choć mnie osotanio coraz mniej jak widzę jak mi padają hoje

Arletko pozwolę sobie nie uwierzyć w Twoje słowa.arlet3 pisze: Jeszcze tylko małą gwiazdę na święta i to już naprawdę koniec do wiosny.

OCZYWIŚCIE!zgłosiłam Arletkę do konkursu AF na grudzień. mam nadzieję, że będziecie głosować.

Jestem bardzo ciekawa jak będzie kwitł twój grudniczek. Wilczomlecze mają śliczne kwiatuszki, takie delikatne
 Jestem bardzo ciekawa jak będzie kwitł twój grudniczek. Wilczomlecze mają śliczne kwiatuszki, takie delikatne   

i czekam na fotki nowego grudnika w pełnym rozkwicie
 i czekam na fotki nowego grudnika w pełnym rozkwicie

ale chcieli 9,99 za przekwitniętego a w innych miastach to po piątaku sprzedają takie bidule  :P więc nie kupiłam.
  ale chcieli 9,99 za przekwitniętego a w innych miastach to po piątaku sprzedają takie bidule  :P więc nie kupiłam. naprawdę będę dzielna, słowo harcerza
  naprawdę będę dzielna, słowo harcerza   

byłam dziś w kauflandzie i tam już były rozwinięte i były takie żółtawe więc mam nadzieję że i mój taki będzie
  byłam dziś w kauflandzie i tam już były rozwinięte i były takie żółtawe więc mam nadzieję że i mój taki będzie   

chyba będzie żółtawy i o ile się nie mylę to coś w podobie do tego u Renatki.
  chyba będzie żółtawy i o ile się nie mylę to coś w podobie do tego u Renatki.  
  mam chłodno w mieszkaniu i chyba dlatego kwiatki powoli się rozwijają, ale kolor będzie chyba taki jak pisałam wyżej.
  mam chłodno w mieszkaniu i chyba dlatego kwiatki powoli się rozwijają, ale kolor będzie chyba taki jak pisałam wyżej.  

dla hojek. Pięknie rosną
 dla hojek. Pięknie rosną 

A zdradzisz mi któż to na drugiej fotce
  A zdradzisz mi któż to na drugiej fotce  

i dziękuję za miłe słowa
  i dziękuję za miłe słowa   
  bo też ma takie "mikroskopijne" listeczki
  bo też ma takie "mikroskopijne" listeczki   to hoja curtisii (chyba dobrze napisałam
  to hoja curtisii (chyba dobrze napisałam   nie jestem teraz przy swoim kompie aby spojrzeć na ściągę
  nie jestem teraz przy swoim kompie aby spojrzeć na ściągę   )
 )