Tak, chyba nie zawitała tutaj na forum od lipca, i też się zdziwiłem. Mam nadzieję, że nic jej się nie stało, bo zniknęła w głównym sezonie pomidorowym.perdii pisze:Ida wsiąkła niestetyDłuższy czas już jej nie ma.
Pomidory z nasion od Kozuli
- GunnarSK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2009, o 17:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasiona pomidorów od kozuli
pozdrawiam, Gunnar
- Rybka
- Od: 30 lip 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zerknelam do jej watku, tam tez od lipca cisza 

"Bo trzeba się śmiać, wariatkę grać, szczęśliwą być i z życia drwić"
pozdrawiam Beata
pozdrawiam Beata
-
- 10p - Początkujący
- Od: 28 sie 2010, o 16:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
grzecznie ustawiam się w kolejce do naszych świstaków po parę nasionek pomidorków jestem nowa na tym forum może i coś dla mnie skapnie pozdrawiam , u mnie jeszcze zielone pomidorki wiszą pod folią , chyba już czas je zerwać żeby mróz ich nie dorwał
-
- 50p
- Od: 20 wrz 2008, o 11:26
Ja też grzecznie stoję w kolejce, jeśli takim nowicjuszom jak ja może przysługiwać trochę nasionek 

pozdrawiam
Aga
Aga
- KONdzio1156
- 100p
- Od: 30 lip 2010, o 14:33
- agaM
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
w takim razie i ja grzecznie stoję w kolejce po nasionka, a w listopadzie pozwolę sobie odezwać się na pw do Kozulowych świstaczków 

- Damroka
- 100p
- Od: 28 cze 2009, o 19:02
Eh, mi też marzą się Kozulowe nasionka, ale nawet nie popełniłam jeszcze wystarczającej liczby postów, by móc napisać na priv do Świstaczków
Forum czytam od roku, "uprawy warzywnicze" subskrybuję, by nie pominąć czegokolwiek ważnego i wciąż głupiutka jestem, więc siedzę cicho
Przy takiej liczbie wypowiedzi nie mam szans na pomidorki od Kozuli
, a klikać dla samego "podbicia licznika" jakoś nie umiem 

Pozdrawiam serdecznie,
Iwona
Iwona
- GunnarSK
- Od: 1 paź 2009, o 17:10
Pisanie wiadomości powinno być możliwe już po 10 postach, więc jesteś bardzo blisko nawet bez "podbijania licznika". Jeśli nadal będą problemy, trzeba na to zwrócić uwagę technika lub moderatora, który jest w stanie to zmienić.Damroka pisze:Eh, mi też marzą się Kozulowe nasionka, ale nawet nie popełniłam jeszcze wystarczającej liczby postów, by móc napisać na priv do Świstaczków, a klikać dla samego "podbicia licznika" jakoś nie umiem
pozdrawiam, Gunnar
- Damroka
- 100p
- Od: 28 cze 2009, o 19:02
Dziękuję Ci Gunnar
nie wiem dlaczego wydawało mi się, że potrzeba znaczniej więcej postów 

Pozdrawiam serdecznie,
Iwona
Iwona
- agaM
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
witajcie w listopadzie
Kozulo czy wiadomo coś w sprawie nasionek? czy u świstaka wszystko w porządku? martwię się już bo y\tak na wątku ucichło...
Kozulo czy wiadomo coś w sprawie nasionek? czy u świstaka wszystko w porządku? martwię się już bo y\tak na wątku ucichło...
- Jankiel
- Od: 2 cze 2010, o 16:43
Chciałbym wszystkich uspokoić. Akcja "nasiona pomidorów od Kozuli" jest przygotowana. Zaglądajcie czasem tutaj po więcej informacji.
Powiem tylko, że akcja podobnie ja w ubiegłym roku będzie bardzo cywilizowana, żadnych "kto pierwszy ten lepszy" i bez "równych i równiejszych". Będzie sporo czas na składanie zamówień, żeby dać szansę wszystkim chętnym. A potem kalkulacja jak podzielić nasiona żeby każdy je otrzymał, a potem wysyłka w otrzymanych od zamawiających kopertach zwrotnych.
Jeśli ktoś z was chciałby włączyć się do akcji z własnymi nasionami, np. z kolejnymi pokoleniami linii hodowlanych Kozuli, ale nie tylko to proszę o wiadomość.
Powiem tylko, że akcja podobnie ja w ubiegłym roku będzie bardzo cywilizowana, żadnych "kto pierwszy ten lepszy" i bez "równych i równiejszych". Będzie sporo czas na składanie zamówień, żeby dać szansę wszystkim chętnym. A potem kalkulacja jak podzielić nasiona żeby każdy je otrzymał, a potem wysyłka w otrzymanych od zamawiających kopertach zwrotnych.
Jeśli ktoś z was chciałby włączyć się do akcji z własnymi nasionami, np. z kolejnymi pokoleniami linii hodowlanych Kozuli, ale nie tylko to proszę o wiadomość.
-
- 200p
- Od: 12 kwie 2009, o 18:31
- Kontakt:
Ja bym chętnie podesłała świstakom nasiona koktailowych Snow White na które było kilka osób chętnych.
- Bogdan Sz
- Od: 25 wrz 2008, o 10:33
Witam czy Kozula podała już co przysle chcę skorzystać jak co roku z kilku odmian po kilka nasion 

- Tula
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
Bogdan pewnie będzie w tym wątku lista dostępnych odmian.
Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.