W donicy, koszu lub pojemniku - piku
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mnie kalanchoe przechowywane po przekwitnięciu - a dostaje tego sporo z okazji imienin i urodzin najcześciej - bo to taka pora - nie zakwitło nigdy, ale same lśniące listki są cudne
teraz nie mam żadnego bo niestety przez swoją głupote poparzyłam wszystkie na polu wiosną
wystawiłam na parapet - bo musiałam i zaczęło słonko przypiekać i.. ;o(((
teraz nie mam żadnego bo niestety przez swoją głupote poparzyłam wszystkie na polu wiosną
wystawiłam na parapet - bo musiałam i zaczęło słonko przypiekać i.. ;o(((
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Albo postawić w pokoju, do którego się rzadko zagląda (czytaj: zapala światło). Też działa.kari pisze:To jest roślinka krótkiego dnia, więc przez jakieś półtora miesiąca trzeba jej zakładać karton na zieloną łepetynkę ;) ponoć wtedy kwitną... sprawdzę w przyszłym roku.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alice- nic się nie martw, nawt nie zauważysz jak Twój szybko urośnie :P
Agnieszko- a może się skusisz
Basiu- mój całe lato stoi na tarasie, więc może dzięki temu kwitnie nieustannie, ale jest troszkę goły i chciałabym by się troszkę przystroił w listki
Aktualnie goły jest również mój tarasowiec- granat, ale może pokażę go jak prezentował się latem

Agnieszko- a może się skusisz

Basiu- mój całe lato stoi na tarasie, więc może dzięki temu kwitnie nieustannie, ale jest troszkę goły i chciałabym by się troszkę przystroił w listki

Aktualnie goły jest również mój tarasowiec- granat, ale może pokażę go jak prezentował się latem

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu, a mój mały wilczomlecz/ kupiłam go kwitnącego we wrześniu/, zgubił wszystkie kwiatki i na dodatek żółkną mu listki, co ja mam z nim teraz robić? Starałam się go nie przelać, stoi na bambusowym kwietniku, więc światła ma na full.
A ten granat taki śliczny, że aż miło popatrzeć!
A ten granat taki śliczny, że aż miło popatrzeć!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki