Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Macie rację ,że każdy powinien mieć inny avatar ,bo to nasze znaczki rozpoznawcze
jest tak dużo osób na forum,że trudno zapamiętać ,a po znaczkach łatwiej skojarzyć 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, z tym avatarem to u mnie jest tak że tylko zerknę i już wiem kto pisze. Więc jeśli się powtarzają to jest mały problem. W większości jesteśmy chyba wzrokowcami. Chciałam żeby ten mój avatar, był takim znakiem rozpoznawczym. Troszkę też na zasadzie skojarzenia. Nie wiem czy mi się to udało
. Ksywa Karolcia to też nie przypadek, tak nazywano mnie w podstawówce. Teraz już nikt tak do mnie nie mówi, no chyba że spotkam się z kimś ze szkoły. To tak fajnie wtedy w uszach brzmi, i przypominają się stare czasy.
Chciałam się też pochwalić, że w październiku zorganizowałam spotkanie klasowe z podstawówki. Kope lat się nie widzieliśmy. Była świetna zabawa od 17 do 5 rano i to było mało.
Ale co ja tu piszę, przynudzam, chyba mam jakiś sentymentalny dzień.
Wracając do avatara zgadzamy się ze sobą w 100%.
Pozdrawiam Magda.
Chciałam się też pochwalić, że w październiku zorganizowałam spotkanie klasowe z podstawówki. Kope lat się nie widzieliśmy. Była świetna zabawa od 17 do 5 rano i to było mało.
Ale co ja tu piszę, przynudzam, chyba mam jakiś sentymentalny dzień.
Wracając do avatara zgadzamy się ze sobą w 100%.
Pozdrawiam Magda.
Pozdrawiam Magda 
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja niestety mam na Forum sobowtóra "avatarowego"

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

Aniu, to może czas rozstać się z tym avatarem i pomyśleć o czymś nowym. Chociaż rozumiem że to nie jest takie proste, kwestia przyzwyczajenia.
Wiolu, za każdym razem kiedy patrzę na twojego avatara, przypomina mi się zdjęcie które ci wysłałam. Nie przypuszczałam że zrobisz z niego avatara. Gdy pisałaś że nie możesz znaleźć ładnego tulipana, pewnie szukałaś takiego który będzie pasował do Ciebie. Ja wybrałam tego nieprzypadkowo, jakoś tak intuicyjnie mam wrażenie że on do ciebie pasuje.
Pozdrowionka Magda
Wiolu, za każdym razem kiedy patrzę na twojego avatara, przypomina mi się zdjęcie które ci wysłałam. Nie przypuszczałam że zrobisz z niego avatara. Gdy pisałaś że nie możesz znaleźć ładnego tulipana, pewnie szukałaś takiego który będzie pasował do Ciebie. Ja wybrałam tego nieprzypadkowo, jakoś tak intuicyjnie mam wrażenie że on do ciebie pasuje.
Pozdrowionka Magda
Pozdrawiam Magda 
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

To prawda Alu, tu jest tyle tematów i tyle zakamarków. Sama w tylu miejscach jeszcze nie byłam. Żeby wszystko przeglądnąć to chyba życia by nam brakło. Ja mam problem ze śledzonymi wątkami, bo nie przychodzą do mnie powiadomienia o odpowiedzi a co dopiero całe forum. Pozdrowionka Magda 
Pozdrawiam Magda 
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A może po prostu w galerii avartów dostępnej na osobistym profilu powinny być tylko wolne,nie wzięte jeszcze przez nikogo?Fleur 78 pisze:markpm pisze: Fleur, skopoiowanie avataru to żaden problem niestety.....
Nie o to chodzi. Pewnie, że jeśli ktoś zechce, to sobie skopiuje ale to nie ma sensu... Chodzi o to, żeby ktoś nie wybrał sobie takiego samego avataru jak ma już ktoś inny, przez przypadek.
Jeśli komuś się nie podobają, zawsze może coś skopiować z internetu lub stworzyć własny.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7