Asiu oczywiście że pokażę a dlaczego by nie teraz to sama przyjemność pstrykania
Dla Ciebie mój Marka Prosze to maleńkie słoneczko na razie jeden kwiatuszek ,ale już następne paczki szykują się do pokazania pyzaków.
Lesiu no miło ,przekażę Gracjanowi że i bez zębów chwyta za serce(czyli nie pogryzie najwyżej zamemła na śmierć ) Zdjęcia już dużo lepsze ale na jego możliwości to takie sobie ale obiecują kiedyś będą świetne
Asiu u mnie w Łodzi na wystawie ,właśnie w listopadzie .Czytałam że masz daleko, ale wiem że dziewczyny mieszkające nam morzem jak się wybierają na którąś wystawę to czasami zbierają chętnych ze sobą .Może przy następnej wystawie i Ty się z kim zabierzesz.Sporo osób jest z Twoich okolic ,tylko trzeba poszukać .Mam nadzieje że na którejś się spotkamy Jagódko Marysia swojego kupiła takie jak mój i też ma mało rozetek wiec to norma
Asiu powstrzymaj się z kupnem .Wejdź sobie na wątek Jagody (myrtille1986) poczytaj ,porozmawiaj .Lepiej jak samemu ogląda się roślinkę którą chce się kupić .Posłuchaj dobrej rady a jeszcze teraz takie mrozy wiec lepiej się wstrzymać do wiosny .
Sylwuniu dziękuje za uznanie ale na szczęście nie mam na razie więcej modeli bo nie wiem co by to było . Chyba cały limit od razu bym wyczerpała. No ale już trzy następne phal.-eczki szykują się wiec niedługo będę Was zanudzała jakie to one piękne
Dzisiaj następna sesja w mikro .Obejrzałam sobie te śliczne pyzaki i ich paczszęki to kwiat Malinki ten który się cały rozwinął a to ten który okazuje się ma wszystkie płatki tylko jeden nie chce się otworzyć z czy się Wam kojarzy z tej perspektywy ,bo mi z jaszczurem(tak stawia kołnierz jak chce odstraszyć przeciwnika) tylko nie pamiętam jak się nazywa a to na koniec (lubię na nie patrzeć jak są tak podświetlone) Miłego wieczoru
Ta jaszczurka to legwan.
A tak przy okazji to co mu chciałaś zrobić,że tak się na Ciebie nastroszył.Może go za bardzo oślepiłaś tym swoim nowym,wspaniałym aparatem? ;:78