Ogród Grety
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Grety
Greciu jesien którą pokazałaś warto zapamiętać jest naprawdę ciepła i przyjemna
miło się ogląda
a jezyk słodziutki
- Greta

- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu - tak to moja okolica , a ten domek , to sąsiedzi , ci od wędzarni , co trują okolice smrodem i wkurzają mnie tym co weekend
Tosiu - bluszczyk jutro zadołuje dla Ciebie ,
Geniu - u mnie jeszcze nie było przymrozków , ale silny - północny wiatr strąca wszystkie liście i okropny bałagan panuje w ogrodzie , żurawki mam tylko 4 sztuki
i wiosną polanuje to zmienić , czyli coś dokupie ,
Celinko - jesień jest piękna i malownicza , ale widmo zimy trochę jej obraz zniekształca ... jeżyki przychodzą do mnie na kolację i śniadanie , czyli powinno być jeszcze ciepło , a mam taką nadzieje .
Tosiu - bluszczyk jutro zadołuje dla Ciebie ,
Geniu - u mnie jeszcze nie było przymrozków , ale silny - północny wiatr strąca wszystkie liście i okropny bałagan panuje w ogrodzie , żurawki mam tylko 4 sztuki
Celinko - jesień jest piękna i malownicza , ale widmo zimy trochę jej obraz zniekształca ... jeżyki przychodzą do mnie na kolację i śniadanie , czyli powinno być jeszcze ciepło , a mam taką nadzieje .
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Greciu, dla takich widoczków byłabym gotowa się przeprowadzić na drugi koniec świata. Wspaniałe krajobrazy!!!

- Greta

- kasik 69

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
-
kajpej

- Od: 24 lis 2009, o 14:56
Droga piękna, pachnąca, z lekką mgiełką dobrą na cerę.
Otoczenie inspirujące do twórczych zadań.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia Elżbieta
Otoczenie inspirujące do twórczych zadań.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia Elżbieta
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
Ale fajna ścieżka.
...I te przydrożne drzewa dodające uroku całemu otoczeniu. Jesiennie i kolorowo. Po prostu romantycznie inaczej.

...I te przydrożne drzewa dodające uroku całemu otoczeniu. Jesiennie i kolorowo. Po prostu romantycznie inaczej.

- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Droga którą idąc można marzyć..droga na której tyle może sie zdarzyć ..droga pełna przyrody..droga do przygody 
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Greto pięknie u Ciebie
a na tej ławeczce też chętnie bym przysiadła.
Kochana ja od dawna szukam wierzby żyłkowanej a Ty ją po prostu masz.

Kochana ja od dawna szukam wierzby żyłkowanej a Ty ją po prostu masz.
- Grandiflora

- Od: 21 paź 2008, o 15:02
Greto,czy zgadzasz się na to,żebym fotkę drogi wstawiła sobie jako tapetę, ?,bardzo mi się ta fotka podoba .
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
....Witaj Greto od pewnego czasu zaglądam do Twojego ogrodu tak pięknie go przedstawiasz
domek przepiękny wiem co to jest dom stary -mój osiemdziesięcioletni od pięciu lat
podlega ciągłemu remontu, gdy wrócilismy do dzieciństwa mojego męża.
...roślinki wTwoim ogrodzie są cudownie rozmieszczone...a ławeczka dumania mnie też by sie przydała
domek przepiękny wiem co to jest dom stary -mój osiemdziesięcioletni od pięciu lat
podlega ciągłemu remontu, gdy wrócilismy do dzieciństwa mojego męża.
...roślinki wTwoim ogrodzie są cudownie rozmieszczone...a ławeczka dumania mnie też by sie przydała
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
GRETO
A ja myślałam, że taką drogę spowitą mgłą można spotkać tylko jadąc do lasu na grzyby.
Okazuje się, że można mieszkać i czuć się jak w lesie. Jesteś posiadaczką bardzo uroczych zakątków, a ta droga to wyprowadza Cię z Twoich zakątków
A ja myślałam, że taką drogę spowitą mgłą można spotkać tylko jadąc do lasu na grzyby.
Okazuje się, że można mieszkać i czuć się jak w lesie. Jesteś posiadaczką bardzo uroczych zakątków, a ta droga to wyprowadza Cię z Twoich zakątków
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
Greciu, tak bardzo lubię tu przychodzić by sobie odpocząć od codzienności, pomarzyć, poodpoczywać i nabrać sił przed kolejnym dniem. I te zwierzęta które tam przychodzą.... Normalnie, to jest raj na ziemi!

