Śliczne nowości, mnóstwo fiołeczków.. oj.. będzie się działo
"COŚ" doniczkowego
Re: "COŚ" doniczkowego
Grażynko, nie zadusi, nie zadusi
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko niech Ci zdrowo rosną i cieszą Twoje serduszko 
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko ciekawe co M na to, pewnie drugi kwietnik szykuje
Niech wszystkko Ci się pięknie przyjmie i zdrowo rośnie
Niech wszystkko Ci się pięknie przyjmie i zdrowo rośnie
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Piękne paczuszki dostałaś i ile fiołeczków. Nich szybciutko kwitną i cieszą Twoje i nasze oczka.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- agata06
- 1000p

- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Cudne paczuchy
Fiołkoza zaatakowała i dobrze bo będzie co oglądać jak zakwitną
Niech wszystkie nowości rosną zdrowo 
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
Grażynko -ślczności,śliczności,normalnie zazdroszczę Ci opieki nad tymi pięknościami 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
ale "wypasione" dostałaś paczuszki
wszystko piękne, ale co to jest? pierwsza roślinka po lewej od Stasi?
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Chłopczyku i dziewczynki dziękuję za odwiedzinki
Mam nadzieję że fiołaski mnie polubią i zechcą u mnie zamieszkac i mnożyc się....że wszystkie mi się przyjmą...bo nie wybaczyła bym sobie gdyby się któryś zmarnował.Beatka podarowała mi piękniutkie zdrowiutkie listeczki i sadzoneczki więc....muszą rosnąc
A dziś przypadkiem przygarnełam taką biedniutką azalkę...stała taka smutna między innymi już prawie uśmierconymi i wołała ostatkiem sił o ratunek...więc się zlitowałam
Kwieciem to ona mnie już teraz nie zachwyci bo zostało uśmiercone...ale poczekam...ważne na razie żeby chciała rosnąc

I jeszcze przytargałam kilka "tableteczek" na leczenie kolejnej choroby którą to forum...to znaczy Wy dziewczynki mnie zaraziłyście
I teraz pytanko....macie jakieś specyjalne metody na ukorzenianie grudników...czy standardowo do gleby...chodzi mi o to czy one wymagają jakiś szklarenek czy czegoś w tym rodzaju

Mam nadzieję że fiołaski mnie polubią i zechcą u mnie zamieszkac i mnożyc się....że wszystkie mi się przyjmą...bo nie wybaczyła bym sobie gdyby się któryś zmarnował.Beatka podarowała mi piękniutkie zdrowiutkie listeczki i sadzoneczki więc....muszą rosnąc
A dziś przypadkiem przygarnełam taką biedniutką azalkę...stała taka smutna między innymi już prawie uśmierconymi i wołała ostatkiem sił o ratunek...więc się zlitowałam

I jeszcze przytargałam kilka "tableteczek" na leczenie kolejnej choroby którą to forum...to znaczy Wy dziewczynki mnie zaraziłyście

-
3wa

- Od: 19 paź 2007, o 11:40
Ja to zawsze grudniki bezpośrednio do ziemi wkładałam ,zawsze się ukorzeniały Jakie kolorki bo widzę czerwony ,a ten drugi czyżby morelowy 
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko ja do ukorzeniacza i do ziemi jakoś wszystko mi się przyjmuję 
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
-
obserwator

- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Graziu ale masz pięknego marmurka
.Normalnie cudny.Taki wielki.A z boczku tak troszkę widać chyba aszparagus.Możesz go pokazać w całości?..............Nowości śliczne.Niech Ci się wszystkie ładnie przyjmują
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Trzymam kciuki za azalię i szybkie korzonki u grudniczków. Na wszelki wypadek poobrywaj może paczki grudnikom aby nie traciły sił na ich utrzymanie.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
Ho ho Grażynko, ktoś Cie solidnie zaopatrzył w szczepusie
Ja jak poprzedniczki.. do ziemi i mało wody.
Azalia.. z pewnością ją utrzymasz; swojej do zakwaszenia ziemi dodaję kilka kropel soku z cytryny przy podlewaniu
Wiesz może jaki miała kolorek 
Azalia.. z pewnością ją utrzymasz; swojej do zakwaszenia ziemi dodaję kilka kropel soku z cytryny przy podlewaniu
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- FRAGOLA
- 1000p

Ewuś dzięki za radę
A kolorki...moja koleżanka dostała je od eMa...zakupił jej gdzieś w biedronce w Rzeszowie,jeszcze żaden nie kwitnie tak całkiem...ale tak po pączkach sądząc to...na pewno różowy,czerwony,biało-różowy i ten taki pomarańczowy czy morelowy....Jakie by nie były to już się cieszę bo to moje pierwsze i każdy kolor mile widziany...żeby się tylko przyjeły
Stasiu ja też tak zrobię i będzę nad nimi modły odprawiac żeby się i mnie przyjeły
Iwon dziękuję.Tak tam z boku to szparaga...pnąca....jak u mnie(ma chyba ze 3 metry....a u teściowej rośnie normalnie...niska roślinka)
Reniu też tak pomyślałam...a z pączkami dostałam żeby wiedziec który jest w jakim kolorze
Patryku to trzymaj mocno....jak się przyjmną i urosną to się będę dzielic
Martuś dzięki za cenną info...nie wiedziałam o cytrynie...wiedziałam że przegotowaną wodą trzeba podlewac....nie wrzątkiem
...bo po kranówie nawet odstanej marnieją....spróbuję z ta cytryną...dzięki
A kolorek to albo biały,albo różowy,bo tylko takie tam wcześniej widziałam tylko wtedy o połowę droższe...
Stasiu ja też tak zrobię i będzę nad nimi modły odprawiac żeby się i mnie przyjeły
Iwon dziękuję.Tak tam z boku to szparaga...pnąca....jak u mnie(ma chyba ze 3 metry....a u teściowej rośnie normalnie...niska roślinka)
Reniu też tak pomyślałam...a z pączkami dostałam żeby wiedziec który jest w jakim kolorze
Patryku to trzymaj mocno....jak się przyjmną i urosną to się będę dzielic
Martuś dzięki za cenną info...nie wiedziałam o cytrynie...wiedziałam że przegotowaną wodą trzeba podlewac....nie wrzątkiem
A kolorek to albo biały,albo różowy,bo tylko takie tam wcześniej widziałam tylko wtedy o połowę droższe...
- FRAGOLA
- 1000p