fiołeczka zabrała siostra która przeprowadziła się i ma troszkę puste parapety zrobiła to kiedy nie było mnie w domu i nie zdążyłem zrobi zdjęcia
  fiołeczka zabrała siostra która przeprowadziła się i ma troszkę puste parapety zrobiła to kiedy nie było mnie w domu i nie zdążyłem zrobi zdjęcia   ale mam nadzieje że to nie był mój jedyny ukorzeniony fiołek i w niedalekiej przyszłości będą następne a wtedy już na pewno będą fotki
 ale mam nadzieje że to nie był mój jedyny ukorzeniony fiołek i w niedalekiej przyszłości będą następne a wtedy już na pewno będą fotki  

ale fotkę cyknąć
  ale fotkę cyknąć  

przesyłam bo u minie go dużo i jest cieplutko.
 przesyłam bo u minie go dużo i jest cieplutko.

Teraz już pójdzie z górki
 Teraz już pójdzie z górki 
 dlatego jestem pełna podziwu, że u Ciebie nie tylko żyją, ale jeszcze pięknie rosną
  dlatego jestem pełna podziwu, że u Ciebie nie tylko żyją, ale jeszcze pięknie rosną   dodam, że mieszkasz w pięknym rejonie, Limanową i okolice znam, bo spędzam tam każde wakacje
  dodam, że mieszkasz w pięknym rejonie, Limanową i okolice znam, bo spędzam tam każde wakacje  

u mnie bananek rośnie bez większych problemów raz nawet uszkodziłem mu niechcący troszkę pieńka ale w krótkim czasie doszedł do siebie musi mieć stosunkowo dużo wody mój nie stoi koło kaloryfera i pod oknem i zraszam go miękką wodą rośnie bardzo szybko i po pewnym czasie ładnie się wybarwia i jest bardzo ozdobny więc moja opinia o nim jest bardzo dobra i wszystkim go polecam zobaczymy jeszcze jak przetrwa zimę
  u mnie bananek rośnie bez większych problemów raz nawet uszkodziłem mu niechcący troszkę pieńka ale w krótkim czasie doszedł do siebie musi mieć stosunkowo dużo wody mój nie stoi koło kaloryfera i pod oknem i zraszam go miękką wodą rośnie bardzo szybko i po pewnym czasie ładnie się wybarwia i jest bardzo ozdobny więc moja opinia o nim jest bardzo dobra i wszystkim go polecam zobaczymy jeszcze jak przetrwa zimę