- Greta

witam miłe panie
Kasiu - odnośnie pokazanej drogi , to jest moja droga na sktóty z domu do pracy , Dzięki niej mam około 10km mniej do pokonania , jest piekna i malownicza , ale czasami nawet ciężko przejechać ją samochodem z napedem na 4 koła bo i on czasem ugrzężnie a wtedy ratuje się saperką i deskami
,
Elżbieto - mieszkam w baśniowej okolicy , mam duszę artysty , ale zawsze powterzam , że tu jest pięknie latem , ale lato się kończy i zaczynają się problemy.
Krysiu - dziękue za koliberka i szczere życzenia
,
Celinko - wierszyk bardzo trafny , ja dodam , droga , byle zaprowadziła mnie do asfaltu ...
,
Elżbietko - wierzbę żyłkowaną , dostałam od pewnego misjonarza z Kazakhstanu , ma swoja historię , nie pokazywałam jej na forum , bo sądziłam , że nikogo ona nie zainteresuje ,
Lucynko - oczywiście widoczek jesienny , nadaje się świetnie na jesienną tapete ,
Misiu - bardzo mi miło czytać pochwały od Ciebie , zapraszam częsciej ,
Krystyno - jazda na grzyby , a mieszkanie w takim miejscu , gdzie ja mieszkam stanowi sporą różnicę i nikomu tego nie polecam , chyba desperatom i szaleńcom
, do jednych i drugich chyba się zaliczam .... 
Kasiu - odnośnie pokazanej drogi , to jest moja droga na sktóty z domu do pracy , Dzięki niej mam około 10km mniej do pokonania , jest piekna i malownicza , ale czasami nawet ciężko przejechać ją samochodem z napedem na 4 koła bo i on czasem ugrzężnie a wtedy ratuje się saperką i deskami
Elżbieto - mieszkam w baśniowej okolicy , mam duszę artysty , ale zawsze powterzam , że tu jest pięknie latem , ale lato się kończy i zaczynają się problemy.
Krysiu - dziękue za koliberka i szczere życzenia
Celinko - wierszyk bardzo trafny , ja dodam , droga , byle zaprowadziła mnie do asfaltu ...
Elżbietko - wierzbę żyłkowaną , dostałam od pewnego misjonarza z Kazakhstanu , ma swoja historię , nie pokazywałam jej na forum , bo sądziłam , że nikogo ona nie zainteresuje ,
Lucynko - oczywiście widoczek jesienny , nadaje się świetnie na jesienną tapete ,
Misiu - bardzo mi miło czytać pochwały od Ciebie , zapraszam częsciej ,
Krystyno - jazda na grzyby , a mieszkanie w takim miejscu , gdzie ja mieszkam stanowi sporą różnicę i nikomu tego nie polecam , chyba desperatom i szaleńcom
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
.....znowu dreptałam poTwoim ogrodzie pełnym niespodzianek i cudownych roślinek,
przysiadłam na ławeczce dumania pijąc kawę z tygielka-/ja robię cukier ,woda zimna,
zmielona bardzo kawa-dziesięć razy podnosi się kawa nie gotuję odstawiam i znowu.
...stawia na nogi mocna -piję w malutkiej filiżance...jutro zrobię według Twojego przepisu.
....jak Twoje biodro-chodzisz jeszcze o kulach...
....a co to jest za kwiat na str38 w donicy...myślałam że to amarylis ale ma inny kwiatek
jest śliczny taki suptelny.....
...a widoki z pracy super...
....dobrego tygodnia i dużo słońca...dobranoc
przysiadłam na ławeczce dumania pijąc kawę z tygielka-/ja robię cukier ,woda zimna,
zmielona bardzo kawa-dziesięć razy podnosi się kawa nie gotuję odstawiam i znowu.
...stawia na nogi mocna -piję w malutkiej filiżance...jutro zrobię według Twojego przepisu.
....jak Twoje biodro-chodzisz jeszcze o kulach...
....a co to jest za kwiat na str38 w donicy...myślałam że to amarylis ale ma inny kwiatek
jest śliczny taki suptelny.....
...a widoki z pracy super...
....dobrego tygodnia i dużo słońca...dobranoc