tu po prawej kalanchoe....nie chce kwitnąć
 nie wiem co jest grane...wszystko ma.
 nie wiem co jest grane...wszystko ma. 

Dziękuję za odwiedzinki.

Elu
 Elu   jeszcze raz za grudnika, co prawda pączki zgubił ale listki nabrały wigoru i ma się całkiem fajnie
  jeszcze raz za grudnika, co prawda pączki zgubił ale listki nabrały wigoru i ma się całkiem fajnie   niestety
  niestety   
   stapelka nie przeżyła
  stapelka nie przeżyła   wydawało mi się że dobrze przeschła a jak włożyłam ją do ziemi to zmarniała
  wydawało mi się że dobrze przeschła a jak włożyłam ją do ziemi to zmarniała   wstyd mi strasznie
  wstyd mi strasznie   
  hoja i fiołeczki dotrzymują im równo kroku
 hoja i fiołeczki dotrzymują im równo kroku  

Dzięki Gosiu.koniczynka pisze:ale widok

Zaraz lecę do Ciebie Aniu zobaczyć te cudeńka.Andziax007 pisze: grudniki .........Ja w zeszłym roku kupiłam już z pąkami i zobaczymy jak teraz zakwitną....

Witaj Martuśmaribat pisze:Uwielbiam podziwiać białe grudniczki, u Ciebie z nutką landrynkowego różu :P Chyba kilkuletni już okaz?
 ....białe chyba najładniejsze...są cudowne i tak ładnie gra dosyć ostry róż z czystą bielą.
 ....białe chyba najładniejsze...są cudowne i tak ładnie gra dosyć ostry róż z czystą bielą.
łososiowe ....trudno właściwie określić kolor...bo jest i morelowy i trochę pomarńczu no i ten łosoś...i też są cudne bo takie inne.maribat pisze:..... grudniki .....Szczególnie zachwycam się nad łososiowym
 się przypomnieć gdzieś na początku czerwca.
  się przypomnieć gdzieś na początku czerwca. 

Dzięki Elżuś za miłe słowa.....ciekawe czy już go upolowałaś...jeżeli nie to dobrzeelcia1974 pisze: Do kolekcji brakuje mi jeszcze morelowego, ale zamierzam na niego zapolowac w tym roku.
 ...mój będzie można już w czerwcu trochę oskubać wtedy się ładnie zagęści.
 ...mój będzie można już w czerwcu trochę oskubać wtedy się ładnie zagęści.  
 Zgadzam się z Tobą Agnieszko jest naprawdę piękny i musisz go zdobyć...sposób się znajdzie.nyskadu pisze:grudnik szczególnie ten biały powalił mnie na kolana, pierwszy raz widzę takie cudo

Oj to zaraz pójdę na zwiadynyskadu pisze:A ja dzisiaj przez przypadek natrafiłam na grudnika ....chyba będzie biały ale nie wiem na 100% bo ma pączki, oczywiście go kupiłam

Kasiu....sama widzisz jak moje Twoje stapelki się ładnie rozrosły i nawet pięknie kwitły....sama radość.FIGA pisze: wszystko rewelacyjne
U mnie grudzień też się puścił > tylko jeszcze fotki nie ma

Dzięki za odwiedzinki Urszlko.ulakonie pisze:U mnie te cuda kwitnąć jakoś nie chcą więc nie dałam się im zarazić.

Jak ja się Elu cieszęElizabetka pisze:Marteczko dostaniesz listeczki ...tylko proszęsię przypomnieć gdzieś na początku czerwca.

Już notuję w kajeciku
 Już notuję w kajeciku   Oczywiście nie za friko
 Oczywiście nie za friko  

żeby mieć coś od Ciebie.
 żeby mieć coś od Ciebie.  

bardzo mi sie podobaja
  bardzo mi sie podobaja