Nie bardzo wiem, Marysiu, o co Ci z tym pstrykaniem chodzi...monika k pisze:Alu, nie każdy ma taką możliwość by pstryknąć i mieć.
Storczyki- improwizacja.... Fleur 78
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam,witam :P
Troszkę mnie nie było i co
zastałam- piekny rozwinięty kwiat Phalaenopsis.
I to nic ,ze jeden- uważam to za pierwszy krok do sukcesu.
Gratuluję i pewnie tak
też cieszą się wszystkie kwiaty
- a taniec nazywa sie *fleurdanse*
autentycznie :P
Zbieżność z nickiem przypadkowa!!!
Pozdrawiam, życzę dalszych , dobrych kroków
J ;:76 VANKA
Troszkę mnie nie było i co
zastałam- piekny rozwinięty kwiat Phalaenopsis.I to nic ,ze jeden- uważam to za pierwszy krok do sukcesu.
Gratuluję i pewnie tak
- a taniec nazywa sie *fleurdanse*

autentycznie :P
Zbieżność z nickiem przypadkowa!!!
Pozdrawiam, życzę dalszych , dobrych kroków
J ;:76 VANKA
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

J ;:76 VANKO, dziękuję za gratulacje!
Mam nadzieję , że nie jest to tylko "wypadek przy pracy", ale że jest to rzeczywiście ten pierwszy krok do sukcesu! Mam nadzieję, że ja, ze swojej strony, będę wszystko robić jak trzeba, natomiast, że moje storczyki to docenią i odwdzięczą mi się pięknymi kwiatkami!
;:2 
Mam nadzieję , że nie jest to tylko "wypadek przy pracy", ale że jest to rzeczywiście ten pierwszy krok do sukcesu! Mam nadzieję, że ja, ze swojej strony, będę wszystko robić jak trzeba, natomiast, że moje storczyki to docenią i odwdzięczą mi się pięknymi kwiatkami!
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

Jak mi miło!
Tylu gości odwiedza mój storczyk!
Elu, zakładaj natychmiast swój storczykowy wątek! Skoro masz 6 a nawet 7 , to co ja mam powiedzieć, jak ja mam 5 a nawet... 3
Jestem chyba najmarniejszym zawodnikiem, w tym gronie, w dziedzinie storczyków, tak wiec możesz bez obaw wstąpić do naszego (jak to brzmi!
) grona!
Lucynko, święta racja, wszystko co mówisz! Zresztą to głównie dzięki Twoim namowom odważyłam się założyć ten wątek i bardzo się z tego cieszę!
Narine, dziękuję za Twoją wizytę w moim "storczykowie" oraz za gratulacje Tak naprawdę, należą się one raczej mojemu storczykowi, który jak wierny pies, znosił wszystkie niewygody a nawet złe traktowanie, żeby wreszcie zrobić swojej pani taką niespodziankę! I jak go za to nie kochać...
Elu, zakładaj natychmiast swój storczykowy wątek! Skoro masz 6 a nawet 7 , to co ja mam powiedzieć, jak ja mam 5 a nawet... 3
Lucynko, święta racja, wszystko co mówisz! Zresztą to głównie dzięki Twoim namowom odważyłam się założyć ten wątek i bardzo się z tego cieszę!
Narine, dziękuję za Twoją wizytę w moim "storczykowie" oraz za gratulacje Tak naprawdę, należą się one raczej mojemu storczykowi, który jak wierny pies, znosił wszystkie niewygody a nawet złe traktowanie, żeby wreszcie zrobić swojej pani taką niespodziankę! I jak go za to nie kochać...