Miłego i zdrowego tygodnia życzę
Roślinki Ani cz. 7
Re: Roślinki Ani cz. 7
Aniu one są piękne
dla samych listków warte grzechu
akuratnie tego Abutilon `Gold Dust`widzę po raz pierwszy , resztę już przerabiałam 
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję Kochani za tyle pochwał względem kloników
O tak ten pstrolistny klonik wcale nie musi już kwitną bo listki w sobie mają dużo piękna
Ale kwiatuszek też niczego sobie bo ładnie kontrastuje z listkami :P
nie ma za co
Cieszę się że roślinki ode mnie nie przyniosły wstydu i się przyjęły ale to też Twoja zasługa bo mają fantastyczną opiekę
Niech rosną jak szalone
O tak ten pstrolistny klonik wcale nie musi już kwitną bo listki w sobie mają dużo piękna
Ale kwiatuszek też niczego sobie bo ładnie kontrastuje z listkami :P
AniaAnna11 pisze:Aneczkokloniki śliczne ...wszystkie rośliny się przyjęły. Jestem zaskoczona że jest tyle rożnych trzykrotek, cudownie wyglądają te paseczki na liściach...dziękuję
nie ma za co
Cieszę się że roślinki ode mnie nie przyniosły wstydu i się przyjęły ale to też Twoja zasługa bo mają fantastyczną opiekę
Niech rosną jak szalone
- Andziax007

- Kontakt:
A co tu takie pustki....nikt mnie nie odwiedza
Czyżby nie podobały się Wam moje kwiaty....albo zapomnieliście o mnie
Czyżby nie podobały się Wam moje kwiaty....albo zapomnieliście o mnie
Re: Roślinki Ani cz.... 7
Aneczko
zaglądam i podziwiam... pokaż jeśli możesz ogólne widoczki... przecież Masz takie ładne rośliny :P Kawałeczki są u mnie 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Witaj ANIU.Roślinki masz śliczne ,chciałabym Cię zapytać odnośnie LIPKI ,czy ją się ścina na zimę ?,pytam dlatego bo po przeniesieniu jej do domu zaczęła gubić liście i kwiaty.
Pozdrawiam -Gienia.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu, jak można zapomniec o Tobie i Twoich ślicznych zielonych
Ja zaglądam niemal codziennie, tylko chyba jak większości czasem brakuje czsu, żeby zostawić ślad swojej obecności
Ja zaglądam niemal codziennie, tylko chyba jak większości czasem brakuje czsu, żeby zostawić ślad swojej obecności
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Andziax007

- Kontakt:
Już myślałam że poszłam w zapomnienie
Ale najwidoczniej się myliłam 
O jak miło....cieszę się niezmiernie z Waszych odwiedzin za co bardzo dziękuję
myślałam już nad zrobieniem ogólnych fotek moich kącików kwiatowych ale nie mam jeszcze zbyt dopracowanych szczegółów....
co chwilę coś zmieniam....
teraz jeszcze M zaczął remontować łazienkę więc tylko chodzę i sprzątam.
Dopiero zaczął stawiać ściankę a jeszcze musi otynkować i trzeba się pozbyć podłogi z desek a zrobić wylewkę
Dużo bym musiała wymieniać co trzeba zrobić.....dlatego zrobiłam fotkę jaki panuje bałagan w przyszłej łazience

Nawet kwiatów nie chce mi się wynosić ale i tak jak będziemy usuwać deski z podłogi to trzeba wszystko powynosić
Na pierwszym planie widać kawałek ścianki. Drzwi też nie ma jeszcze.....trochę pracy nas jeszcze czeka
masz namyśli kloniki bo ja lipki nie mam
Jeśli chodzi o kloniki to ja zawsze wiosną je podcinam.
Myślę że listki tracą z powodu zmiany miejsca i dlatego tak reagują
O jak miło....cieszę się niezmiernie z Waszych odwiedzin za co bardzo dziękuję
AniuAnna11 pisze:Aneczkozaglądam i podziwiam... pokaż jeśli możesz ogólne widoczki... przecież Masz takie ładne rośliny :P Kawałeczki są u mnie
myślałam już nad zrobieniem ogólnych fotek moich kącików kwiatowych ale nie mam jeszcze zbyt dopracowanych szczegółów....
co chwilę coś zmieniam....
teraz jeszcze M zaczął remontować łazienkę więc tylko chodzę i sprzątam.
Dopiero zaczął stawiać ściankę a jeszcze musi otynkować i trzeba się pozbyć podłogi z desek a zrobić wylewkę
Dużo bym musiała wymieniać co trzeba zrobić.....dlatego zrobiłam fotkę jaki panuje bałagan w przyszłej łazience

