ten kotek ze zdjęcia już ma nową Panią
Diamentowe kwiatki
Re: Diamentowe kwiatki
Witaj Beato u mnie. Cieszę się, że podoba Ci się u mnie. Dziękuję za pochwały. To w doniczce z królikiem to haworthia.
Moniś, a dokarmiasz go może? Ponoć skrzydłusie niekoniecznie lubią dokarmianie..diament pisze:Skrzydłokwiat który ładnie rośnie a nie kwitnie, co za egzemplarz![]()
Kicia słodka, już się
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Marto no właśnie nie dokarmiam. Raz dostał paleczkę nawozową latem ale mu nie posłużyła bo zaczął chorowac ale wyzdrowiał. Wypuszcza nowe liście, nawe nieżle podskoczył do góry ale co z tego jak łódeczek brak 
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skrzydłusia masz pięknego i gęstego. Mój też był uparciuchem i za nic nie chciał mi kwitnąc, więc się pożegnaliśmy.
Chyba nie lubimy się nawzajem
A Twoja Calathea to Maranta
Jest śliczna i doniczkę ma bardzo ładną 
Chyba nie lubimy się nawzajem
A Twoja Calathea to Maranta
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Elu
Skrzydłokwiata dostałam w prezencie i nawet nie myślę się z nim rozstawać, bardzo go lubię i podoba mi się
jeszcze się zastanawiam czy nie dostał za dużej doniczki i to 2 razy w ciągu jednego lata bo strasznie rosną mu korzenie. Poszedł w korzenie a nie w kwiaty. Teraz może sobie pomarzyć o nowym domku
Maranta średnio mi się podoba, miałam ją ;:5 ale właśnie zaczęła rosnąć
Skrzydłokwiata dostałam w prezencie i nawet nie myślę się z nim rozstawać, bardzo go lubię i podoba mi się
Maranta średnio mi się podoba, miałam ją ;:5 ale właśnie zaczęła rosnąć
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Agnieszko miło, że zajrzałaś
wszystko jest na swoim miejscu, grudnik jest na 49 str
miłego oglądania
wszystko jest na swoim miejscu, grudnik jest na 49 str
miłego oglądania
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Już go upolowałam, śliczny, ale czy to taki typowy łosoś? Bardzo oryginalny kolor, jeszcze takiego nie widziałam
ale myślałam o takim bardziej w żółty wpadającym ( chyba mam zadatki ma daltonistkę
) Mnie się wszystkie podobają i wszystkie przygarnełabym 
Agnieszko może to i nie łososiowy, tak mi ktoś powiedział i ja w to wierzę 
- Madzik_J-Ch
- 200p

- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam w sprawie tego Papirusa, ale jak widzę to ten Twój świetnie sobie radzi
Mój to jeszcze taki maluszek, ale siedzi sobie już w swoim domku.
Mój Skrzydłokwiat też uparciuch też przestał kwitnąć, chyba muszę go zestresować, bo mu za dobrze
Piękna ta Hoja Tricolorka, z tymi czerwonawymi listkami wygląda zjawiskowo.
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam w sprawie tego Papirusa, ale jak widzę to ten Twój świetnie sobie radzi
Mój Skrzydłokwiat też uparciuch też przestał kwitnąć, chyba muszę go zestresować, bo mu za dobrze
Piękna ta Hoja Tricolorka, z tymi czerwonawymi listkami wygląda zjawiskowo.
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
- pati1311
- 500p

- Od: 11 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko zachwyciły mnie Twoje hojki ,a zwłaszcza tricolorka 
Madziu nic się nie stało. Widziałam, że nie było Cię na forum. A dlatego pytam o Papirusa bo ciekawa jestem Twojej doniczki i kamyków :P Moj niestety padł ofiarą kocura i ma podgryzione parasolki
Pati dziękuję. Nie myślałam, że triclorka tak zacznie się puszczać na raz w wielu miejscach. Skoro jest taka uprzejma niech kwiatki pokaże
rośnie w tempie epi. Inne hoyki ślimaczą się strasznie. Te kwiaty to dla wytrwałych 
Pati dziękuję. Nie myślałam, że triclorka tak zacznie się puszczać na raz w wielu miejscach. Skoro jest taka uprzejma niech kwiatki pokaże
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Bardzo ładna ta calatea, zawsze podziwiam ich liście rosnie w pięknej doniczce
niestety nie dla mnie, każdą kolejną uśmiercam
jedne wcześnij inne później ale żadna nie może u mnie przeżyc na tyle długo żeby mi sie znudziła
niestety nie dla mnie, każdą kolejną uśmiercam
jedne wcześnij inne później ale żadna nie może u mnie przeżyc na tyle długo żeby mi sie znudziła