Klonik pięknie Ci zakwitł, a za hojkowe serduszko mocno potrzymam kciuki, żeby puściło pędzika.

a myślisz, że jej nie podziękowałam
  a myślisz, że jej nie podziękowałam   a i pielęgnować będę jak tylko będę umiała
 a i pielęgnować będę jak tylko będę umiała   

tylko nie wiem czy we wszystkich, ona kupiła u nas na Dąbrówce za 9,98 w ceramicznej osłonce
  tylko nie wiem czy we wszystkich, ona kupiła u nas na Dąbrówce za 9,98 w ceramicznej osłonce   
  podglądaj, podglądaj a może kiedyś i castorama będzie bo czy na siostrę masz jeszcze szanse?
 podglądaj, podglądaj a może kiedyś i castorama będzie bo czy na siostrę masz jeszcze szanse?  

a tą od Ciebie pociachałam na małe kawałki, bo wiem że  im mniejsza szczepka tym lepiej się ukorzenia i wsadziłam do podłoża. Wieczorkiem cyknę fotki i wstawię.
  a tą od Ciebie pociachałam na małe kawałki, bo wiem że  im mniejsza szczepka tym lepiej się ukorzenia i wsadziłam do podłoża. Wieczorkiem cyknę fotki i wstawię. zanim przeczytałam Twój post to kerrii była już po zabiegu
 zanim przeczytałam Twój post to kerrii była już po zabiegu   mam nadzieję, że dobrze szczyknięta
  mam nadzieję, że dobrze szczyknięta   
  a co do grudnika to sama nie wiem, ale chyba będę zła
 a co do grudnika to sama nie wiem, ale chyba będę zła  

tak wygląda to co z niej wyjęłam
  tak wygląda to co z niej wyjęłam   

mam nadzieję, że jej będzie dobrze i puści coś szybciej niż za dwa lata
 mam nadzieję, że jej będzie dobrze i puści coś szybciej niż za dwa lata   

bardzo ładny ma kolor kwiatuszka
  bardzo ładny ma kolor kwiatuszka  

ja też czytałam dużo o tych "listkach" kilka dziewczyn pisało że im zmarniały, kilka że stoją w miejscu ale Kasia- Figa pisała że po dwóch latach wypuściła
 ja też czytałam dużo o tych "listkach" kilka dziewczyn pisało że im zmarniały, kilka że stoją w miejscu ale Kasia- Figa pisała że po dwóch latach wypuściła   więc pożyjemy zobaczymy
  więc pożyjemy zobaczymy   

to jeszcze rok przed Tobą a przede mną dwa
  to jeszcze rok przed Tobą a przede mną dwa   

a podglądać będę Twoją tylko jak coś się pojawi to zaraz się pochwal
  a podglądać będę Twoją tylko jak coś się pojawi to zaraz się pochwal   
  klonik faktycznie mnie zadziwił.
 klonik faktycznie mnie zadziwił. 
  no staram się jak umiem
 no staram się jak umiem