Mam nadzieję, że u Ciebie będę mogła często oglądać tą nolinkę
Moje doniczkowce - sari - cz. 1
- AnnaAgnieszka
- 1000p

- Od: 16 sie 2010, o 10:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje doniczkowce
No i mój M miał wczoraj straszną awanturę, że przez jago durne gierki przegapiłam taką okazję w wątku sprzedażowym
Naprawdę wspaniała
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Renatko, Dorotko, Aniu, Wandziu
Dzięki za odwiedzinki
Agnieszko
Elu pisałam Ci że mam inną niż Twoje i tą Ci właśnie oferowałam
Aniu nie krzycz juz na M, na pewno Twoja tez gdzieś czeka, ja niedawno widziałam w LM ale ceena była jak dla mnie za duża i zaraz potem pojawiła się ta z której bardzo się cieszę
Trzymam kciuki żebyś i Ty swoją odnalazła
A ja byłam dziesiaj na wywiadówce w Krakowie i niestety nie znalazłam innych kolorów grudników, nigdzie nie było, pochowały sie przede mną
wzięłam tylko marną , zasuszoną begonię, zdjęcia jutro jak M nie będzie w domu bo na razie przemycona stoi między innymi kwiatami i udaję że ona nie nowa
a że M tam rzadko wchodzi to chyba się uda
Milej spokojnej nocki
Agnieszko
Elu pisałam Ci że mam inną niż Twoje i tą Ci właśnie oferowałam
Aniu nie krzycz juz na M, na pewno Twoja tez gdzieś czeka, ja niedawno widziałam w LM ale ceena była jak dla mnie za duża i zaraz potem pojawiła się ta z której bardzo się cieszę
A ja byłam dziesiaj na wywiadówce w Krakowie i niestety nie znalazłam innych kolorów grudników, nigdzie nie było, pochowały sie przede mną
Milej spokojnej nocki
- AnnaAgnieszka
- 1000p

- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Znalazłam na allegro, tylko czekam na wypłatę, za pierwszą w życiu zarobioną chyba mi się należy kwiatek 
Beatko
na wiosnę mam nadzieję ,że z moich maluchów grudniaczków jeśli będziesz chciała to Ci uszknę.Jak tam Twoje sadzonki epi? U mnie jedno zrobiło się nieciekawe,żółknie od dołu i nie wiem czy je skrócić,czy jednak zostawić?
- KASANDRA77
- 50p

- Od: 27 paź 2010, o 18:00
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Przybiegłam do Ciebie również się przywitać wieczorowo a raczej nocnie

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Beatko co tam słychać u Ciebie i w zielonym gąszczu?
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No widzisz Beatko, jaka ze mnie sklerotyczkasari pisze: Elu pisałam Ci że mam inną niż Twoje i tą Ci właśnie oferowałam
Muszę zerknąć w domciu do kajecika
Zerknęłam. Czarno na białym zapisana zroślicha od Ciebie na wiosnę
Jeżeli tylko będziesz chciała Beatko to ja wiosną wyślę Ci kawałeczki moich grudników (mam cztery kolory- czerwony, biały, jasno i ciemnoróżowy), bo wyczytałam bodajże u Arletki, że ich poszukujesz.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- sari
- 1000p

Aniu za pierwszą wypłatę to należa Ci się nawet dwa kwiatki
po jednym za drugą, trzecią i każdą następną
Dorotko aż z ciekawości zaglądnęłam do moich epi i to co zobaczyłam tez nie wyglądało ciekawie, dwa skróciłam bo zaczynały gnić w ziemi, trudno jak nie dadzą rady to na wiosnę spróbujemy jeszcze raz. Grudniki kupiłam od Agi Z
tylko niech się ukorzenią to na wiosne będziemy sie dzielić
KASANDRA77 witaj
, chyba pierwszy raz u mnie, cesze się że znalazlaś coś interesującego ale niestety ta azalia już nie wygląda tak fajnie
zmarniała jak przekwitła ale może na wiosne odbije
Renatko
Celinko dzisiaj robiłam porządki na parapetach bo był ogólny miż masz. Te które były podwójne zakosiła mi siostra ale pewnie muszę jej przypominać o podlewaniu bo ona to tylko kaktusy ma w domu
, w niedziele byłam u niej to nie pozwoliła mi podejść blisko okna żebym nie widziała jaką maja saharę w doniczkach
Elu dzięki,
jesteś wielka
dzisiaj zamówiłam w naszym wątku sprzedażowym 4 kolorki ale jak Twoje inne to oczywiście jestem chętna
Ja też muszę założyć taki kajecik bo wiem że jeszcze komuś obiecywałam coś i nie pamiętam, muszę w wolnej chwili poszukać po postach.
Lecę na szybko pooglądać Wasze roślinki

Dorotko aż z ciekawości zaglądnęłam do moich epi i to co zobaczyłam tez nie wyglądało ciekawie, dwa skróciłam bo zaczynały gnić w ziemi, trudno jak nie dadzą rady to na wiosnę spróbujemy jeszcze raz. Grudniki kupiłam od Agi Z
KASANDRA77 witaj
Renatko
Celinko dzisiaj robiłam porządki na parapetach bo był ogólny miż masz. Te które były podwójne zakosiła mi siostra ale pewnie muszę jej przypominać o podlewaniu bo ona to tylko kaktusy ma w domu
Elu dzięki,
Lecę na szybko pooglądać Wasze roślinki
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Beatko
chciałam pochwalić epi ale wyczytałam że nie chce się przyjąć więc trzymam kciuki za nie a i jeszcze czekam na zdjęcia ponoć lichej begonki, lepsza taka niż wcale hehe 
Beatko milusiński ten pupilek jest co przytulać
fiołeczki rogi łosia piękna nolina
trzymam kciuki za uparciucha epi , może podsusz go troszkę i dopiero do ziemi .
Tak sobie pomyślałam że ja też chętnie skusiła bym się na ciekawego grudniaczka , jutro mam wyjazd ciekawe czy gdzieś nawinie mi się pod rękę
Tak sobie pomyślałam że ja też chętnie skusiła bym się na ciekawego grudniaczka , jutro mam wyjazd ciekawe czy gdzieś nawinie mi się pod rękę
- sari
- 1000p

Anetko trzymaj kciuki kochana na pewno sie sprzydadzą,
Elu juz wsadziłam ale jak jeszcze raz będę musiała przyciąć to na pewno podsuszę. Wczoraj zamówiłam szczepki czterech kolorów grudników i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą ( a miałam już nic do wiosny nie kupować z zielonych i zafundować tym które są nowe domki
[/URL]

maleństwo od Dorotki pięknie się ukorzeniło i zaczyna coś puszczać

to właśnie ta licha begonka którą przywiozłam przedwczoraj, bardzo spodobał mi się kolor liści

poszczepione koleuski, ciewkawe czy uda mi się je przezimować

- KASANDRA77
- 50p

czy koleusy sama siałaś? mojej córci (Kasandra ma prawie 5 lat)strasznie się spodobał i tak pomyślałam, że kupie jej nasionka niech się uczy razem ze mną dbać o roślinki
- sari
- 1000p

Iza poszczepiłam z dużych roślinek które trzymałam przez lato na balkonie, po wniesieniu do domu zaczęły marnieć więc je odmłodziłam, jak tylko sie przyjmą i przetrwają zimę to na wiosnę masz ode mnie szczepki 
- KASANDRA77
- 50p

serdecznie dziękuję.
widziałam w sklepie nasionka tych roślin i tak się zastanawiałam czy warto je kupić?