A na jesień jak Marta się nie oprę
 Co to forum robi z człowiekiem, a myślałam, że mogę żyć w ogródku bez szachownic i innych roślinek

Postaram sie byc dzielna!
 Postaram sie byc dzielna!

były pomylone cebule, tak, że Michajłowskiego mam aż 4 kępy
 były pomylone cebule, tak, że Michajłowskiego mam aż 4 kępy   ale nie narzekam, bo są śliczne
 ale nie narzekam, bo są śliczne   

Jak dla mnie mają same zalety, kwitną wcześnie i naprawdę długo, a do tego są praktycznie bezobsługowe
 Jak dla mnie mają same zalety, kwitną wcześnie i naprawdę długo, a do tego są praktycznie bezobsługowe   

ja kilka lat temu wysiewałam, pięknie powschodziły
 ja kilka lat temu wysiewałam, pięknie powschodziły   

zawsze biegam do Ciebie podziwiam te wszystkie drobne perełki, które tak bardzo mi się podobają, a jest ich u Ciebie ogrom
 zawsze biegam do Ciebie podziwiam te wszystkie drobne perełki, które tak bardzo mi się podobają, a jest ich u Ciebie ogrom 

Na pewno trochę szkód popowodziowych jest, i strasznie szkoda wszystkich roślinek, ale to zawsze da się odbudować, najważniejsze jest zdrówko
  Na pewno trochę szkód popowodziowych jest, i strasznie szkoda wszystkich roślinek, ale to zawsze da się odbudować, najważniejsze jest zdrówko   

U mnie jeszcze nie duża, bo ma dopiero jeden sezon, ale mam nadzieję, ze pomalutku będzie się zagęszczała. Choruję jeszcze na inne odmiany, ale to dopiero przyszłej jesieni, bo tę jakoś przegapiłam
 U mnie jeszcze nie duża, bo ma dopiero jeden sezon, ale mam nadzieję, ze pomalutku będzie się zagęszczała. Choruję jeszcze na inne odmiany, ale to dopiero przyszłej jesieni, bo tę jakoś przegapiłam  

W przyszłym roku znowu zapoluję na białą....zobaczymy co z niej wyrośnie
 W przyszłym roku znowu zapoluję na białą....zobaczymy co z niej wyrośnie