WITAM WSZYSTKICH MILUTKICH GOŚCI . Widzę ,ze stęskniliście się za mną . Nareszcie po imprezie ,posprzątane i chwila wytchnienia . Mam tylko nadzieję ,że impreza mamie odpowiadała ,chociaż nawet tego nie wiem .Dobrze ,że jest altanka i miałam gdzie schować torty i tymbaliki . Nawet nie przypuszczałam ,że będzie tak ciepło w listopadzie . Toż to normalnie wiosna
MARZANKO ,ale chyba nikt nie uschnął z tęsknoty
BASIU niestety widać to na każdym kroku ,że jest wiosna . Jeden z hiacyntów pokazał kwiat chociaż bardzo taki mizerowaty .
ANIU juz jestem tylko nie wiem na jak długo

gdyż jadę odwieżć mamę do domu
KRYSIU mam nadzieję ,że wszystko będzie OK

.
GRAŻYNKO już bedzę sie pokazywać tylko nie wiem czy będę mieć aż tak dużo czasu . Wiesz jak to jest jak są goście
BASIU masz rację to Angelique . W tym roku również je dokupiłam ,gdyż bardzo mi się podobają . Moje raczej różowe były
TOSIU trochę luzu sie teraz zrobiło
ZYTKO jeszcze zostało nie martw się . Nie wiem czy to jakieś nowe odmiany ,ale raczej chyba nie
EWUNIU one naprawdę urodą dorównują piwoniom
GRAŻYNKO u na bez przerwy piękna wiosenna pogoda . Niestety w ogródku jesienne nasadzenia róż zaczynają wypuszczać listki . Dobrze ,że chociaż mamy kącik wspomnień
PAWLE ten 1 to tulipan a ta biała to piwonia . W tym roku białe piwonie były jakieś rozczochrane . Nie wiem od czego to zależy
OLU mam nadzieję ,że ten Ci wyjdzie . Ja również nie mam ręki do serników ,ale mam taki jeden przepis ,który zawsze mi wychodzi i jest pyszny z mlekiem i olejem
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p1899205 tu jest przepis na ten niby sernik a obrazek wyżej . SMACZNEGO