Dobrze, że się zapisałaś na to forum....tu sami swoi.
Piękny masz skalniaczek
Czekamy na fotki ...dużo fotek i na wiosnę.

Na drugim zdjęciu, po prawej stronie obok mini iglaków i hosty widać taką lekko różowatą roślinkę. Cóż to jest?
  Na drugim zdjęciu, po prawej stronie obok mini iglaków i hosty widać taką lekko różowatą roślinkę. Cóż to jest?

Piszesz, że masz dużo azalii i rh- będę zaglądać, bo to moje ukochane rośliny
 Piszesz, że masz dużo azalii i rh- będę zaglądać, bo to moje ukochane rośliny 

że będziesz musiała je myć minimum raz w miesiącu.U mnie robimy to co trzy tygodnie.Na zimę chowamy ryby do domu w akwarium.To jest chyba jedyny minus.Nam się marzy oczko wodne wkopane takie większe,może kiedyś......
 że będziesz musiała je myć minimum raz w miesiącu.U mnie robimy to co trzy tygodnie.Na zimę chowamy ryby do domu w akwarium.To jest chyba jedyny minus.Nam się marzy oczko wodne wkopane takie większe,może kiedyś......

Jak na pierwszy wyczyn.., to wyszedł bardzo dobrze, skalniak piękny i przykuwa uwagę.GOGA1904 pisze:Skalniak powstał po wschodniej stronie domu.Jest to tak naprawdę pierwszy nasz wyczyn w naszym ogrodzie.Reszta ogrodu jest cały czas w realizacji[ciągle brakuje funduszy].
 a i efekty często są marne.
  a i efekty często są marne.

.Mamy do siebie bliziutko,także chętnie.Na wiosnę na pewno będzie u ciebie bardzo kolorowo
 .Mamy do siebie bliziutko,także chętnie.Na wiosnę na pewno będzie u ciebie bardzo kolorowo 

z grzybami i kapustą.
 z grzybami i kapustą. , bo to mnie zawsze najbardziej męczy.
 , bo to mnie zawsze najbardziej męczy.