W efekcie sprzątania w ogródku bałagan się zrobił... Szaro, buro ciut ponuro i obiektyw ledwo świat widzi...Skupić się nie może, ot chyba przesilenie jesienne... Więc fotki na zamknięcie i otwarcie dnia. Patrzę w koło i widzę, że goło

No i?chatte pisze: A jutro nie bedzie padać, bo musze spalić resztę liści orzecha (mam nadzieję że spadną)
i jeszcze zrobić mnóstwo rzeczy!

A potem paru arów wszerzZielona_Ania pisze:Platan dość szybko rośnie na korzystnych stanowiskach, jakieś pół metra rocznie by Ci wystarczyło? . Tak że za 10 lat (a nawet wcześniej) to spodziewam się łuszczącej kory i ładnych kilku metrów wzdłuż i wszerz.

Spadły??chatte pisze: A jutro nie bedzie padać, bo musze spalić resztę liści orzecha (mam nadzieję że spadną)
i jeszcze zrobić mnóstwo rzeczy!

A jednak nie padało u mniegorzata76 pisze:No i?chatte pisze: A jutro nie bedzie padać, bo musze spalić resztę liści orzecha (mam nadzieję że spadną)
i jeszcze zrobić mnóstwo rzeczy!![]()
Nawet w radiu włśnie zapowiedzieli "Always the sun"... a od wieczora pada![]()
Nie to na "ś", ale jednak...
Spadły, ale jeszcze nie wszystkieAniaDS pisze:Spadły??chatte pisze: A jutro nie bedzie padać, bo musze spalić resztę liści orzecha (mam nadzieję że spadną)
i jeszcze zrobić mnóstwo rzeczy!![]()
![]()
I tu przepraszamy wszystkich mieszkańców obecnego województwa świętokrzyskiego... ale naprawdę... duje, że ho hochatte pisze: A wieje jak w kieleckim!
Róże kwitną, trawy się trzymają, jesienne astry szaleją...Goło?aleb-azi pisze:Szaro, buro ciut ponuro i obiektyw ledwo świat widzi...Skupić się nie może, ot chyba przesilenie jesienne... Więc fotki na zamknięcie i otwarcie dnia. Patrzę w koło i widzę, że gołoTo już ogrodowe ostatki...