Iwonko Ty mówiłaś że Twój Rh kiepski....ja ostatnio nie miałam czasu na oglądanie roślinek w ogrodzie i niedopatrzyłam sobie jak mój Rh zaczoł chorowac i marniec...teraz to już całkiem zle z nim.Prócz tych brązowych obrzeży ma jeszcze biały nalot na listkach...chyba już nic nie będę z nim robiła...jak padnie to trudno
Wężowy ogród FRAGOLI
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Jolu ten wilczomlecz warto nabyc bo jest piękny,teraz to aż nie pasuje do reszty jesiennych widoków bo jest taki ładny,kolorowy i "jędrny"(że tak powiem)Nie wiem jak przetrwa zimę...ale nawet jak padnie to wiosną kupię go znowu,bo warta go miec
Iwonko Ty mówiłaś że Twój Rh kiepski....ja ostatnio nie miałam czasu na oglądanie roślinek w ogrodzie i niedopatrzyłam sobie jak mój Rh zaczoł chorowac i marniec...teraz to już całkiem zle z nim.Prócz tych brązowych obrzeży ma jeszcze biały nalot na listkach...chyba już nic nie będę z nim robiła...jak padnie to trudno
Przyszlam z rewizytą sprawdzić jak tam miewa się wężyk, a tu proszę jakie ładne kwiatki pokazujesz. Synuś pierwsza klasa.
No to rosną ci ogrodowi pomocnicy.
Jak na to wszystko to Twój ogród miewa się bardzo dobrze.
pozdrawiam
Jak na to wszystko to Twój ogród miewa się bardzo dobrze.
pozdrawiam
- karina1
- 1000p

- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Grażynko to wstaw zdjęcie rh na tamtym wątku co Ci podałam link i zadaj pytanie
może wtedy coś się dowiesz.Wiem że my laicy nie możemy rozróżnić ja
tez jak coś nie tak to się nie znam.Pozdrawiam serdecznie

może wtedy coś się dowiesz.Wiem że my laicy nie możemy rozróżnić ja
tez jak coś nie tak to się nie znam.Pozdrawiam serdecznie
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Fakt pięknie wygląda wilczomlecz
o matko tyle chciejstw, a gdzie hektarów szukać
o matko tyle chciejstw, a gdzie hektarów szukać
- FRAGOLA
- 1000p

Reniu miło że wpadłaś
Córa już czasami pomaga w ogrodzie,a synuś....pewnie też będzie ogród lubił bo ja przez całą ciążę w ogrodzie działałam więc mam nadzieję że pomocników będę miec
Karinko dziękuję
Mam nadzieję że kiedyś synuś załapie bakcyla ogrodowego...miło by było z kimś zamiłowanie do roślinek dzielic
Stasiu ten mój Rh już w tak kiepskim stanie że zostawię go samemu sobie......jak przetrwa to dobrze,jeśli nie to trudno
Dzidziu u mnie też miejsca coraz mniej a lista chciejstw coraz dłuższa......
A to niespodzianka którą dziś odkryłam podczs sprzątanka w ogrodzie.....

.......i takich cztery....

i jeszcze biały ciemierniczek......tylko dwa kwiatuszki

Pamiętacie dziecko mojego węża...
...mały wężyk rozciągnoł się....w obydwie strony
przygotowuje się na wiosenny żer...

te białe cegły są świeżutkie...prosto z murka,ale szybko dorównają kolorem reszcie...tak że obrzeże będzie wyglądało jednolicie.Tym razem położyłam cegły na płasko,będzie można po nich jeżdzic kosiarką i łatwiej będzie się kosiło
Karinko dziękuję
Stasiu ten mój Rh już w tak kiepskim stanie że zostawię go samemu sobie......jak przetrwa to dobrze,jeśli nie to trudno
Dzidziu u mnie też miejsca coraz mniej a lista chciejstw coraz dłuższa......
A to niespodzianka którą dziś odkryłam podczs sprzątanka w ogrodzie.....

