a fotki całego krzaku nie mam / z dyskiem fotki poszły
Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r
- stokrotka12311
- 500p

- Od: 18 gru 2006, o 00:43
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W sobotę kupiliśmy drugiego
kuklika i małą jabłonkę. Kuklik był w atrakcyjnej cenie, wiec nie mogłam się powstrzymać... a jabłonka, już czwarta!, to tak naprawdę na życzenie mojego męża, który pochlania jabłka w takich ilościach, ze trzy jabłonki wydawały mu się niewystarczające...
Dzisiaj natomiast kupiłam trzy nowe krzaczki róż... i już jestem "chora" na następne...
Oto najnowsze zakupy: (wszystko już posadzone, ale jeśli chodzi o róże, pokazuję etykietki, bo przynajmniej widać kwiaty
)

Dzisiaj natomiast kupiłam trzy nowe krzaczki róż... i już jestem "chora" na następne...
Oto najnowsze zakupy: (wszystko już posadzone, ale jeśli chodzi o róże, pokazuję etykietki, bo przynajmniej widać kwiaty

-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiedziałam, że to jeszcze nie koniec zakupów
. Oj, Alu - jesteś niezmordowana i okrutnie, roślinkowo zakręcona Mimo to ... kupuj, kupuj jeszcze
że zapowiadają się uroczo.
Bywaj na razie, pozdrawiam i życzę miłej nocki. Dobranoc Alu
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alutka, i tak trzymaj !!! W tym szaleństwie jest metoda!!!Fleur 78 pisze:Aniu, jesteś bardzo delikatna... Nazwijmy rzecz po imieniu: mam roślinkowego świra!Amlos pisze:Oj, Alu - jesteś niezmordowana i okrutnie, roślinkowo zakręcona
.
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
Alu wspaniałe zakupy, ależ będzie u Ciebie różanie jak zakwitną te śliczności
, Bobik powinien być zdecydowanie ogłoszony maskotką Forum
I taka mała prośba może jakąś kolendę po francusku nam zaserwujesz
, bo Twój wątek jest ogrodniczo-muzykalny
Moja ulubiona piosenkarka francuska to Mylene Farmer (znasz?)
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Witajcie!
Guciu, nie ma obawy! Nie zapowiada się, żeby mi minęło!
Anulko, ta "Maskotka" na coraz więcej sobie pozwala! Już dwie noce po kolei wkradał nam się cichaczem do łóżka, gdy zasnęliśmy!
Pewnie, ze znam Mylène Farmer! Nawet już dawałam link do którejś jej piosenki. Ja też ją lubię!
Specjalnie dla Ciebie Innamoramento
Oraz na Twoje życzenie, ale już dla Wszystkich, z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia: Douce Nuit
Znacie tę panią, która śpiewa z dziećmi?
Guciu, nie ma obawy! Nie zapowiada się, żeby mi minęło!
Anulko, ta "Maskotka" na coraz więcej sobie pozwala! Już dwie noce po kolei wkradał nam się cichaczem do łóżka, gdy zasnęliśmy!
Pewnie, ze znam Mylène Farmer! Nawet już dawałam link do którejś jej piosenki. Ja też ją lubię!
Specjalnie dla Ciebie Innamoramento
Oraz na Twoje życzenie, ale już dla Wszystkich, z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia: Douce Nuit
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
Alu, musiałam przeoczyć wcześniejszy teledysk z M Farmer
, ale pięknie dziękuję za ten dedykowany dla mnie ;:85 , a ta pani z dziećmi to Mireille Mathieu, śliczna kolęda
. A skoro Bobik tak lubi się chować to może przydałaby mu sie taka domowa budka, gdzie mógłby sie schować, są takie wiklinowe, tylko dla niego to musiałaby być wyłożona w środku, żeby mu się patyczki nie odcisnęły
, ale pewnie u Państwa w łóżeczku i tak najlepiej Bobikowi
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
Pozdrawiam Świątecznie
Anu-La
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Anulko, tutaj są również takie budy pluszowe. Ale nie myślę, żeby mu to odpowiadało... On lubi się nie tyle chować, co "zakopywać", (razem z głową!) pod kołdrę lub pod koc...
A oczywiście najbardziej lubi spać z nami i do tego, uwaga: miedzy nami!
I używa wszelkich możliwych sztuczek, żeby to osiągnąć...

-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Alu za "Cichą noc" - pięknaFleur 78 pisze: Oraz na Twoje życzenie, ale już dla Wszystkich, z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia: Douce Nuit
i ta sama aparycja .. Jak ona to robi ???
Poprawiłaś mi nastrój , uściski
- GERTRUDA
- 1000p

- Od: 25 lis 2007, o 17:36
- Kontakt:
Pięknie u Ciebie w ogrodzie . Jednak naprawdę zazdroszczę Ci Imperatrice Farah[ jeden z ostatnich twoich zakupów ] - to podobno cud , pod względem zapachu , ja jej jeszcze nie mam , ale to tylko kwestia czasu [ mam taką nadzieję ] . Pozdrawiam .
PS . Jak tylko zakwitnie , to proszę zamieść kilka fotek i opis jak Ci się chowa [ niestety zapachu się nie da dołączyć ]
PS . Jak tylko zakwitnie , to proszę zamieść kilka fotek i opis jak Ci się chowa [ niestety zapachu się nie da dołączyć ]
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Beo, bardzo mi miło, że odwiedziłaś mój ogród!
Dziękuję za miłe słowa. Wracaj, kiedy będziesz chciała, będzie mi zawsze miło!
Aneczko, bardzo się cieszę, że sprawiłam Ci przyjemność kolędą! Nie wiem jak Mireille Mathieu to robi, ale fakt, że jest od lat taka sama!
A skoro ją lubisz, to spodoba Ci się rowniez ta piosenka: Santa Maria de la Mer
Nie jest to kolęda, ale blisko, bo tez jest o tematyce religijnej, więc w okresie przedświątecznym pasuje.
Gertrudo, cieszę się bardzo, że wpadłaś do mojego ogródka.
Obiecuję, że obfotografuję dla Ciebie Imperatrice Farah ze wszystkich stron! Gertrudo, ja uwielbiam róże, mam ich dużo i chcę mieć jeszcze więcej, ale ich są tak niezliczone ilości, że bardzo trudno jest dokonać wyboru (A zdjęcie i opis nie zawsze są tak dokładnie zgodne z prawdą ...). Kiedy idę do sklepu, mam ochotę kupić je wszystkie! Nie jest to oczywiście możliwe...
! Jako, że jesteś, jak widzę dobrze zorientowana w odmianach, róż, czy mogłabyś podpowiedzieć mi jakieś szczególnie piękne odmiany?

Aneczko, bardzo się cieszę, że sprawiłam Ci przyjemność kolędą! Nie wiem jak Mireille Mathieu to robi, ale fakt, że jest od lat taka sama!
Gertrudo, cieszę się bardzo, że wpadłaś do mojego ogródka.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Alu, Ty masz chyba faktycznie różanego bzika ;) A wiesz, ze to jest zaraźliwe? Przyłapałam się na tym, ze od dwóch, albo i trzech dni stale myslę o różach
A wcześniej złapałam kilka innych przypadłości... Ciężko bedzie przeżyć sezon z tyloma chorobami kwiatowymi, zwłaszcza, ze musze się skupić na całkiem innych zajęciach
Może lepiej pokaż jakies zdjęcia Bobiczka - tak będzie bezpieczniej

Może lepiej pokaż jakies zdjęcia Bobiczka - tak będzie bezpieczniej