oszczędzaj siły i nabieraj nowych i wracaj do nas czym prędzej

teraz zadbaj o zdrowie, bo tego nikt ci nie przyśle w paczuszce
  teraz zadbaj o zdrowie, bo tego nikt ci nie przyśle w paczuszce   wracaj szybciutko do zdrowia
  wracaj szybciutko do zdrowia  

ZDROWIA!!!
 ZDROWIA!!! 

Arletko wyczytałam w którymś wątku ,że jesteś chora i przybiegłam żeby życzyć Ci szbkiego powrotu do zdrowia.Myślałam,że to przeziębienie,a tu widzę coś gorszego się przypałętało.arlet3 pisze:Aniu
Iwonkonie wiem nie widziałam na żywo lipki

Kochani przepraszam, że nie odwiedzam Was ostatnio ale raz brak czasu a od wczoraj jestem uziemiona w łózkuPowrócił potworny ból pleców z promieniowaniem na klatkę piersiową no i ciężko mi raczej siedzieć a laptopa niestety nie mam
Jak już mi przejdzie na dobre to obiecuję ponadrabiać zaległości

Arleciu,zdrowiej szybko i wracaj do nas
  Arleciu,zdrowiej szybko i wracaj do nas  

Jeszcze nie pochwaliłam hojkowego prezentu - piękny jest
 Jeszcze nie pochwaliłam hojkowego prezentu - piękny jest   Życzę wielu serduszek już niebawem
 Życzę wielu serduszek już niebawem 

Wracaj do nas szybciutko
 Wracaj do nas szybciutko 

I miłej niedzieli
  I miłej niedzieli 

Siedzę teraz przy laptopku z chusteczką przy nosie.
  Siedzę teraz przy laptopku z chusteczką przy nosie.  

dziękuję za życzonka
  dziękuję za życzonka   a potrzebne były oj były
  a potrzebne były oj były   Czuję się juz troszkę lepiej i niestety jutro już muszę być na chodzie i do pracy iść
  Czuję się juz troszkę lepiej i niestety jutro już muszę być na chodzie i do pracy iść   
  to jeszcze ponudzę Was moim ostatnim zakupem z biednej...... i niby jest czerwony ale inny niż ten poprzedni
  to jeszcze ponudzę Was moim ostatnim zakupem z biednej...... i niby jest czerwony ale inny niż ten poprzedni   

A storczyk jest cudowny
 A storczyk jest cudowny   dla niego
 dla niego