Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

kogra pisze:....człowiek potrafi unieść bardzo dużo. Już nieraz byłam w trudnej sytuacji i zawsze wychodziłam z tego cało, więc i tym razem też tak będzie - mam nadzieję. ;:333
Tak dużo,że szczęśliwcy nawet sobie tego nie wyobrażają.
Grażynko - wiesz,ze to kwestia czasu ...czasu,który koi,leczy rany ,daje zapomnienie.
Więc może spędzanie tego czasu razem z nami pomoże Ci łatwiej przetrwać ten trudny czas...
Życzę Ci aby jak najszybciej minęły Twoje kłopoty.
Pozdrawiam serdecznie ;:97
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Karuś - dzięki za słowa wsparcia. Czas leczy i sprawia, że do pewnych faktów się przyzwyczajamy i nie wzbudzają już takich emocji jak na początku. Wyciągamy też z tych faktów wnioski, zaczynamy myśleć inaczej, zmieniamy własny punkt widzenia. Ci którzy przeżyli traumatyczne zdarzenia wiedzą o czym teraz piszę. Ale takie jest życie - zbieramy doświadczenia dobre i złe i tylko to się liczy - żeby przeżyć i doświadczyć.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Idą Ś W I Ę T A a że pogoda bywa w kratkę to przypomnę jak było jeszcze kilka dni temu - zobaczcie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Życzę wszystkim żeby pogoda w święta dopisała i spadło chociaż troszeczkę śniegu ;:12 ;:12 ;:12
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie Grażynko też śniegu na lekarstw, tylko plucha ale na święta zamawiamy dużo śniegu :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Tak, tak Bogusiu, zamawiaj, zaczaruj aby spadło chociaż troszeczkę, bo święta bez śniegu to nie to samo. No i co będą robiły dzieciaki - przecież zawsze trzeba ulepić bałwana. A z czego go zrobić jak śniegu brak ? :wink: :)

Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Grażynko kiedyś ktoś mi powiedział , że radość wybieramy sami , a cierpienie wybiera nas samo . Bo kto z czystej nie przymuszonej woli chciałby go doświadczać . Ale po tych cieżkich dla nas chwilach dużo bardziej doceniamy te radosne drobne iskierki z naszego życia . Mam nadziję , że wszysto się ułoży jak najszybciej u Ciebie i powrócisz pełna radości i pozytywnej energii :wink:

Twoje zwierzaczki są urocze , a te widoczki są bardzo ciepluchne mimo pory roku :D :wink: :D

Myślami jestem z Tobą GrażynkoObrazekUśmiechnij się :wink:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Basieńko, bardzo dziękuję za tego ślicznego aniołka z gołąbkiem. a może to inny ptaszek ? Zresztą nieważne jaki. Widoczek jest śliczny. Zaraz mi cieplej i radośniej na duszy. ;:25
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

na labolatoriach robimy same ciekawe rzeczy :P np mierzenie ilości rozpuszczonej cukru we wodzie na podstawie obrazu widocznego przez sacharometr albo przeźroczystość substancji(cieczy z mąką ) po wirowaniu - mierzenie wilgotności powietrza metodą Assmana(czy jakoś tak się nazywał :P ) itp idt :) całe mnóstwo doswiadczeń do różnych praw fizycznych

piękne zdjędcia zimy zrobiłaś Grażynko :) pozdrawiam i zapraszam na ciastko :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Kontakt:

Post »

Ładne ujęcia ,Grażynko :D
Mam nadzieję ,że Twoje troski miną czego Ci serdecznie życzę :D .
Obrazek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karolku - dzięki za wyjaśnienie pojęcia agrofizyki. No to ja miałabym się co uczyć bo o takich doświadczeniach nigdy nie słyszałam. Swoją drogą to byłoby całkiem ciekawe.
A na ciasteczko to już lecę, osłodzić sobie chociaż troszeczkę życie. :wink: :)

Goniu - dzięki za te aniołki świąteczne z piękną świecą w kształcie róży. Wspaniały widoczek szczególnie teraz przed świętami. To pewno jedna z Twoich dekoracji, i chyba nie jedyna. Mam nadzieję, że pokażesz więcej Goniu. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Śliczne widoczki nam serwujesz. Mam nadzieję ,że u Ciebie wszystko już jest w porządku ,czego Ci serdecznie życzę :P
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Inko - dzięki że wpadłaś. Cieszę się z twojej wizyty w kogrobuszu no i zaglądaj kiedy tylko przyjdzie Ci na to ochota - kogrobusz jest zawsze dla wszystkich otwarty. :wink: :D
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Dawno do Ciebie nie zaglądałam :oops: Grażynko , mam nadzieję , że chociaż u Ciebie już lepiej :roll:
Ja równiez marzę o śnie niedżwiedzia i przespaniu wszystkiego co złe i tłamszące.

Zimowe zdjęcia w słoneczku są rewelacyjne !
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

empuza - dzięki za wizytę w moim ogrodzie. To dobrze, że chociaż widoczki nastrajają optymistycznie. Jeżeli sprawiły, że humor Ci się poprawił, to zaglądaj kiedy tylko zechcesz.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Idą święta, idą więc dokładam kilka zdjęć z nastrojowym śnieżkiem którego w tym roku brakuje. A więc pomarzmy trochę o śniegu na święta. :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Te i wszystkie następne zdjęcia były robione w trakcie zimy stulecia w moim ogródku na przełomie kilku dni.
Jest to wprawdzie przeszłość, ale tamta zima miała swój urok, chociaż była dla nas bardzo uciążliwa i długa. Jaka będzie ta zima ? Nie wiadomo, a z braku śniegu dobrze jest spojrzeć i pomarzyć o takich świętach. ;:113
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”