Na nowość to trzeba trochę czekać zanim Tobie urośnie i Ciebie najpierw nacieszył
  Na nowość to trzeba trochę czekać zanim Tobie urośnie i Ciebie najpierw nacieszył  
 i dziękuję, że wreszcie dowiedziałam się o nazwie mojego fikusa regidan

gęściutkie i zadbane .....
  gęściutkie i zadbane ..... a Tobie aż dwie   ?:shock:
 a Tobie aż dwie   ?:shock:   
  Marzy mi sie takie duże drzewo
  Marzy mi sie takie duże drzewo   Były ostanio w B... ale bałam się że zgubi mi liście jak do domu go przyniosę i nie wzięłam
 Były ostanio w B... ale bałam się że zgubi mi liście jak do domu go przyniosę i nie wzięłam 

Właśnie szukałam fotki 13-letniego beniamina szwagierki, to jest dopiero gigant. Jak będę miała to pokażę, bo wart jest pokazania
  Właśnie szukałam fotki 13-letniego beniamina szwagierki, to jest dopiero gigant. Jak będę miała to pokażę, bo wart jest pokazania 

zresztą jak wszystko u Ciebie
  zresztą jak wszystko u Ciebie   Zazdroszczę Ci troszkę tego, że masz gdzie trzymać takie olbrzymy
  Zazdroszczę Ci troszkę tego, że masz gdzie trzymać takie olbrzymy  

już wyobrażam sobie skrzydło lewe - sucholubki...skrzydło prawe....prześliczne
  już wyobrażam sobie skrzydło lewe - sucholubki...skrzydło prawe....prześliczne  

Iwonko super to ujęłaś
  Iwonko super to ujęłaś   Martuniu przyznaj się
  Martuniu przyznaj się  

.naliczyłam 7 i 2 pumilki
 .naliczyłam 7 i 2 pumilki  

Do zamczyska to mi troszkę jeszcze brakuje
 Do zamczyska to mi troszkę jeszcze brakuje   i  krwi błękitnej.. chociaż.. ktoś kiedyś mówił coś o herbie
 i  krwi błękitnej.. chociaż.. ktoś kiedyś mówił coś o herbie   
  a i wisiołków żadnych..
  a i wisiołków żadnych.. ale kto wie, kto wie ?
 ale kto wie, kto wie ?   

naprawdę jest co podziwiać sama nie wiem który mnie bardziej urzekł zdrowe i jędrne mimo zimy za oknem
 naprawdę jest co podziwiać sama nie wiem który mnie bardziej urzekł zdrowe i jędrne mimo zimy za oknem