.......i takich cztery....

i jeszcze biały ciemierniczek......tylko dwa kwiatuszki

Pamiętacie dziecko mojego węża...

te białe cegły są świeżutkie...prosto z murka,ale szybko dorównają kolorem reszcie...tak że obrzeże będzie wyglądało jednolicie.Tym razem położyłam cegły na płasko,będzie można po nich jeżdzic kosiarką i łatwiej będzie się kosiło
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Grażynko ja myślałam że Ty sobie odpoczywasz nabierasz sił na wiosenne sadzenia a Ty już nowe grządki tworzysz
Jak obsadzisz tego "małego-dużego" węża to będzie pięknie
A co to z pączusiami o tej porze u Ciebie można znaleść
Jak obsadzisz tego "małego-dużego" węża to będzie pięknie
A co to z pączusiami o tej porze u Ciebie można znaleść
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Dziecko węża rośnie już jesienią a co będzie wiosną to chyba rodzica przerośnie
a Grażynka już wysiedzieć nie może w domu dobrze że zima idzie
a Grażynka już wysiedzieć nie może w domu dobrze że zima idzie
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Graziu, a jaka jest odległość pomiędzy wężami?
Widzę, że ten mniejszy spokojnie moze się jeszcze rozrastać. U mnie pewnie wiosna też będzie kolejna rabatka, może nie wężowa, ale wzdłuż poprzedniej, oddzielona dróżką
Widzę, że ten mniejszy spokojnie moze się jeszcze rozrastać. U mnie pewnie wiosna też będzie kolejna rabatka, może nie wężowa, ale wzdłuż poprzedniej, oddzielona dróżką
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Grażynko, ciemierniki ruszają
To zimowe radości i z nimi łatwiej przetrwać ten okres.
Młody wąż urośnie jeszcze? Musiałby mocno się zagiąć. Ale węże giętkie są
Młody wąż urośnie jeszcze? Musiałby mocno się zagiąć. Ale węże giętkie są
Grażynko, ależ ty jesteś aktywna. Skąd bierzesz na to wszystko siły? Dobrze, że masz dzieci spokojne. A mały wężyk już nie jest małym wężykiem. 
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Rewelacyjnie wyglądaja Twoje węże
A i pierwsze kwiaty ciemiernika
u mnie nic nie widzę
A i pierwsze kwiaty ciemiernika
u mnie nic nie widzę
Graziu, widać, że wężowi dobrze u Ciebie skoro rośnie 
- FRAGOLA
- 1000p

Celinko fajna,fajna....a jak rozkwitnie będzie jeszcze fajniejsza
Beatko ja to tak dla relaksu i żeby w domu nie zwariowac to w wolnych minutach coś próbuję tworzyc....do tego obrzeża to chyba z 10 podejśc miałam(Nat nie pozwala na dłuższe szarże ogrodowe)A to z pączusiami to ciemierniki...biały i cuchnący
Stasiu ja naprawdę nie lubię w domu siedziec....nawet jak pada to wolę w ogrodzie
A Węzowe dziecko to teraz tylko jeszcze wszerz może rosnąc....wzdłuż już nie bo by na starego węzora musiało wejśc
Jolu między rabatami jest metr przerwy...więc tylko w drugą stronę może się rozrastac...wzdłuż też już nie
Jacku ja mam tylko te dwa ciemierniki i to tegoroczne nabytki...jak większośc moich roślinek i tym bardziej mnie cieszy że rozkwitają
Lucynko na robótki ogrodowe siła zawsze się znajdzie....to relaks,odstresowanie i naładowanie akumulatorów...chwila w ogrodzie to dobry humor na reszte dnia
Dzidziu węże ach te węże....
Dziękuję...cieszę się że się podobają
Pawle on na razie słabo nakarmiony....ale wiosną to mu dopiero dobrze będzie

A to psianka której badylki dostałam od Ewy(Ewakora)...jak widac ładnie się przyjeła i nawet kwitnie....ale się cieszę...Ewuś dzięki jeszcze raz

Beatko ja to tak dla relaksu i żeby w domu nie zwariowac to w wolnych minutach coś próbuję tworzyc....do tego obrzeża to chyba z 10 podejśc miałam(Nat nie pozwala na dłuższe szarże ogrodowe)A to z pączusiami to ciemierniki...biały i cuchnący
Stasiu ja naprawdę nie lubię w domu siedziec....nawet jak pada to wolę w ogrodzie
Jolu między rabatami jest metr przerwy...więc tylko w drugą stronę może się rozrastac...wzdłuż też już nie
Jacku ja mam tylko te dwa ciemierniki i to tegoroczne nabytki...jak większośc moich roślinek i tym bardziej mnie cieszy że rozkwitają
Lucynko na robótki ogrodowe siła zawsze się znajdzie....to relaks,odstresowanie i naładowanie akumulatorów...chwila w ogrodzie to dobry humor na reszte dnia
Dzidziu węże ach te węże....
Pawle on na razie słabo nakarmiony....ale wiosną to mu dopiero dobrze będzie
A to psianka której badylki dostałam od Ewy(Ewakora)...jak widac ładnie się przyjeła i nawet kwitnie....ale się cieszę...Ewuś dzięki jeszcze raz