szkoda, że moje nie są skore do tak szybkiego wzrostu...idę z nimi pogadać

śliczne te hoje masz,kolekcja super,ale ja się wolę od nich trzymać z daleka bo ta choroba to drogo kosztuje
 śliczne te hoje masz,kolekcja super,ale ja się wolę od nich trzymać z daleka bo ta choroba to drogo kosztuje  
 Bellę dosadzałaś czy już sama zagęściłaś?
  Bellę dosadzałaś czy już sama zagęściłaś?
 bellcię sama zagęszczałam. przez miesiąc chyba stała jak zaklęta, potem wypuściła 4 nowe przyrosty z czego dwa skubnęłam jak były już sporawe takie nadające się na sadzonki
  bellcię sama zagęszczałam. przez miesiąc chyba stała jak zaklęta, potem wypuściła 4 nowe przyrosty z czego dwa skubnęłam jak były już sporawe takie nadające się na sadzonki   i dosadziłam je do tej samej doniczki, jeden przyrościk wyrósł tak nisko że wygląda to jakby były cztery kawałki posadzone
  i dosadziłam je do tej samej doniczki, jeden przyrościk wyrósł tak nisko że wygląda to jakby były cztery kawałki posadzone   
  no troszkę kosztuje ale ile radości
  no troszkę kosztuje ale ile radości   
  nie wszystkie są takie skore, pokazałam tylko te co rosną
  nie wszystkie są takie skore, pokazałam tylko te co rosną   

też bym chciała aby szybko zakwitły
  też bym chciała aby szybko zakwitły   

widzę,że hojki świetnie sobie u Ciebie radzą
 widzę,że hojki świetnie sobie u Ciebie radzą  

Niedługo dogoni moją
 Niedługo dogoni moją  
   (to znzczy swoją matkę)
(to znzczy swoją matkę)  

no szalona jest bardzo i bardzo się z tego cieszę
  no szalona jest bardzo i bardzo się z tego cieszę   

ani nie rosną ani nie marnieją
  ani nie rosną ani nie marnieją   ale carnoska to bije wszystkie na głowę
  ale carnoska to bije wszystkie na głowę  

To u mnie,chyba żadnej się nie podoba,bo wszystkie siedzą i tylko gdzie niegdzie jakiś nowy listek jest.Myślę,że tak będzie do wiosny.Oby tylko dotrwały,bo już kilka mi padłoarlet3 pisze:Saro no u mnie też chyba nie wszystkim się podoba, bo co niektóre w miejscu stoją i nic ani nie rosną ani nie marnieją

Kropeczki ma z drugiej strony ,to znaczy od oknadiament pisze:to jest jedna? a gdzie ma kropeczki? nie mogę uwierzyć, że tak urosła