Czytałaś u Aleksandra
KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Geniu śliczne liliowce ciąg dalszy znowu kolejne kwiaty masz wszystkie kolory.
Czytałaś u Aleksandra
bardzo przykra sprawa 
Czytałaś u Aleksandra
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, Krzysztofie
dzięki .
Janku ja gdybym miała Twój ogród to na pewno znalazłaby miejsce nie na jeden ale na 20
zrobiłabym tam rewolucję
Ja dostałam kilka pająków jasnych , ale też szukam czerwonego i czarnego pająka o dużych kwiatach , może w przyszłym roku uda się kupić .
Aguś , Stasiu dziękuję , a już nie mogę doczekać się lata żeby zakwitły wszystkie bo kilka jeszcze nie kwitły.
Stasiu czytałam .
Genia
Janku ja gdybym miała Twój ogród to na pewno znalazłaby miejsce nie na jeden ale na 20
Ja dostałam kilka pająków jasnych , ale też szukam czerwonego i czarnego pająka o dużych kwiatach , może w przyszłym roku uda się kupić .
Aguś , Stasiu dziękuję , a już nie mogę doczekać się lata żeby zakwitły wszystkie bo kilka jeszcze nie kwitły.
Stasiu czytałam .
Genia
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Gieniu toż to najweselszy kwiatuszek!! Dzięki za zdjęcia liliowców,piękne są u Ciebie.
- e-genia

Witaj Grażynko dzięki , oby tylko przetrwały bo tych nowych odmian nie zabezpieczałam na zimę , ale jest spora warstwa śniegu więc będzie dobrze .
Genia
Genia
- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Twoje kwiaty sa naprawdę kolorowe, a jakie u Ciebie temperatury

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia

Olgo kiedy kładłam się spać było -15 ale nie wiem ile było o 5 rano .
Wczoraj kopczyki liliowcom nowym i koronom cesarskim chciałam zrobić z trocin , ale jak wyszłam okazało się że warstwa śniegu jest dość duża i stwierdziłam że to wystarczy .
Bance słomy położyłam na rabacie lilii orientalnych i orientpetach , jak tylko mróz zelżeje to zdejmę .
Genia
Wczoraj kopczyki liliowcom nowym i koronom cesarskim chciałam zrobić z trocin , ale jak wyszłam okazało się że warstwa śniegu jest dość duża i stwierdziłam że to wystarczy .
Bance słomy położyłam na rabacie lilii orientalnych i orientpetach , jak tylko mróz zelżeje to zdejmę .
Genia
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Witaj Geniu
Ależ ciepłe u Ciebie te kolorki
stęskniłam się za takimi widokami
Miło jest nacieszyć nimi oczy
Ależ ciepłe u Ciebie te kolorki
Miło jest nacieszyć nimi oczy
-
Piotrek T

- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
Witaj , przejrzałem tylko tą szóstą część , ale muszę cofnąć się do początku i zobaczyć wzystko od pierwszej . Tak przebogatej palety barw, to ja nie jeszcze nie widziałem
. Zawsze myślałem ,że duża róznorodność kwiatów wprowadzi jarmarczne zamieszanie w ogródku. Ale teraz , po obejrzeniu tylko tej części jestem zmuszony zmienić zdanie. Co ja piszę ? Jaki zmuszony? Z przyjemnością je zmieniam
. Znalazłem kolejny ulubiony wątek i będę u ciebie częstym gościem. Czy tego sobie życzysz, czy nie
. Pozdrawiam serdecznie, Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę 
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
- e-genia

Ago witaj , oczywiście liliowce są barwne i tylko ze 2 lata trzeba poczekać aż na prawdę u barwi ogród , mam nadzieję że powstrzymam się przed ich dzieleniem
jakoś nigdy nie mogę doczekać się wielkich kęp bo cały czas je dzielę , mówię o moich starszych odmianach które powinny już być ogromne kępy .
Witaj Piotrze miło się czyta tak pochlebne opinie , bardzo się ciesze że tak sądzisz .
Cieszy mnie że z przyjemnością będziesz odwiedzać mój wątek .
Zdaję sobie oczywiście sprawę że nie wszystkim może podobać się ta ilość barw i różnorodność roślin na tak małej powierzchni .
Jeżeli mogę doradzić to przejrzyj 10 część mojego wątku , to będziesz miał obraz mojego ogrodu , Albo tylko wątki powstałe w tym roku .
Genia
Witaj Piotrze miło się czyta tak pochlebne opinie , bardzo się ciesze że tak sądzisz .
Cieszy mnie że z przyjemnością będziesz odwiedzać mój wątek .
Zdaję sobie oczywiście sprawę że nie wszystkim może podobać się ta ilość barw i różnorodność roślin na tak małej powierzchni .
Jeżeli mogę doradzić to przejrzyj 10 część mojego wątku , to będziesz miał obraz mojego ogrodu , Albo tylko wątki powstałe w tym roku .
Genia
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ GIENIU
Przepiękne liliowce, Masz bardzo dużą kolekcję tych roślin. Widać, że je kochasz bo wyglądają
niezwykle okazale.
Przepiękne liliowce, Masz bardzo dużą kolekcję tych roślin. Widać, że je kochasz bo wyglądają
niezwykle okazale.
- e-genia

Krysiu irysy i liliowce to moje ulubione kwiaty , choć teraz doszły jeszcze storczyki ,przylaszczki, goryczki,żurawki, jeżówki i hosty , całkiem sporo jak na mały ogródek 
- przemekg
- 1000p

- Od: 9 sty 2010, o 16:59
A o różach jeszcze zapomiałaś
, czytałem że przybyło sporo nowych krzewów
, na te piekne liliowce nie mogę się napatrzeć, zaglądam juz kolejny raz.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu siedzę i już któryś raz z kolei przegladam Toje liliowce, Ty wiesz, ze ja oszalałam na ich punkcie
i takie widoki to balsam na moje serducho. Tu najbardziej nie mogę wyjść z zachwytu nad pełnymi i tymi o intensywnych ciemnych barwach. A już te ciemne pełne, to mnie rzucają na kolana- coś pięknego