Storczyki Storczykowej cz. 3

Zablokowany
Awatar użytkownika
OnArt
200p
200p
Od: 4 sie 2009, o 18:01

Re: Storczyki Storczykowej cz. 3

Post »

Piękne te Twoje podopieczne. Jest na co popatrzeć ;:63
Kaktusiarze - tacy - jesteśmy.
Moje STORCZYKI
Moje KAKTUSY
olcia1
200p
200p
Od: 29 cze 2010, o 16:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dusiu piękne zdjęcia , a napisz mi proszę czy juz zdecydowałaś co zrobisz z keki pink panther? Jezeli jestes zainteresowana to odkupię je od Ciebie...............?
Awatar użytkownika
kinga_232
200p
200p
Od: 11 paź 2010, o 16:12

Post »

Dusiu trzymam kciuki za reanimację Phal. Lea marie salazar i gratuluję klującego się keika na tetraspisie ;:138 , szkoda tylko, że zżółkły mu pędy. Żal też, tych wszystkich pączków które Ci opadły, a co do zdjęć, wiem że się powtórzę - są piękne ;:108
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Bardzo się cieszę :). keiki pink panther jedno już sprzedałam, a to drugie raczej sobie zostawię. Może kiedyś puści jeszcze jakieś. A u Phal. Lea marie salazar na razie się nic nie dzieje, troszę zesztywnial, ale wciąż nie pojawiają się korzonki. Pędy u innych Phal. rosną, ale troche pąków już uschło.
Awatar użytkownika
mis20
1000p
1000p
Od: 6 lis 2010, o 22:10

Post »

Dusiu przejrzałam Twój wątek i jestem zachwycona Twoimi storczykami ;:138 ;:138 ;:138 , są zniewalające, cudne, wspaniałe, olśniewające, po prostu brak mi słów.
pozdrawiam
Aśka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=39190
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Dusiu piękne zdjęcia w słoneczku aż miło po patrzeć oby go było więcej. U mnie dziś padał śnieg ale mam nadzieję, że słoneczko będzie częściej przez jego brak kwiatki stoją w miejscu ;:214
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

:wit Dusiu
Piękny ten pink panther, jak byś chciała kiedyś sprzedać keiki to ja się chętnie ustawię w kolejkę, Kiedyś nawet takiego spotkałam ale wtedy wzięłam już innego a dwa na raz to ciężko przemycić pod bacznym okiem męża :;230
Awatar użytkownika
poccoyo
200p
200p
Od: 18 lip 2010, o 15:47
Kontakt:

Post »

witam serdecznie,
robie porzadki z tematami, wpisuję się w wątek
pozdrawiam
pozdrawiam Edyta
"Każdy jest tyle wart ile daje siebie innym."

=orchidee poccoyo=
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A dzisiaj znalazłam nowy listek na jednej z maleńkich sadzoneczek! To Phal. marie's delight, maleńka sadzonka o chudziutkich, cieniutkich listkach. Bardzo się cieszę, bo chcę, by te sadzonki urosły ładne, duże i kiedyś zakwitły. U innych storczyków jest ok. "Coś" na tetraspisie jakby się powiększył, oby to bylo keiki :).
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

Dusiu piszesz że na Lee marie listek jakby sztywniejszy (to dobrze) a że korzonki nic ,ja ze swoim już wojuje od kiedy go tylko kupiłam czyli od maja to już pół roku a korzonków ani widu ani słychu, ale rośnie listek czyli trzyma się dzielnie co prawda stoi w zmodyfikowanym namiocie ale widać że te warunki mu sprzyjają (nie poddam się będzie tam stał tak długo aż mu się zechce puścić upragnione przeze mnie korzonki, bo jemu jakby niepotrzebne :wink: ) na niedługo go wyjęłam ale jednak wrócił bo stanął w miejscu a od kąt jest z powrotem to ślicznie rośnie, no ten listek.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Listka mu jakby przysztywniały, ale korzonków nie ma... na razie się nic nie zanosi, mam nadzieję, że kiedyś puści, bo pewnie dlugo nie pociągnie bez korzeni.
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

I proszę się nie śmiać, tylko poważnie mówię, rozmawiaj z nim .Pamiętasz jak chciałam keiki mojego jaśminka Ty mi powiedziałaś że to już koniec mojego kwiatka i tylko keika go ratuje, czyli potomstwo.Wiec z nim rozmawiałam głaskałam po listkach i w miarę szybko doczekałam się keiecki i nie tylko.Więc musi coś w tym być .Spróbuj .Wszystkiego warto spróbować nie zaszkodzi a pomóc może .Trzymam kciuki
Awatar użytkownika
Nesuniaaa
500p
500p
Od: 8 kwie 2009, o 17:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Skoro listki już sztywniejsze to znaczy, że jest na dobrej drodze :) Trzymam kciuki, żeby odbudował system korzeniowy..
Moje storczyki ------> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=21813" onclick="window.open(this.href);return false;
Storczyki cz. 2 --------> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=41733" onclick="window.open(this.href);return false;
wmx
200p
200p
Od: 6 gru 2009, o 13:34

Post »

TIA moja znajoma mowi ze krzyczy na swoje storczyki i w tym tajemnica jej powodzen w uprawie.
Pozdrawiam Sylwia
Storczyki Sysi i Ogród Sysi
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam nadzieję, że jednak normalnie odżyje, bo jeszcze mi nie odbiło na tyle, by gadać do storczyków ;P.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”