Działka Mieci
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Re: Działka Mieci
Zgłasza się następna krajanka.
Mieciu, z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie w ten pochmurny , deszczowy dzień. To właśnie moje klimaty, trochę busz, trochę trawnika dla wprowadzenia ładu i mnóstwo kolorowych roślin.
Pozdrawiam serdecznie
Basia
Mieciu, z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie w ten pochmurny , deszczowy dzień. To właśnie moje klimaty, trochę busz, trochę trawnika dla wprowadzenia ładu i mnóstwo kolorowych roślin.
Pozdrawiam serdecznie
Basia
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tajga-cieszę się że mnie odwiedziłaś,ja również byłam w Twym pięknym ogrodzie a okrągła rabatka pod orzechem szczególnie mnie zachwyciła,żurawki i funkie wspaniale się uzupełniają,będę podpatrywała Twój ogródek bo bardzo mi się podoba
- mieciak49
- 1000p
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mieciu jakie Ty masz piękne piwonie.Ech aż chce się oglądać.Bardzo lubię piwonie.Mają w sobie coś takiego że aż chce się posiadać je u siebie.Moja sundavilla po przeniesieniu do piwnicy zmarniała niestety.Mam jeszcze różową i ta jak na razie jeszcze się trzyma.Wiem że niektórym udaje się przezimować ,a niektórym posiadaczom tych kwiatków nie udaje się.Mam nadzieje że Twoja sundavilla dotrwa do wiosny
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Mieciu to może jest jakaś jasnota?
Ja mam 2,wyglądają inaczej niż twoja ale rosną tam gdzie nic innego nie chce
.
Najważniejsze że wygrywa u mnie walkę z podagrycznikiem
.
Ja mam 2,wyglądają inaczej niż twoja ale rosną tam gdzie nic innego nie chce

Najważniejsze że wygrywa u mnie walkę z podagrycznikiem

- mieciak49
- 1000p
To zdecydowanie wolę ją od podagrycznika,z nim przegrywam,ta niby jasnota to jest takie długie jakby pnącze,w razie czego łatwiej usunąć,ma bardzo ładne listki
Stachu-ja również bardzo lubię piwonie,jak widzę je na zdjęciu to od razu czuję ich zapach,teraz doszły mi 2 drzewiaste i nie mogę się doczekać wiosny,a tu jeszcze zima przed nami,zostały nam tylko ich piękne zdjęcia
Stachu-ja również bardzo lubię piwonie,jak widzę je na zdjęciu to od razu czuję ich zapach,teraz doszły mi 2 drzewiaste i nie mogę się doczekać wiosny,a tu jeszcze zima przed nami,zostały nam tylko ich piękne zdjęcia
- mieciak49
- 1000p
Nie wiem czemu napisałam Stachu,oczywiście miało byś Iwon-przepraszam
- agnieszka72
Więc na ten trudny dla nas czas trzeba zajęcie znaleźć(ja tam do szkoły poszłam
).
A tak na serio-przez 3 dni możesz edytować/zmienić post który napisałaś pomyłki czasem się każdemu zdarzają
.

A tak na serio-przez 3 dni możesz edytować/zmienić post który napisałaś pomyłki czasem się każdemu zdarzają

-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Mogę być i Stachem.A co mi tam
.Tylko że ja to płeć żeńska
.Nic się nie stało.Przejęzyczenia każdemu się przytrafiają.

- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
Witaj Mieciu
,można powiedzieć sąsiadko zza miedzy
Moja działka na ul.Pokoju.
Zachwyciłam się Twoim szafirowym przetacznikiem.Powojniki też masz dorodne.
A jasnota trochę chwastowata,ale i ozdobna.Też ją zwalczam,a ona nadal jest i nawet ładnie komponuje się z innymi roślinkami.

Zachwyciłam się Twoim szafirowym przetacznikiem.Powojniki też masz dorodne.
A jasnota trochę chwastowata,ale i ozdobna.Też ją zwalczam,a ona nadal jest i nawet ładnie komponuje się z innymi roślinkami.
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- mieciak49
- 1000p
Ma-Do,witam Cię serdecznie na mojej działeczce,ja u Ciebie też byłam,tylko chyba śladu nie zostawiłam bo aż zachłysnęłam się Twym ogrodem a głównie hortensją kosmatą,jest taka duża i ślicznie kwitnie,wszystko u Ciebie takie dorodne
Agnieszko-nie umiem na razie naprawiać błędu przez edycję,muszę się poduczyć,bo to ważne,też nie wiem jak Wy to robicie że imiona piszecie tłustym drukiem,ja próbowałam to wychodzą mi literki,tak samo z uśmieszkami,jeśli będziesz miała czas i ochotę napisz mi,z góry dziękuję
Agnieszko-nie umiem na razie naprawiać błędu przez edycję,muszę się poduczyć,bo to ważne,też nie wiem jak Wy to robicie że imiona piszecie tłustym drukiem,ja próbowałam to wychodzą mi literki,tak samo z uśmieszkami,jeśli będziesz miała czas i ochotę napisz mi,z góry dziękuję
- agnieszka72
Mieciu napisałam na pw
.

- mieciak49
- 1000p
Na działeczce jest bardzo mokro,jak chodzę to aż słyszę chlupotanie a moje nieczynne oczko wodne wypełniło się po brzegi wodą,od kilku lat tak nie było,boję się że pozapychały się rury drenażowe,zobaczymy jak będzie na wiosnę

tego dzięcioła sfociłam dopiero na 3 działce ode mnie przez zooma,nie mogłam go upolować na mojej,był pięknie kolorowy