Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale u Ciebie biało
jak robiłem dzisiaj zdjęcia to też tak było - ale teraz zaczęła u nas trawa wychodzić na wierzch ;/

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Dorotko. Witaj. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, Twoje zdjątka są piękne. Nie wiem jak Ty to robisz, ale serwujesz nam przepiękne widoczki, nawet te zimowe. Będziesz mnie miała na sumieniu jeżeli przez Ciebie polubię zimę
U mnie wczoraj zima zaatakowała śniegiem a dzisiaj słoneczko prawie się z nim rozprawiło.
Nic na to nie poradzę, ale nie lubię tej pory roku, za wyjątkiem oczywiście 6 grudnia (Mikołaj-dla nie wtajemniczonych
), Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra.
Pozdrawiam Cię i życzę zdrówka.

Nic na to nie poradzę, ale nie lubię tej pory roku, za wyjątkiem oczywiście 6 grudnia (Mikołaj-dla nie wtajemniczonych

Pozdrawiam Cię i życzę zdrówka.
Izuniu mnie równiż rozczulają, więc biegam z aparatem i uwieczniam ich czapeczki.
Niektóre moje kwiatki, jak Złocień i Osteospermum, nic sobie nie robią ze śniegu i mrozu i nadal są w pąkach i kwiatach.

Anetko, dziękuję za życzenia, już czuję się lepiej,wczoraj odśnieżyłam podjazd i oczywiście zrobiłam kilka zdjęć.
Bardzo się staram, więc może kogoś przekonam do pokochania zimy z jej zaletami i wadami.

Niektóre moje kwiatki, jak Złocień i Osteospermum, nic sobie nie robią ze śniegu i mrozu i nadal są w pąkach i kwiatach.

Anetko, dziękuję za życzenia, już czuję się lepiej,wczoraj odśnieżyłam podjazd i oczywiście zrobiłam kilka zdjęć.

Bardzo się staram, więc może kogoś przekonam do pokochania zimy z jej zaletami i wadami.

-
- ---
- Od: 18 sty 2007, o 08:26
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- ---
- Od: 18 sty 2007, o 08:26
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Witajcie w moim ogródku!
Kacperku ten Cyprysik jest tegorocznym nabytkiem, więc nie mam doświadczenie, ale podpatrzyłam u sąsiada, rośnie kilka lat bez wiązania i innych zabezpieczeń na zimę.
Pierwsze opady śniegu nie spowodowały żadnych szkód.
Ja związuję tylko Jałowce scyrocet, ponieważ pod wpływem ciężaru śniegu, odkształcają się gałęzie.

Kacperku ten Cyprysik jest tegorocznym nabytkiem, więc nie mam doświadczenie, ale podpatrzyłam u sąsiada, rośnie kilka lat bez wiązania i innych zabezpieczeń na zimę.
Pierwsze opady śniegu nie spowodowały żadnych szkód.
Ja związuję tylko Jałowce scyrocet, ponieważ pod wpływem ciężaru śniegu, odkształcają się gałęzie.
-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Dorotko
No jaką piękną zime już miałaś . Śliczne jej oblicza pokazałaś
Róża uginajaca sie pod śniegowym ciężarem jest niesamowita

No jaką piękną zime już miałaś . Śliczne jej oblicza pokazałaś

Róża uginajaca sie pod śniegowym ciężarem jest niesamowita

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko gdzie Ty sie podziałaś ????mam nadzieję że przez ten swój szpital w domu się przypadkiem nie rozchorowałaś
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki