moje początki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje początki
Oj ja książek dla małego mam masę ale On bardziej woli jak mu opowiadam nie lubi jak mu czytam, musze siedzieć kartki przewracać i opowiadać co na obrazkach 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kurcze zazdroszczę Wam tych maluchów, to były piękne chwile spędzone razem na czytaniu bajek

Reniu
a jednak wybrałas inna drogę powiększenia mieszkania
A powiedz mi jak w nowym bedzie z miejscami na parapetach? Czy jeszcze bedziesz mogła powiekszac swoją kolekcję? A odnosnie czytania ksiażek, ja swojej chyba cała bibliotekę zaserwowałam i myślałam,że zaszczepiłam jej jakiegos bakcyla a jednak nie,sama nie chce czytać,chociaż fakt pomogło to jej w rozwijaniu intelektu 

Ładna diphenbafia
u nas w biedronce stoją po 2.99

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Elu
i właśnie tyle dałam.
Dorotkoniestety mieszkanie mniejsze bo tylko 39 m2 ale za to jasne i słoneczne, w pokojach okno praktycznie na całą długość ściany a kuchenne wprost wymarzone dla sucholubnych. Zaszczepiłam mu zamiłowanie do grzebania w ziemi to może i do książek się uda.
Arletkoprzecież młoda babka z Ciebie więc wszystko jeszcze możliwe
.
Celinko ja książki dla małego dopiero zbieram ale pewnie trochę ich będzie miał. Opowiadanie co na obrazkach też dobre przynajmniej samemu nie trzeba wymyślać historyjek.

Dorotkoniestety mieszkanie mniejsze bo tylko 39 m2 ale za to jasne i słoneczne, w pokojach okno praktycznie na całą długość ściany a kuchenne wprost wymarzone dla sucholubnych. Zaszczepiłam mu zamiłowanie do grzebania w ziemi to może i do książek się uda.
Arletkoprzecież młoda babka z Ciebie więc wszystko jeszcze możliwe

Celinko ja książki dla małego dopiero zbieram ale pewnie trochę ich będzie miał. Opowiadanie co na obrazkach też dobre przynajmniej samemu nie trzeba wymyślać historyjek.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
Renatko a ja doczytałam że 3nuta23 pisze:Elui właśnie tyle dałam.
![]()

- nuta23
- 1000p
Z przyzwyczajenia zaokrągliłam do całości bo 1 gr w tą czy w tą to niewielka różnica a przynajmniej wiadomo ile a takie końcówki 99 gr to tylko chwyt marketingowy, klientowi wydaję się że płaci mniej.
moje początki
moje początki
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56

- nuta23
- 1000p
Rosną bardzo ładnie największe powinnam już zacząć przesadzać ale muszą jeszcze poczekać miesiąc aż się przeprowadzimy bo inaczej będę miała problem z ilością doniczek. Nie mówiąc już, że takie maluszki w transporcie mogły by się uszkodzić. Jak naładują się baterie to je sfoce.
moje początki
moje początki
- nuta23
- 1000p
Tak wyglądają starsze maluszki 
Liski z drugiej partii też zaczynają pokazywać maluszki
I tu mam pytanie do zafiołkowanych czy z tego maluszka coś będzie, rośnie w połowie łodyżki nad ziemią.

Liski z drugiej partii też zaczynają pokazywać maluszki

I tu mam pytanie do zafiołkowanych czy z tego maluszka coś będzie, rośnie w połowie łodyżki nad ziemią.

moje początki
moje początki
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale zdrowiutką difenbachię upatrzyłaś
a fiołeczki rosną tempem ekspresowym a z tego listka to moim zdaniem będzie fiołeczek wkrótce powinien korzonki wykształcić, może go trochę bardziej podsyp ziemią tak do tego drugiego maleństwa 

ale słodkie maleństwa
u mnie ukorzenione czekają na zbawienie chyba bo dzieciaczków ani widu ani słychu a ja jak wariatka codziennie zaglądam czy to już 

- nuta23
- 1000p
Elu
na tego maluszka czekałam ponad miesiąc. Serpensikowi u mnie chyba się spodobało bo się puścił.
Anetko
zrobię jak radzisz, martwiłam się troszkę, że nic z niego nie będzie. Difcia ma kilka plamek na listkach ale i tak jest piękna.
Aniu
na kwitnienie to jeszcze muszę poczekać kilka miesięcy ale rzeczywiście widok będzie piękny.

Anetko

Aniu

moje początki
moje początki
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Renatko gratuluję tak licznych maluszków. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe