Kwiatki u Ani
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani
No to dziwne. A próbowałaś podejrzeć jak jego korzonki? Może ten to jakaś inna odmiana i potrzebuje sucho

nie chciałam go wydłubywać z ziemi bo może sie uszkodzi ale potem pogrzebę w doniczce. Mówili, że lubi błoto :P
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Epi i hojeczka jak marzenie...

- anik
- 1000p

Moniko, szczerze powiedziawszy, to nie wiem co może być przyczyną. Ja swojego sadziłam do ziemi, to miał dopiero zalążki korzonków i rośnie. Pierwsze co bym zrobiła to pogrzebała bym w nim. Może ukorzenia się i dopiero potem zacznie puszczać nowe odnóżki. W każdym bądź razie trzymam za niego kciuki. Jeśli się nie uda, żeby podrósł, to mój do wiosny będzie się już może nadawał do cięcia więc ci podeślę.
Anetko ślicznie dziękuję. Mój m jest zadowolony, bo są ciapate listki. Ostatnio przychodziły prawie same fiołki to marudził, że pewnie z nich nic nie urośnie.

Także następne zakupy bądź wymianki to będą roślinki z ciapatymi listkami.
Anetko ślicznie dziękuję. Mój m jest zadowolony, bo są ciapate listki. Ostatnio przychodziły prawie same fiołki to marudził, że pewnie z nich nic nie urośnie.
Aniu obejrzałam podejrzanego i wszystko jest ok. po prostu leń i tyle
ma już nastepne małe parasolki tylko wolno rosną., Jak stał w wodzie szybciej mu to szło
dziękuje za propozycję
dziękuje za propozycję
- anik
- 1000p

W takim razie bardzo się cieszę, że nic mu nie jest. Powoli ale się rozbuja i niedługo będzie piekny i gesty.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Dzień dobry Aniu. Mogłabyś mi na pw napisać, jakie masz fiołki pstrokate (listki albo sadzonki)?
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu
piękne rośliny masz chociaż dużo zdjęć się nie otwiera nie wiem może tylko
mi zabraniają się oglądać, ale reszta co mi w oko wpadło to śliczna begonia chropowata
bo muszę Ci powiedzieć że ja złapałam wirusa pt.begonie i muszę się leczyć
nie ma wyjścia
mi zabraniają się oglądać, ale reszta co mi w oko wpadło to śliczna begonia chropowata
bo muszę Ci powiedzieć że ja złapałam wirusa pt.begonie i muszę się leczyć
nie ma wyjścia
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Trzymam kciuki za szybkie korzonki
ponieważ mam trzykrotki więc się nimi nie będę zachwycać ....chodż Twoje naprawdę ładne
Ja oczywiście czekam na kwiatuszka nagarbii , to dla mnie nowość i ciekawostka . Wcześniej zachwycałam się eszkami , mam je więc pora zapolować na kolejne 
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciekawa jestem czy szczepki ode mnie Ci sie przyjęły? 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu wpadłam na chwilkę się przywitać, pochwalić cudowne nowości jak i te "starsze" roślinki
Zostawiam
i zmykam do łóżka, jak wydobrzeję to napiszę coś więcej

- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Aniu piękne to epi, niech się przyjuje szybciutko i zdrowo rośnie
Starsze maluszki również fajnie u Ciebie rosną, na wiosnę to juz będą niezłe okazy
Starsze maluszki również fajnie u Ciebie rosną, na wiosnę to juz będą niezłe okazy
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
na pewno zmieni zdanie jak fiołeczki zakwitną i zobaczy ich piękne buźkianik pisze: Anetko ślicznie dziękuję. Mój m jest zadowolony, bo są ciapate listki. Ostatnio przychodziły prawie same fiołki to marudził, że pewnie z nich nic nie urośnie.![]()
- anik
- 1000p

Stasiu cieszę się,żemnie odwiedziłaś.Nie mam pojęcia czemu się fotki nie otwarły.skorpion811-51 pisze:Aniu piękne rośliny masz chociaż dużo zdjęć się nie otwiera nie wiem może tylko
bo muszę Ci powiedzieć że ja złapałam wirusa pt.begonie i muszę się leczyć![]()
nie ma wyjścia
A na wirusa begonii to chyba jeszcze lekarstwa nie ma.
E[b]lu [/b]kwiatuszek powoli się otwiera ale chyba jeszcze nie do końca.tija pisze:Trzymam kciuki za szybkie korzonkiponieważ mam trzykrotki więc się nimi nie będę zachwycać ....chodż Twoje naprawdę ładne
Ja oczywiście czekam na kwiatuszka nagarbii , to dla mnie nowość i ciekawostka . Wcześniej zachwycałam się eszkami , mam je więc pora zapolować na kolejne
Kandid witaj u mnie. Dziękuję za pochwały.kandid pisze:Same śliczności pokazałaś ,powodzenia
Aniu przyjęły się oczywiście, że tak. Nie podrosły za dużo ale troszkę ich przybyło. Jak znajdę chwilkę to pokażę.chan-dzia pisze:Ciekawa jestem czy szczepki ode mnie Ci sie przyjęły?
Arletko ślicznie dziękuję i ślęarlet3 pisze:Aniu wpadłam na chwilkę się przywitać, pochwalić cudowne nowości jak i te "starsze" roślinkiZostawiam
i zmykam do łóżka, jak wydobrzeję to napiszę coś więcej
Beatko mam nadzieję, że się przyjmie. A co do reszty roślinek to nie wiadomo, bo dopiero początek zimy a już to widać p[o roślinkach.sari pisze:Aniu piękne to epi, niech się przyjuje szybciutko i zdrowo rośnie
Starsze maluszki również fajnie u Ciebie rosną, na wiosnę to już będą niezłe okazy
anetta pisze:na pewno zmieni zdanie jak fiołeczki zakwitną i zobaczy ich piękne buźki
Anetko mam taka cichutką nadzieję.
Witaj Aniu
widzę , że Ciebie też dopadła choroba fiołkowa ....trzymam kciuki
za szybkie ukorzenianie się listków i pokaznie kwiatuszków , a na pewno będą śliczne .
Ukorzeniają Ci się listki pstrokatki , mnie również fiołki o takich listkach bardzo podobają się .
za szybkie ukorzenianie się listków i pokaznie kwiatuszków , a na pewno będą śliczne .
Ukorzeniają Ci się listki pstrokatki , mnie również fiołki o takich listkach bardzo podobają się .