dziś byłam w realu, były czerwone, różowe a białego nieee
 ale ja poszukam go

teraz też siedzę na pierwszej stronie, bo nie mam siły oderwać wzroku od tych piękności
  teraz też siedzę na pierwszej stronie, bo nie mam siły oderwać wzroku od tych piękności  

diament pisze:Arletko jaaaki ładny grudnikdziś byłam w realu, były czerwone, różowe a białego nieee

ale ja poszukam go

A ja szukam czerwonego i łososiowego (a śnił mi się prawie czarny-ciekawe czy takie też są?).
 A ja szukam czerwonego i łososiowego (a śnił mi się prawie czarny-ciekawe czy takie też są?). 
 i jakimś dziwnym trafem prześladują mnie czerwone róże (jedną kupiłam jako pnącą białą
 i jakimś dziwnym trafem prześladują mnie czerwone róże (jedną kupiłam jako pnącą białą  )
 )

dobrze Ci się wydaje
  dobrze Ci się wydaje   
  jeszcze nie ostatnia, mam nadzieję
 jeszcze nie ostatnia, mam nadzieję   

jutro skoczę do reala bo poluję na czerwonego i łososiowego bo te moje maluchy zanim urosną
 jutro skoczę do reala bo poluję na czerwonego i łososiowego bo te moje maluchy zanim urosną   Powiadasz alergia na czerwone kwiaty
 Powiadasz alergia na czerwone kwiaty   
  sama nie wiem kiedy ta 4 część powstała
  sama nie wiem kiedy ta 4 część powstała   
  to widzę, że szukamy takich samych kolorków grudników a co do czarnych jak gdzieś spotkasz to bierz hurtem
  to widzę, że szukamy takich samych kolorków grudników a co do czarnych jak gdzieś spotkasz to bierz hurtem   
  wiem, że wyjeżdżałaś a i ja mam ostatnio mało czasu mimo iż nie wyjeżdżam nigdzie
  wiem, że wyjeżdżałaś a i ja mam ostatnio mało czasu mimo iż nie wyjeżdżam nigdzie  

no tak na to liczyłam
   no tak na to liczyłam  
 Arletko
 Arletko 

jak nie zdobędziesz swojego białego to jak mój przekwitnie to chętnie Ci podeślę kawałek
  jak nie zdobędziesz swojego białego to jak mój przekwitnie to chętnie Ci podeślę kawałek   
  dawno nie zaglądałam na mój regał
  dawno nie zaglądałam na mój regał   tak wygląda dziś klonik
 tak wygląda dziś klonik   

dla klonika
 dla klonika 

nie zaglądać na półkęarlet3 pisze:
A teraz pokarzę Wam co dziś odkryłamdawno nie zaglądałam na mój regał
...tak wygląda dziś klonik

Fiołeczek od Celinki...Niedośpiany u mnie też kwitną
...Hoja Austalis Lisa pięknie się puszcza
...
I jeszcze skąpana w słońcu piękna phal. philadelphia...
 nie zaglądać na parapety
  nie zaglądać na parapety   a wtedy wszystko zacznie kwitnąć i puszczać się
 a wtedy wszystko zacznie kwitnąć i puszczać się   Arleto ja Tobie również życzę pięknej niedzieli, chociaż u Ciebie, o to nie trudno...wystarczy, że usiądziesz przed regałem
  Arleto ja Tobie również życzę pięknej niedzieli, chociaż u Ciebie, o to nie trudno...wystarczy, że usiądziesz przed regałem