Dusiu codo tetraspiska zwykłego to tak się właśnie zastanawiam nad nim bo i tak będę po 8 listopada zamawiała
Phalaenopsis cornu-cervi var. flava (FS) i Phalaenopsis mannii black (FS) to może jak nie będzie tego drugiego to wezmę tetraspiska

jakbyś zamawiała, to ci naprawdę polecam tą roślinkę, bardzo przyjemny i wdzięczny storczyk, chetnie kwitnie i jest prostszy niż większość botanicznych, tylko trzeba troszkę cześciej podlewać.Venus9 pisze:Dziewczyny dziękuję za uznanie ale tak teraz patrzę, że zdjęcie sabotka zrobiłam po drinku albo po dwóch![]()
![]()
Dusiu codo tetraspiska zwykłego to tak się właśnie zastanawiam nad nim bo i tak będę po 8 listopada zamawiała
Phalaenopsis cornu-cervi var. flava (FS) i Phalaenopsis mannii black (FS) to może jak nie będzie tego drugiego to wezmę tetraspiska![]()
![]()
ale jeszcze czekam na informacje
![]()
To ja tez się odezwę zakupiłam go w sphagnum ale przesadziłam do drobnej kory i chyba jest mu dobrze bo ma 3 nowe korzonki ale liście ma tylko 2 reszta padła (jak do mnie przyszedł to miał więcej)kasiunieczka_32 pisze:Dusiu a że tak wejdę w temat tetraspisa: Twój jest w korze czy w sphagnum