maribat pisze:Ja wcale nie to miałam na myślinyskadu pisze:Nie no przecież, nie wyniosłam w kieszeni
Mnie raczej o nazwę chodziło

w marketach przeważnie nazwa to mix, lub grupa cenowa.....
 w marketach przeważnie nazwa to mix, lub grupa cenowa.....   to jakis fikus, taki chyba zwyczajny ;)
 to jakis fikus, taki chyba zwyczajny ;)
maribat pisze:Ja wcale nie to miałam na myślinyskadu pisze:Nie no przecież, nie wyniosłam w kieszeni
Mnie raczej o nazwę chodziło

w marketach przeważnie nazwa to mix, lub grupa cenowa.....
 w marketach przeważnie nazwa to mix, lub grupa cenowa.....   to jakis fikus, taki chyba zwyczajny ;)
 to jakis fikus, taki chyba zwyczajny ;) 
   Jak ja mogłam po markecie spodziewać się lepszego opisu
 Jak ja mogłam po markecie spodziewać się lepszego opisu  

przypaliłam makaron, będzie zaraz faza
 przypaliłam makaron, będzie zaraz faza

i  miłej niedzieli życzę.
  i  miłej niedzieli życzę.

dostałam niedawno małą szczepkę i już nie moge się doczekać kiedy będzie taki jak Twój
  dostałam niedawno małą szczepkę i już nie moge się doczekać kiedy będzie taki jak Twój 

To takie moje kolejne hobbymaribat pisze:Alokazja to całkiem ładny okaz z niej

Aguś, a ja tak odbiegnę trochę od tematu..
Zauważyłam u Ciebie sporo obrazów.. Jakiś talent w rodzinie
 wyszywanie, wyszywam krzyżykami , a później oprawiam i wieszam gdzie jeszcze jest miejsce
 wyszywanie, wyszywam krzyżykami , a później oprawiam i wieszam gdzie jeszcze jest miejsce  Tu na forum zauważyłam :P  jest nas więcej, nawet taki wątek powstał
 Tu na forum zauważyłam :P  jest nas więcej, nawet taki wątek powstał   dopisałam się do niego i pokazałam ostatnie prace jeszcze niestety nie są oprawione, ze względu na brak funduszy
 dopisałam się do niego i pokazałam ostatnie prace jeszcze niestety nie są oprawione, ze względu na brak funduszy  

kiedyś też umiałam haftować ale to co tam zobaczyłam
  kiedyś też umiałam haftować ale to co tam zobaczyłam   to chyba wcale nie umiałam
  to chyba wcale nie umiałam  

Jednym słowem .. miałam oko na Twoje pracenyskadu pisze:...To takie moje kolejne hobbywyszywanie, wyszywam krzyżykami , a później oprawiam i wieszam gdzie jeszcze jest miejsce
...
 przykuwają uwagę;  ciekawe i jakże subtelne to hobby
  przykuwają uwagę;  ciekawe i jakże subtelne to hobby  \
\

a krzyżykowe obrazy wspaniałe
 a krzyżykowe obrazy wspaniałe  podziwiam za cierpliwość
 podziwiam za cierpliwość  

Ile razy go widzę zawsze do niego wzdycham
  Ile razy go widzę zawsze do niego wzdycham