Nawet kwiatów nie chce mi się wynosić ale i tak jak będziemy usuwać deski z podłogi to trzeba wszystko powynosić
Na pierwszym planie widać kawałek ścianki. Drzwi też nie ma jeszcze.....trochę pracy nas jeszcze czeka
genowefogenowefa pisze:Witaj ANIU.Roślinki masz śliczne ,chciałabym Cię zapytać odnośnie LIPKI ,czy ją się ścina na zimę ?,pytam dlatego bo po przeniesieniu jej do domu zaczęła gubić liście i kwiaty.
masz namyśli kloniki bo ja lipki nie mam
Jeśli chodzi o kloniki to ja zawsze wiosną je podcinam.
Myślę że listki tracą z powodu zmiany miejsca i dlatego tak reagują
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu widac, że jeszcze sporo pracy przed Wami, żeby łazienka osiągnęła zamierzony wygląd, ale już teraz mogę Ci napisac,
że bardzo ale to bardzo zazdroszczę Ci jednego- tego dużego okna.
Ile ja bym dała, żeby w mojej łazience było okno. Mam ją dużą- 10 m kwadratowych i jak pomyślę ile kwiatuszków
mogłabym w niej ustawic to aż mnie skręca.
że bardzo ale to bardzo zazdroszczę Ci jednego- tego dużego okna.
Ile ja bym dała, żeby w mojej łazience było okno. Mam ją dużą- 10 m kwadratowych i jak pomyślę ile kwiatuszków
mogłabym w niej ustawic to aż mnie skręca.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Elu masz rację- takiego okna tylko pozazdrościć. W mojej łazience efektownie wygląda tylko gdy jeden zielony stoi
Aniu ani się obejrzymy jak będziesz tam zielone ustawiała- szybkiego ukończenia prac z zadowalającym oczywiście sukcesem życzę
Aniu ani się obejrzymy jak będziesz tam zielone ustawiała- szybkiego ukończenia prac z zadowalającym oczywiście sukcesem życzę
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Andziax007

- Kontakt:
Dziewczyny fakt okno jest duże ale i parapet jest też szeroki....dwa rzędy kwiatów mogę na nim ustawić
Oj nie wiem czy tak szybko skończymy z łazienką....kaski coraz mniej a gdzie tam jeszcze styropian pod wylewkę i kilkanaście worków wylewki samopoziomującej a do tego kabina prysznicowa, płytki ach trochę tego jest
I co najważniejsze muszę zadbać o każdy detal nawet najmniejszy
Łazienka będzie w kolorze błękitu...już nawet upatrzyłam sobie płytki
Oj nie wiem czy tak szybko skończymy z łazienką....kaski coraz mniej a gdzie tam jeszcze styropian pod wylewkę i kilkanaście worków wylewki samopoziomującej a do tego kabina prysznicowa, płytki ach trochę tego jest
I co najważniejsze muszę zadbać o każdy detal nawet najmniejszy
Łazienka będzie w kolorze błękitu...już nawet upatrzyłam sobie płytki
- esti42
- 1000p

- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu remontu to ja i nie zazdroszczę miałam w sierpniu i powiedziałam że następne to dopiero jak uskładam na ekipę remontową bo fakt że jak samemu to się zaoszczędzi ale ile to nerwów jak coś nie wyjdzie
wiem coś bo sami z M robiliśmy i podłogi i ściany normalnie masakra
.Jeszcze się śmiałam bo jak zaczęliśmy to też mojemu M się urlop zaczął urlop się skończył i remonty też więc wymyśliłam że skoro z urlopu nic nie miał to niech na chorobowe idzie to odpocznie
Wszystko wszystkim jest trochę nerwów ale potem satysfakcja że ładnie jest no i że samemu
Bądź dzielna i powodzenia a i kwiatki będą rosnąć
Wszystko wszystkim jest trochę nerwów ale potem satysfakcja że ładnie jest no i że samemu
Bądź dzielna i powodzenia a i kwiatki będą rosnąć
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- agaM

- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu.. oj widzę że remoncik łazienki CI się szykuje.. niech szybciutko 'się zrobi', trochę bałaganu i potem pięknie będzie 
przede mną tez łazienka do zrobienia,a le ja będę wybierać raczej 'ciepłe' kolory, więc niebieski choć piękny to odpada.. ładny też pistacjowy widziałam ale myślę raczej nad pomarańczowym ze złotym, albo coś ala pustynia, egipt ;) ale to się okaże jeszcze ;) kasy brak więc nei zaprzątam na razie głowy
przede mną tez łazienka do zrobienia,a le ja będę wybierać raczej 'ciepłe' kolory, więc niebieski choć piękny to odpada.. ładny też pistacjowy widziałam ale myślę raczej nad pomarańczowym ze złotym, albo coś ala pustynia, egipt ;) ale to się okaże jeszcze ;) kasy brak więc nei zaprzątam na razie głowy
- AGA Z

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Aniu, jak skończycie z łazienką, będzie ślicznie. Masz to szczęście mieć okno w łazience. Ja chciałabym choć maleńkie, a Tymasz ogromne. Jak porobisz półeczki zobaczysz ile sie zmieści.
Ja remont dopiero będę mieć,ale nie wiem kiedy. Znając mojego M., to na świętego nigdy.
Śliczny klonik, ten łaciaty. Ten drugi też.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści