Uleńko ani się obejrzysz jak Tobie zakwitną
 a to dopiero będzie widok
 Alu

Lukas witam Cię serdecznie
 ja też niedawno zaczynałam, początkiem maja
 Olu jest typowo fioletowy
 nie mam pojęcia dlaczego aparat tak kłamie

i
 i  na te jesienne pochmurne dni.
 na te jesienne pochmurne dni.
 już nie mogę się doczekać kiedy moje maluchy zakwitną
 już nie mogę się doczekać kiedy moje maluchy zakwitną 

Tyle tylko, że mam dłuższy okres zwątpienia- moje storki obijają się niemiłosiernie i stają okoniem. Nie chcą jakoś kwitnąć, więc chwalić się jakoś nie mam czym. Teraz za to eksperymentuję z Hippeastrum; zobaczymy co osiągnę. Pozdrawiam
 Tyle tylko, że mam dłuższy okres zwątpienia- moje storki obijają się niemiłosiernie i stają okoniem. Nie chcą jakoś kwitnąć, więc chwalić się jakoś nie mam czym. Teraz za to eksperymentuję z Hippeastrum; zobaczymy co osiągnę. Pozdrawiam

dzięki rano było ponuro i padał deszcz, ale potem dotarło Twoje słoneczko i było całkiem fajnie
  dzięki rano było ponuro i padał deszcz, ale potem dotarło Twoje słoneczko i było całkiem fajnie   
  doczekasz się, doczekasz.
  doczekasz się, doczekasz. ja też nie znam kwitnienia połowy mojego przedszkola
  ja też nie znam kwitnienia połowy mojego przedszkola   życzę Ci aby ten którego masz był tym wymarzonym.
 życzę Ci aby ten którego masz był tym wymarzonym. dziękuję bo pięknie przygrzewało.
 dziękuję bo pięknie przygrzewało. 
  a storczyki muszą przejść okres spoczynku i ani się obejrzysz a znów zakwitną
  a storczyki muszą przejść okres spoczynku i ani się obejrzysz a znów zakwitną   Daj znać jak Ci idzie z Hippeastrum a jak założysz nowy wątek im poświęcony to na pewno przybiegnę pooglądać
 Daj znać jak Ci idzie z Hippeastrum a jak założysz nowy wątek im poświęcony to na pewno przybiegnę pooglądać   
  to jeszcze specjalnie dla Ciebie mała sesyjka
  to jeszcze specjalnie dla Ciebie mała sesyjka   

fiołeczki urocze a grudniaczek miodzio
 fiołeczki urocze a grudniaczek miodzio