A ten nowy ile ma pąków
 A ten nowy ile ma pąków  Jak się rozwiną wszystkie to dopiero będzie widok
 Jak się rozwiną wszystkie to dopiero będzie widok  
 Klonik uroczo kwitnie i widzę że dość długo będzie cieszyć kwitnieniem bo ma dużo pąków

A ten nowy ile ma pąków
 A ten nowy ile ma pąków  Jak się rozwiną wszystkie to dopiero będzie widok
 Jak się rozwiną wszystkie to dopiero będzie widok  

Castoramę to pewnie wybudują, a siostra...he he he...to już chyba w następnym wcieleniuarlet3 pisze: Iwonkopodglądaj, podglądaj a może kiedyś i castorama będzie bo czy na siostrę masz jeszcze szanse?

cudne masz to hojowe serducho
  cudne masz to hojowe serducho  

słyszałam że jednym poszczęściło się wcześniej inni czekają w nieskończoność , znaczy serducho nadal pozostaje tylko pięknym zielonym serduchem
 słyszałam że jednym poszczęściło się wcześniej inni czekają w nieskończoność , znaczy serducho nadal pozostaje tylko pięknym zielonym serduchem   będę trzymać kciuki by to nastąpiło jak najszybciej
 będę trzymać kciuki by to nastąpiło jak najszybciej   ja tak praktykuje z listkiem zwykłej belli , już rok tak sobie stoi
 ja tak praktykuje z listkiem zwykłej belli , już rok tak sobie stoi   sprawdzam kto prędzej wymięknie
 sprawdzam kto prędzej wymięknie   

Wyrósł imponująco
 Wyrósł imponująco  

Śliczne serducho dostałaś, a klonik piękny i wdzięczny, bardzo lubię kloniki, szczególnie latem w ogródku pieknie wyglądają, mam 2: koralowy i pomarańczowy, latem muszę postarać się o żółty  i może biały......posiałam nasiona ale nic nie wyrosło
 Śliczne serducho dostałaś, a klonik piękny i wdzięczny, bardzo lubię kloniki, szczególnie latem w ogródku pieknie wyglądają, mam 2: koralowy i pomarańczowy, latem muszę postarać się o żółty  i może biały......posiałam nasiona ale nic nie wyrosło  
 Arletko zazdroszczę takiej siostry żeby moje obie były takie przychylne co do kwiatków. Neutralne są zupełnie. Świetnie klonik się spisuje
  Arletko zazdroszczę takiej siostry żeby moje obie były takie przychylne co do kwiatków. Neutralne są zupełnie. Świetnie klonik się spisuje  
 Niech pięknie i szybko Ci rośnie.
  Niech pięknie i szybko Ci rośnie.

i jak byłaś w casto...? dostałaś kerrii?
  i jak byłaś w casto...? dostałaś kerrii? u mnie tak stoi w miejscu calicyna i longifolia
 u mnie tak stoi w miejscu calicyna i longifolia   a grudników u nas całkiem sporo oprócz łososiowych
 a grudników u nas całkiem sporo oprócz łososiowych   
  a kerrii nie mogę więcej wypuścić bo się wywróci taki krótki ogonek ma
  a kerrii nie mogę więcej wypuścić bo się wywróci taki krótki ogonek ma   ale ziemia jest lekka więc jeśli coś się będzie wypuszczać to nie będzie miało problemu
 ale ziemia jest lekka więc jeśli coś się będzie wypuszczać to nie będzie miało problemu   

tą miłość do zielonych
 tą miłość do zielonych   
   no ja też miałam czekać do wiosny no ale....
 no ja też miałam czekać do wiosny no ale....

nie wiem nie widziałam na żywo lipki
  nie wiem nie widziałam na żywo lipki   
  Powrócił potworny ból pleców z promieniowaniem na klatkę piersiową no i ciężko mi raczej siedzieć a laptopa niestety nie mam
  Powrócił potworny ból pleców z promieniowaniem na klatkę piersiową no i ciężko mi raczej siedzieć a laptopa niestety nie mam   Jak już mi przejdzie na dobre to obiecuję ponadrabiać zaległości
  Jak już mi przejdzie na dobre to obiecuję ponadrabiać zaległości