiaty, a dendrobium z taką ilością kwiatów fantastyczne.
  piękna kolekcja, przepiękne vandy i cattley'e, stanhopea, cymbidium, coelogyne - trzymam kciuki za kwiaty, a dendrobium z taką ilością kwiatów fantastyczne. 

Cudne
  Cudne  Pokaż go za jakiś czas, jak więcej kwiatów się rozwinie
 Pokaż go za jakiś czas, jak więcej kwiatów się rozwinie   

pokaż zdjęcia jak się rozwiną
  pokaż zdjęcia jak się rozwiną  

, którą kupiłam już jakiś czas temu
  , którą kupiłam już jakiś czas temu 

Ale pięęęęęęękny!
 Ale pięęęęęęękny!